Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 586.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οι τελευταίες 3εις είναι miui 8..” Μάλιστα. Κάπου πήρε το μάτι μου για global stable στις 12/8. Ισχύει; Οι τελευταίες dev πως πάνε από σταθερότητα; ξέρουμε πάνω κάτω known bugs;

• Παιδιά ποτέ θα κυκλοφορήσει η miui 8 stable αλλά η ελληνική; Η τελευταία dev η ελληνική τρέχει την νέα έκδοση miui;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@3ftw κάτι τέτοιο ψάχνεις? Οδηγός ενεργοποίησης ενημερώσεων στις εφαρμογές (push notifications)” Είσαι γάτα. Έψαχνα και δεν το έβρισκα.

• Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει αυτό(βλέπε screenshot); Θέλω οπωσδήποτε να έχω ειδοποιησεις από whatsapp, viber και 2-3 εφαρμογές ακόμα. Θέλω πχ να έχω το Facebook και το messenger με το που κλείνω οθόνη μετά από κανένα λεπτό να μην ανοίγουν καν. Δεν με ενοχλεί σε αυτές τις εφαρμογές να μην έχω ειδοποιησεις. Έχει γραφτεί κάποιος οδηγός για το πως δουλεύει η εφαρμογή με τα δικαιώματα; Στο Meizu που είχα πχ υπήρχε οδηγός για το πως να έχεις ειδοποιησεις σε εφαρμογές και το εφαρμοζες αν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από toumpanosk: “Παράθεση από 3ftw: “Ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες - πλοηγός - εκκαθάριση προεπιλογών δοκίμασε. ” Συνεχίζει.... Η μόνη λύση να ανοίγω τη νέα σελίδα σε νέο παράθυρο... Δεν το έκανε πριν... Το κάνει μετά την τελευταία dev ενημέρωση που πήρε” Κανένα bug θα είναι. Με την τελευταία ελληνική stable μου δουλεύει κανονικά αυτό που λες. Και εγώ Chrome έχω και κάνω αναζήτηση και με πάει κανονικά στον προεπιλεγμένο browser.

• Ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλες - πλοηγός - εκκαθάριση προεπιλογών δοκίμασε.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από toumpanosk: “Καλημέρα Τη βοήθεια σας σε κάτι.... Τις τελευταίες μέρες ενώ μπαίνω στο ίντερνετ μέσω του Chrome μόλις πάω να κάνω μια αναζήτηση με ανακατευθυνει στον ενοχλητικό browser της xiaomi... Πώς μπορώ να το φτιάξω?” Ρυθμίσεις - εφαρμογές - προεπιλογή και πάνε στον browser και βάλε Chrome.

