Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 283.

• Με καλή ποιότητα κατασκευής το οποίο και το κάνει να ξεχωρίζει από το βαρέλι με τα κινέζικα. Ίδια χαρακτηριστικά θα βρεις και σε χαμηλότερες τιμές. Αλλά αν ψωνίσεις από το βαρέλι και το κινητο κάνει πως σου πέφτει από το χέρι και χάσεις το κοντρολ με το .. πόδι, την γ@μησες Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

polis4gr - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Για τα λεφτά του είναι κορυφή. ΤΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΩΡΑ Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Παράθεση από AsteriosRemvos: “Ζοριζεται πολύς κόσμος με τα συγκεκριμένα κινητά τύπου xiaomi και στην τελική μετανιώνουν που τολμά αγοράζουν γιατί περίμεναν να τους έρθουν έτοιμα στημένα...Με τα της σαμσουνγκ δεν βλέπω παράπονα...Και είναι αρκετοί αν όχι όλοι ευχαριστημένοι...Εδώ είναι όλοι δυσαρεστημένοι :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μία χαρά ειναι φίλε το κινητό Global stable φοράει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμης Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

polis4gr - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από mynam3: “Λάθος μου. Το μαγαζι ειναι γερμανικής αλυσίδας το οποίο βρέθηκε από εδώ Xiaomi Greece SD παίρνει παράλληλα με δύο σιμ? Πρέπει να προσεχτεί κάτι άλλο ή το παίρνω με κλειστά μάτια?” Η SD card μπαίνει στη θέση της sim2. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από insideman75: “Παράθεση από polis4gr: “Κατά αλφαβητική σειρά Τσιμημα προς τα μεσα με τα δυο δαχτυλα στην οθονη που θελεις να φτιαξεις και ''ταρακουνιμα'' του κινητου. Αλλα μπορεις και μονος σου ενα ενα ” ” Τα τακτοποιει έτσι αλλά όχι κατά αλφαβητική σειρά Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Δεν ξέρω τι εννοείς όταν ές αυτόματα. Εγώ έχω κάνει φακέλους και τα έχω όλα εκεί εκτός από τα 5 κάτω και άλλα 3. Μια φορά το κάνεις.” Κατά αλφαβητική σειρά εννοώ Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Αυτή είναι η γνήσια global έκδοση? Xiaomi Redmi Note 4 GLOBAL EDITION & BAND 20/800MhZ :: myphone forum Δλδ υπάρχει και μουφα global rom που την περνάνε σε CN ή IND κινητα χωρίς την B20 στο μόντεμ.. μάλιστα.. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• Καλησπέρα παιδιά. Νεος όπως καταλάβατε με τα xiaomi. Θα ηθελα να ρωτήσω πως τακτοποιούνται αυτόματα τα εικονίδια της αρχικής οθονης? Το είχα δει κάπου σε ένα βίντεο στο youtube με διάφορα tips.... Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Κέρδισα f-code στο επίσημο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω καθώς δεν είμαι στην Ινδία!” Δεν έχω ψάξει τα της xiaomi ακόμη. Τι είναι αυτό? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vagd66: “Και εγώ εχω Vodafone και την Β20 σίγουρα αλλα εχω μονιμως G σε κλειστους χωρους και Edge σε ανοιχτούς. Ουτε 3G δεν πιάνει εδώ.” Καλά αυτό είναι θέμα κάλυψης Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AndreasB09: “και εγώ έχω Vodafon άλλα δεν έχω πάντα 4g σε κλειστούς χώρους έχω H+ άρα μάλλον το δικό σου έχει Β20” Ναι δεν έχω θέμα και είμαι και επαρχια (Λέσβος) Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AndreasB09: “άμα έχεις συνεχεία 4g τότε σημαίνει ότι την έχει” Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Vodafon έχω και δουλεύει το 4g με τις άλλες μπαντες Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Πάντως δεν πρόκειται να το πειράξω το κινητό αν και είμαι σχετικός με το αντικείμενο με τα προηγούμενα κινητά που ειχα (samsung galaxy s3, asus zenfone 2) οπότε θα μείνουμε με την απορία σχετικά με τις μπαντες :p Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

@vagd66 ο,τι πληρώνεις παίρνεις Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Vodafon 3geed2f4d171c2691dfe16ca21e514e97b.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Vodafon 4g04a519ce9c8f3e54a4002bb4989a5e2f.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

@NasDriver όχι μόνο στην φωτοτυπία CE Xiaomi Redmi Note 4 Global

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vagd66: “Υπαρχει αλλά θελει root” Όσες βρήκα διαβάζουν τις μπάντες του παρόχου στις οποίες κουμπώνει η συσκευή.. Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Καλά ένα application που να διαβάζει τις μπάντες της συσκευής δεν υπάρχει? Xiaomi Redmi Note 4 Global

• αγορα note 4x

Μήνυμα

NasDriver τα έχω αυτά που λες αλλά η πιστοποίηση είναι φωτοτυπία! Στη συσκευασία είχε μόνο 2 έντυπα 030b507f67400b60b9c798c9de0176b1.jpga062c66444d24f3ae353ac8e4e122ed3.jpg077c73eed1deee04703ebe6aa7b9dcd4.jpg400bdf861b04b345bdc33b2fff8bb84a.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global