Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 586.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όποιος θέλεις δοκιμάζει.. BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO” Παράθεση από xristo2121: “Παράθεση από geoanto555: “Όποιος θέλεις δοκιμάζει.. BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO” Το περνάμε όπως περναγαμε τα αλλά η πρεπει να κάνουμε κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Geoanto κρεμομαστε από τα χείλη σου. Την περνάμε όπως κάναμε με τις άλλες ρομ; Edit: τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@3ftw ε δεν είναι και το μέγα πρόβλημα ένας κλειδωμένος bootloader. Αφού ξεκλειδώνει στο λεπτό με το miunlock tool. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Ναι εντάξει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο τελευταίο. Αυτή η ρομ είναι του gkalen ή η gtv;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@3ftw ναι με την τελευταία ελληνική dev 6.9.9 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Οπότε υπάρχει θέμα. Άρα περιμένουμε να διορθωθεί;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “@3ftw το θέμα με το md5 το έπαθα ΕΓΩ από λάθος ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Το μόνο θέμα είναι ο κλειδωμένος bootloader μετά την εγκατάσταση. Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλή η ρομ. Γρήγορη, με καλύτερη διαχείριση της ραμ, η μπαταρία παει πολύ καλά και ΕΚΑΝΑ dirty flash. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk” Με την ελληνική ρομ όλα αυτά;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Spiros Donas: “Το έχω κάνει ήδη πάλι το ίδιο κανει” Δοκίμασε να βάλεις και δεύτερο λογαριασμό Gmail. Δοκίμασε να κατεβάσεις με τον δεύτερο. Θα ξεσκατισε και ο πρώτος.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω. ” ρυθμισεις > προσθετες ρυθμισεις > γλωσσα & εισαγωγη > πληκτρολογιο Google > Διορθωση κειμενου > αυτοματη διορθωση και θα απενεργοποιησεις τον διακοπτη” Τα έχω απενεργοποιησει όλα και πάλι τίποτα.
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tkvkp: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.” Κάνεις;” Καλησπέρα. Όντως δεν γίνεται κάτι όταν πατάς πάνω στο Google keyboard για να απενεργοποιηθεί το spell checker. Επομενως, κατεβάζεις έναν terminal emulator από το playstore - Πληκτρολογεις "su", πατάς enter και περιμένεις την άδεια από από supersu…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.” Κάνεις;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas10: “Παράθεση από 3ftw: “Με Η+ μπορείς να δεις ακόμα και 1080p video στο YouTube. Πρόσφατα στις διακοπές μου στην Μονεμβασιά δεν είχα κανένα πρόβλημα με Η και Η+. ” Αυτο ρωτάω... πιάνει h+?? Να υποθέσω δεν έχεις wind 3ftw κάτι σε κοσμοτε ίσως...” Wind έχω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε καμία δεν είναι ανενεργό.. Απλά είχε κ άλλη επιλογή. Πάτα πολλες φορές την ενισχυμένη να δεις την τρίτη επιλογή.” Το έκανα. Και ποια να βάλω;