Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.
-
Αυτό το έχω στο μάτι πολύ καιρό : Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Το mi5 είναι από τα καλύτερα. XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή τύχη σε όλους,ευχαριστούμε για την προσφορά
-
Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε περίπου 35min, όλα καλά, η εντύπωση που μου έμεινε ήταν ότι μετά το πρώτο άνοιγμα με την M οι εφαρμογές μου δούλευαν κανονικά παρ' όλα αυτά έκανα τις 2 επανεκκινήσεις που έλεγε ο οδηγός.Παρατήρησα μόνο ότι τρεμόπαιξε το φως της οθόνης ενώ έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα,θα τσεκάρω και θα σας πω.
-
Όλα καλά σε mi3,το μόνο που παρατήρησα αρχικά είναι μια μικρή καθυστέρηση στις διαδικασίες αναβάθμισης(μπορεί και να είναι ιδέα μου),ότι πάντως δούλεψα είναι εντάξει.
-
Έχω ένα redmi note 2 καινούριο και μου κάνει ένα σφάλμα με την καινούρια version, μπαίνει μόνο του σε silent mode αναίτια και χωρίς καθορισμένο μοτίβο.
-
Παιδιά έκανα προσπάθεια να τρέξω το κέντρο ασφάλεια και βγάζει σφάλμα ,μετά την δεύτερη φορά που έτρεξα το fix όλα καλά με το κέντρο.
-
Πέρασα και εγώ την καινούρια, μου διόρθωσε το πρόβλημα με το google play αλλά και σε μένα δεν μπαίνει στις πρόσθετες ρυθμίσεις.