Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 586.

• RE: RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όποιος θέλεις δοκιμάζει.. BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO” Παράθεση από xristo2121: “Παράθεση από geoanto555: “Όποιος θέλεις δοκιμάζει.. BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO” Το περνάμε όπως περναγαμε τα αλλά η πρεπει να κάνουμε κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Geoanto κρεμομαστε από τα χείλη σου. Την περνάμε όπως κάναμε με τις άλλες ρομ; Edit: τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@3ftw ε δεν είναι και το μέγα πρόβλημα ένας κλειδωμένος bootloader. Αφού ξεκλειδώνει στο λεπτό με το miunlock tool. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Ναι εντάξει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο τελευταίο. Αυτή η ρομ είναι του gkalen ή η gtv;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@3ftw ναι με την τελευταία ελληνική dev 6.9.9 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Οπότε υπάρχει θέμα. Άρα περιμένουμε να διορθωθεί;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@3ftw το θέμα με το md5 το έπαθα ΕΓΩ από λάθος ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Το μόνο θέμα είναι ο κλειδωμένος bootloader μετά την εγκατάσταση. Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλή η ρομ. Γρήγορη, με καλύτερη διαχείριση της ραμ, η μπαταρία παει πολύ καλά και ΕΚΑΝΑ dirty flash. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Με την ελληνική ρομ όλα αυτά;

• Παιδιά τι φάση με την τελευταία dev? Δεν είναι έτοιμη για φλασαρισμα τι πρόβλημα με το md5 βγάζει;

• Παιδιά μια ερώτηση. Γινεται να ξεκλειδωσει τηλέφωνο έχοντας την Official stable?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Spiros Donas: “Το έχω κάνει ήδη πάλι το ίδιο κανει” Δοκίμασε να βάλεις και δεύτερο λογαριασμό Gmail. Δοκίμασε να κατεβάσεις με τον δεύτερο. Θα ξεσκατισε και ο πρώτος.

• Έχει πάρει το μάτι μου πως η επόμενη dev θα τρέχει MM. Ισχύει; έχουμε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμη; θα πρέπει να το περάσουμε με clean install επειδή αλλάζει η έκδοση Android και ας είναι από dev σε dev?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω. ” ρυθμισεις > προσθετες ρυθμισεις > γλωσσα & εισαγωγη > πληκτρολογιο Google > Διορθωση κειμενου > αυτοματη διορθωση και θα απενεργοποιησεις τον διακοπτη” Τα έχω απενεργοποιησει όλα και πάλι τίποτα.

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.” Κάνεις;” Καλησπέρα. Όντως δεν γίνεται κάτι όταν πατάς πάνω στο Google keyboard για να απενεργοποιηθεί το spell checker. Επομενως, κατεβάζεις έναν terminal emulator από το playstore - Πληκτρολογεις "su", πατάς enter και περιμένεις την άδεια από από supersu…

• Στην τελευταία ελληνική dev 8.18 γιατί δεν με αφήνει να κάνω απενεργοποιηση τις εφαρμογές που δεν θέλω;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.” Κάνεις;

• Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από 3ftw: “Με Η+ μπορείς να δεις ακόμα και 1080p video στο YouTube. Πρόσφατα στις διακοπές μου στην Μονεμβασιά δεν είχα κανένα πρόβλημα με Η και Η+. ” Αυτο ρωτάω... πιάνει h+?? Να υποθέσω δεν έχεις wind 3ftw κάτι σε κοσμοτε ίσως...” Wind έχω.

• Με Η+ μπορείς να δεις ακόμα και 1080p video στο YouTube. Πρόσφατα στις διακοπές μου στην Μονεμβασιά δεν είχα κανένα πρόβλημα με Η και Η+.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Σε καμία δεν είναι ανενεργό.. Απλά είχε κ άλλη επιλογή. Πάτα πολλες φορές την ενισχυμένη να δεις την τρίτη επιλογή.” Το έκανα. Και ποια να βάλω;

• Γνωρίζει κανείς τι να βάλω εδώ; ήταν στην ενισχυμένη by default. Αλλά θυμάμαι στην stable ήταν ανενεργό. 6ea21d7cc63277c1c3907a1783ff7fe4.jpg

• Έκανα unpair το δικό μου. Έκανα pair το καινούργιο και έκανε αναβάθμιση κανονικά. Μάλλον της γυναίκας μου το κινητό (redmi note 3 pro) έχει φάει σκαλωμα η China dev η οποία θα αλλαχτει μέσα στην εβδομάδα με ελληνική dev. Όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ.

• Ναι παιδιά μόλις πάω σπίτι θα ενημερώσω. Είναι καινούργιο και πρώτα το έκανα pair από το Bluetooth και μετά μέσα από την εφαρμογή. Ίσως αυτό να φταίει.

• Έχω πάρει το mi band, αυτό που μετράει τους παλμους και δεν μπορώ να το κάνω upgrade. Δεν ξεκινάει και μου λέει να το φέρω κοντά στο τηλέφωνο ενώ το έχω ακριβώς δίπλα. Γνωρίζει κανείς γιατί;