• Δεν με έχει τρελάνει πολύ το smoothness στην 7.3.2.0. Η developer rom που είχε όταν ήρθε ήταν κανονικά. Η ελληνική μου φαίνεται μερικές φορές κομπιάζει. Κομπιάζει πάρα πολύ λίγο αλλά όχι παντού. Πχ στο μενού το ρυθμίσεων λίγο το κάνει. Στο pinch to zoom στην μανισια gallery app και λίγο στην status bar. Επίσης στην εφαρμογή του καιρού με βάζει αλλά μένει κολλημένη και στην συνέχεια κάνει force close. Ξανά πέρασα την ρομ το πρωί όχι με καθαρή εγκατάσταση και μόνο με wipe data και cache, όπως δηλα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “@3ftw ότι δεν έχει σήμα. Την κάρτα την βλέπει κανονικά. Την αναγνωρίζει στο τεστ και μου ζητάει και το pin όταν ανοίγω το κινητό.” Τότε τι συζητάμε. Έχει πρόβλημα ή περιοχή η όπως είπε ο geoanto δεν έχει 2g.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “@geoanto555 Όταν βάζω 2g καμιά κάρτα δεν έχει σήμα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σε όποιο κάρτα δηλώσω για ιντερνετ αυτή παίρνει σήμα και η άλλη όχι. Και άλλος στην περιοχή με δύο κάρτες μου είπε ότι σήμερα μόνο η μία κάρτα του είχε σήμα.” Σου βγάζει ότι δεν έχει σήμα η ότι απουσιάζει η σιμ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “@3ftw η sim1. Δεν θυμάμαι αν αυτή είναι η nano ή η micro” Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις την σιμ 1 και να την ξανά βάλεις γιατί έτσι όπως μου τα λες δείχνει να μην το έχεις κάνει και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να δούμε το πρόβλημα σου.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από t54g05: “@3ftw 7.3.2. GR stable ” Εννοείται ότι δοκίμασες να αλλάξεις θέση τις σιμ, να βάλεις μια τρίτη στην θέση αυτής που έχει πρόβλημα να δεις αν είναι όντως hardware ε; ” να τις αλλάξω θέση δεν μπορώ αφού δεν έχουν ίδιο μέγεθος.... αλλά δεν έχω πρόχειρη και καμιά άλλη nanosim για να δοκιμάσω.... αν βρω θα το κάνω.” Η θέση της νανο σιμ σου βγάζει πρόβλημα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “@3ftw 7.3.2. GR stable” Εννοείται ότι δοκίμασες να αλλάξεις θέση τις σιμ, να βάλεις μια τρίτη στην θέση αυτής που έχει πρόβλημα να δεις αν είναι όντως hardware ε;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “Από εχθές το βράδυ η sim1 δεν λειτουργεί. Για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση: 1. βρίσκομαι Ιταλία, sim2 σε Ιταλικό πάροχο δουλεύει κανονικά - sim1 cosmote σε roaming δούλευε κανονικά εδώ και δύο μήνες και τώρα τίποτα. 2. έβγαλα την κάρτα και την καθάρισα 3. έκανα επανεκκίνηση 4. Η cosmote στην Ιταλία συνεργάζεται με 4 παρόχους, οπότε έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και βρήκα ένα 2g το οποίο το επιλέγω και μου λέει αδυναμία σύνδεσης. Αφού όμως η Ιταλική κάρτα με τον άλλο πάροχο έ…

• Μόνιμα 2g όταν δεν δουλεύω δεδομένα με Wind f2go και μου φαίνεται μια χαρά.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gvekiaris: “Παράθεση από geoanto555: “Τι γίνεται ρε παιδιά;; Οι μισοί παραπονιούνται για το ακουστικό τους... Το δικό μου είναι έτοιμο να πεταχτεί έξω από την ένταση..χαχα ” φίλε μου. Ξέρεις πόσο σε έχω σε εκτίμηση για την βοήθεια και τις γνώσεις σου αλλά αυτό που σου λέμε ΙΣΧΥΕΙ... Τώρα τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρω. Και έχουμε μετρό σύγκρισης αλλα τηλέφωνα” Νομίζω είναι στα γούστα του καθενός. Εμένα πχ μου φαίνεται μια χαρά. Ούτως ή άλλως δεν μιλάω πολύ στο τηλέφωνο για να το έχω …

• Η λύση είναι να πάτε σε ένα ΩΡΛ.

• Διαβάζω διαφορά παράπονα για το ακουστικό. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Φαντάσου δε το έχω ούτε καν στην μέση. Ένα πίσω από την μέση και είναι μια χαρά.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amalag: “Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Τι εννοείς όταν λες battery Drain. Δηλαδή θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; Επίσης αν κάνω root τη συσκευή και μετά αποφασίσω να κάνω αναβάθμιση σε άλλη stable, θα την κάνω κανονικά ή πρέπει να αλλάξει κάτι στην διαδικασία;” Για την διαδικασία που θα χρειαστεί για να κάνεις αναβάθμιση την stable δεν την ξέρω. Τι το χρειάζεσαι το root;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amalag: “Όταν πάω να κάνω rebbot μέσα από το TWRP μου κάνει την ερώτηση: INSTALL SUPERSU NOW? THIS WILL ROOT YOUR DEVICE. Μέσα από εδώ ομως λένε ότι αν το κάνουμε αυτό θα χαλάσει η rom. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει;” Δεν θα σου χαλάσει την ρομ αλλά θα στην κάνει root απλά το λένε επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με battery drain με το shell όταν το κάνεις root.