Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 586.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από filthydwarf: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από filthydwarf: “Έχει κανείς άλλος battery drain με την τελευταία ρομ? Δεν είναι shell Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Τελευταία stable η dev; ” dev!” Δειξε μας την κατανάλωση από την μπαταρία. Έκανες επανεκκίνηση αφότου διαπίστωσες το drain;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από filthydwarf: “Έχει κανείς άλλος battery drain με την τελευταία ρομ? Δεν είναι shell Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τελευταία stable η dev;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από reggae_b0y: “Εδω και 2 μερες είμαι κατοχος του Redmi note 3 pro. Ο αντάπτορας του φορτιστή που μου έστειλαν απο το vickmall ειναι μεγαλος σε μεγεθος και δεν μπαινει σε καμια πριζα. Εχω εναν αλλο ανταπτορα που μου είχαν στειλει για αλλο κινητο που ειχα αγορασει αλλα παρατηρησα οτι πανω στους ανταπτορες γραφει διαφορετικα Volt. Στον παλιο γραφει 3,8 (νομιζω) και στον καινουργιο που δεν μπορω να χρησιμοποιησω γραφει 5. Υπαρχει περιπτωση να μου κανει καμια ζημια αν χρησιμοποιω τον παλιο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από georger_volos: “καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κανεις κατι? ειναι μπαγκ η συμβαινει μονο σε μενα. αναφορ…

• Δεν παλεύεται αγγλικά. Περιμένω πως και πως να ερθει το οκ για ξεκλειδωμα. Ερώτηση γιατί δεν το θυμάμαι. Ποια είπαμε είναι η γραμματοσειρά για να μην τα δείχνει όπως να ναι στο φμπ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Για δες αν ψάξεις google installer αν βγάζει περισσότερα” Έβγαλε. Έπρεπε να πατήσω κάτι κινέζικα από κάτω. Θα περιμένω καμία εβδομάδα να έρθουν και τα κλειδιά για unlock να δω αν την παλέψει με τα αγγλικά και μετά θα της περάσω την ελληνική.

• 46eda53bcd674dc6463958084397e829.jpg Αυτό βγάζει όταν ψάχνω Google

• Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Γιαυτό ρώτησα.

• Καλημέρα. Ήρθε το τηλ της γυναίκας μου. Ήρθε με dev. Επειδή δεν έχω χρόνο για να της περάσω την ελληνική και θα το αφήσω καμία δύο εβδομάδες με την dev. Το play store πως μπαίνει;

• Μόλις φλασαρα την τελευταία stable. Πολύ ικανοποιημενος από την 7.5.1 . Για να δούμε εάν η 7.5.2 κινείται στα ίδια επίπεδα αλλά φυσικά και καλύτερα.

• Φόρτωσε κάνεις την 7.5.2; changelog έχουμε;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Εννοείται από την ημέρα που έκανες το unlock.............. σ.σ. Καλά το εννοείτε δεν εννοείτε αλλά ναχαμέ να λέγαμε.... Εάν θυμάμαι καλά είναι από την ημέρα που ξεκλειδωσες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μάλιστα. Δηλαδή από 1 Αυγούστου θα πρέπει να το κάνω. Μάλλον θα βάλω άλλο mail.

• Καλησπέρα. Παρηγγειλα το 3/32 σε χρυσό για την γυναίκα μου από ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί το moto g 1gen της παρέδωσε πλακέτα σήμερα. Έχω πάρει το κλειδί για unlock μέσα Ιουνίου και ξεκλειδωσα 1 Ιουλίου. Ξέρω ότι κάθε μήνα έχεις δικαίωμα να ξεκλειδώσεις συσκευή. Η ημερομηνία ξεκινάει να τρέχει από την ημέρα που πήρε το οκ για unlock η ξεκινάει από την μέρα που κάνεις το πρώτο unlock;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Το ότι δεν μπαίνει deep sleep είναι όταν βγαίνει από φόρτιση..... Μόλις το βγάλεις από τον φόρτιση καντο ένα restart και όλα καλά μετά μέχρι και την επόμενη φόρτιση.... Διαπιστωμένο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έλα ρε σοβαρά; θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

• Λιγότερο από ένας μήνας για να δούμε την πρώτη miui stable. Ελπίζω η ομάδα να είναι γρήγορη όπως με την 7.5.1 και να την βγάλει σχεδόν άμεσα. Στα δια ταύτα. Η 7.5.1 μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Λίγο με το ότι δεν μπαίνει μερικές φορές deep sleep αλλά όταν χάνω 2-3% όλη νύχτα σε πτήση κυρίως δεν κάθομαι να κάνω clean flash πάλι. Κατευθείαν με την 8 stable θα γίνει αυτό.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@3ftw μήπως εννοείς αυτό εδώ? -> [TUTORIAL] How To Enable Floating Notifications In MIUI 6 ROM. - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum” Αυτό προϋπάρχει στην 7. Απλά σε όλα τα άλλα Android βγάζει και ένα reply από κάτω και απαντάς κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί να μπεις στην εφαρμογή.

• Είχα ρωτήσει πάλι αλλά δεν είχα πάρει σαφές απάντηση. Στο προηγούμενο κινητό που είχα, όταν ερχόταν μήνυμα στο whatsapp, έβγαινε το float notification πάνω από την notifications bar και κάτω από το μήνυμα είχε ένα βελάκι και έγραφε reply. Στην miui δεν υποστηρίζει δυνατότητα απάντησης από το float notification; (και δεν εννοώ το παράθυρο τύπου viber που μπορείς να βάλεις να βγαίνει όταν σου έρχεται μήνυμα) Η λειτουργία απάντησης από το float είχε μπει στο whatsapp στις τελευταίες αναβαθμίσεις τη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Επανερχομαι στο θεμα με το προβλημα που αντιμετωπιζω σχετικα με το gravity sensor. Εφοσον καταληξαμε οτι ειναι ελλατωματικο προιον ''απο τη μανα του'' μηπως γνωριζει καποιος το ανταλλακτικο που χρειαζομαι για να το αλλαξω; Πιανουν τα χερια μου και εχω ασχοληθει αρκετα θα ελεγα με ηλεκτρονικα οποτε θα ηθελα να δοκιμασω. Αν κατι, λεω αν, το στελνω σε καποιον επαγγελματια. Στην τελικη παιρνω 2 ανταλλακτικα, δεν νομιζω οτι θα εχουν και τα χιλια γροσια Λοιπον αν καποιος γνωριζει γ…

• Καλά εκεί στην Wind είναι τραγικοι. Πήρα τηλ, με χρεωσε 24 cents για να μου πει ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν. Offtopic και κλείνω εδώ.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Αν είναι παλιά ναι. Θα σου πει ο παροχος. Αλλά και καινούρια να έχεις πρέπει να ζητήσεις ενεργοποίηση 4G πάλι από τον πάροχο.” Την εχω κάνα 2 χρόνια νομίζω. Micro sim είναι όχι κομμένη κτλπ.