Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 586.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Επειδή θα πας από miui 7 σε 8 ίσως να έχεις προβλήματα .. Μια δοκιμή θα σε πείσει. ” Ναι το έκανα και δεν είδα κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Αν ήταν από lollipop σε mm τότε δεν το συζητούσα. Εφόσον είναι ίδιας έκδοσης δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Αν έχω. Ξανά φλασαρω και τέλος. Επίσης επειδή δεν ήθελα root, μπήκα και έσβησα τον φάκελο superuser και όλα καλά.

• Έχω την τελευταία ελληνική stable. Θέλω να φλασαρω την τελευταία ελληνική dev. Εάν πάρω back up μόνο τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις και τα τοπικά αντίγραφα και το επαναφέρω με την miui 8 θα υπάρχει πρόβλημα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε μέσω updater πάντως..... :topicclosed:” Updater είναι η εφαρμογή που έχει το κινητό μέσα. Έτσι δεν είναι;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Της γυναίκας μου τρέχει την China dev. Εάν θελησω να βάλω global dev με τα λιγοστά ελληνικά, πως θα γίνει το φλασαρισμα της ρομ; ” Η σίγουρη λύση είναι MIflash αλλά δυστυχώς λόγω κλειδωμένου bootloader πρέπει να πας πρώτα σε stable και μετα μέσω updater στην developer. Δοκίμασε και μέσω updater απευθείας αν και δεν νομίζω να την πάρει.” Καλά τότε θα περιμένω να φτιάξω το λαπτοπ και θα βάλω κατευθείαν την ελληνική, που υποτίθεται είναι έτοιμο…

• Καλημέρα. Ερώτηση. Της γυναίκας μου τρέχει την China dev. Εάν θελησω να βάλω global dev με τα λιγοστά ελληνικά, πως θα γίνει το φλασαρισμα της ρομ;

• Κανένα νέο από την miui 8 stable έχουμε; είχαν πει πως θα είναι έτοιμη γύρω στις 12 Αυγούστου.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βάλε την 6.8.4 να της την "σκάσεις" και να έχεις εσύ "καλύτερη" μπαταρία.. :P” Τώρα είμαστε σε διακοπές. Δεν πειράζω τίποτα. Μόλις επιστρέψουμε.. Έχει αναφέρει κάνεις θέματα με την μπαταρία όπως με την . 28;

• Βλέπω ίσως καλύτερη μπαταρία στης γυναίκας μου το τηλέφωνο με την 6.21 dev από την 7.5.2 stable που έχω εγώ. Δηλαδή όταν εγώ είχα 60% από 90% που το έβγαλα από την φόρτιση με 1.30 ώρα οθόνη και ανοιχτά μόνιμα τα δεδομένα σε περιοχή με χάλια σήμα και της γυναίκας μου με ανοιχτό το GPS ( γιατί το ξεχνάει), στην ίδια περιοχή με το χάλια σήμα και μόνιμα δεδομένα ανοιχτά και ήταν στο 72%.

• Το να υποστηρίζεις ότι έχεις battery drain ενώ κάνεις αναβάθμιση είναι τραγικό. Ποιο τηλέφωνο όταν κάνει αναβάθμιση λογισμικού δεν χάνει καθόλου μπαταρία;. Επίσης η άνοδος της θερμοκρασίας με βάση αυτά που κάνεις είναι μια χαρά. Σκέψου ότι με χρήση και φόρτιση σε δωμάτιο με 30 βαθμούς (δεν είχα ανάψει κλιματισμό) η θερμοκρασία είχε φτάσει στους 45 βαθμούς. Μην τρελαίνεσαι.

• 909c74da739daa024acbaecfa23331f4.jpg Πάτησε ότι γράφω στην αναζήτηση και μετά κάνε κλικ εκεί που έχω σημειώσει και κανε εγκατάσταση το Google installer. . Και εγώ κατά τύχη το βρήκα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μπες στο market της Xiaomi από το κινητό, κάνε αναζήτηση για Google και πάτησε στα κάτω τα κινέζικα που δείχνει. Θα βρεις τον Google installer.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Πάνε σε μαγαζί με ηλετρολογικο υλικό και ζήτησε.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από taxitzis: “Παιδιά καλησπέρα, Έχω το κινητό με official ελληνικη 7.5.2 αλλά η πυξίδα δεν δουλεύει. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα έχει από μόνο του συντεταγμένες και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί γίνεται αυτό;” Πήγαινε στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, χτυπά πολλές φορές το κερνελ και πήγαινε κάνε το recalibrate στο test menu που θα βγάλει.

• Για να δούμε. Θα βγει η πρώτη miui 8 stable στις 12/8 όπως είχαμε διαβάσει σε δημοσιεύματα.;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από biovaggoulas: “- καλημέρα παιδιά. Εκανε κανείς το update σε 6.7.28 χθες . Παρατήρησε μεγάλη διαφορά στη χρηση μπαταρίας? - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16873/ - Το έκανα εκεί που φαίνεται στο διάγραμμα 81%. Απο άποψη χρονου μπαταρίας μου έφαγε περιπου 15 ώρες με βαση τη χρηση που υο κάνω συνήθως... ” Δώσε μας και την κατανάλωση software hardware.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dendenden: “Καλημέρα! Σχετικά με το ραδιόφωνο: Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε την εφαρμογή "ραδιόφωνο" και ενώ είναι συδεδεμενα xiaomi ακουστικά ( για να βελτιωθεί το σήμα) να βγαίνει ο ήχος από το ηχείο του τηλεφωνου? GTV Miui 8 dev beta Redminote3pro Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά έκανα αναζήτηση για ραδιόφωνο και δεν βρήκα κατι.” Στην 7.5.3 υπάρχει κανονικά αυτό που λες.

• Πήγαινε στα widgets και εκεί θα βρεις τις επαφές. Επιλέγεις οποία θέλεις και είσαι έτοιμος

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από konstantinos86: “Παιδες καλησπερα. Χρησιμοποιώ το κινητό εδώ κ ένα μήνα περίπου με την official global όπως μου ήρθε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κ απο επιδοσεις κ απο μπαταρια. Θεωρειτε οτι αξιζει να περασω την ελληνικη; θα δω κάπου βελτίωση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αν δεν σε ενοχλούν τα αγγλικά τότε δεν το συζητάς καν.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “3/32 Pro στα 200€ άμεσα διαθέσιμο...Σαλονικη σιτι...” Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Octaviastikos: “3/32 Pro στα 200€ άμεσα διαθέσιμο...Σαλονικη σιτι... ” Ποιο κορόιδο θα βρεθεί να το πάρει με 200 όταν καινούριο από Κινα κοστίζει 145? Εκκλησία πας να κλέψεις... ” Παράθεση από Octaviastikos: “Το κορόιδο όπου θα περιμένει 20-25 μέρες... και ο φόβος του τελωνείου.... Κανόνισε να πας για Banaκι...” Επειδή πρόσφατα έπεσα στην ανάγκη ευρωπαϊκής αποθήκης (χάλασε της γ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από filthydwarf: “1,5hr SoT ναι έκανα reboot το 30% είναι android system” Έχεις μήπως την εφαρμογή Google; εμένα μου είχε δημιουργήσει θέμα μια φορά. Την έβγαλα και ησυχασα.