Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 203.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Υπήρξε ένα λάθος στη ROM για το Mi-3W & Mi-4, και δηλώθηκαν στον ΟΤΑ Updater ως mi-one συσκευές... Attachment (ID: 2518) Όσοι από εσάς δείτε στον ΟΤΑ_Updater το παρακάτω λάθος, μπορείτε να κάνετε flash το παρακάτω Fix... => mi34mi4w_ota_fix.zip”” Mετα την εγκατασταση του fix αυτου το κινητο κατα το reboot μενει κολλημενο στο λογοτυπο mi στην οθονη.Eκανα wipe cache,αλλα τιποτα.
-
Connection problem
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα σβήσεις τα APN Settings που έχεις τώρα και θα βάλεις αυτά που επριγράφονται στον παρακάτω οδηγό... => πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms” H εφαρμογη APN δεν τρεχει με την version που εχω.Ειναι η τελευταια ελληνικη. Επισης τα settings ειναι οπως αναφερονται για την cosmote εκτος απο το DNS δεν βρισκω αυτο το setting.Υπαρχουν αυτα: Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default DNS: - 195.167.065.194 εκτος απο το DNS
-
Connection problem
ΜήνυμαΤον τελευταιο διαστημα δεν μπορω να μπω σε οποιαδηποτε σελιδα οταν εχω επιλεξει data και οχι wifi.Ειμαι στην cosmote και δυστυχως δεν μπορεσαν να βοηθησουν απο επικοιμνωνια που ειχα.Αν ξερει καποιος φιλος αν χρειαζονται καποιες ειδικες ρυθμισεις η οτιδηποτε αλλο που θα μπορουσε να βοηθησει. Ευχαριστω
-
14/12/02 Rom problem?
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Παράθεση από charis232: “Με την τελευταια ROM 141202 το gosms δεν λαμβανει μηνυματα που μου στελνουν. Αν ξερει καποιος κατι.Επισης στα προγραμματα λειπει το default προγραμμα της miui για μηνυματα. Ευχαριστω” Φιλε μου και σε εμενα ουτε το gosms αλλα ουτε και το Handcent sms μπορουσε να παρει μυνηματα απο cosmote, απο αλλα κινητα δεχοτανε κανονικα. Με το default προγραμμα ολα καλα, τωρα για ποιο λογο, σε εσενα λειπει δεν ξερω να σου απαντησω.” Το ψαχνω ,δεν καταλαβαινω για…
-
14/12/02 Rom problem?
ΜήνυμαΜε την τελευταια ROM 141202 το gosms δεν λαμβανει μηνυματα που μου στελνουν. Αν ξερει καποιος κατι.Επισης στα προγραμματα λειπει το default προγραμμα της miui για μηνυματα. Ευχαριστω
-
Πρόβλημα με launcher.
Μήνυμαnova εχω και δουλευει αψογα με την 4.10.31 rom
-
Problem with the Stable Rom
ΜήνυμαΕβαλα την stable σημερα και παρατηρησα το εξης προβλημα. Οταν εχω ενεργοποιησει τα data και οχι το wifi, το Play Store μου βγαζει error,,,,497 οταν παω να κατεβασω κατι.Αυτο δεν το κανει οταν εχω συνδεση wifi.
-
Messaging problem
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “to idio επαθα και εγω μετα την τελευταια ενημερωση.... εχει ξαναφερθει το προβλημα παντως . εμενα το κανει οταν παω να λαβω μνμτα απο τραπεζα. εβαλα και εγω το goSMS . επισης στο Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όλες => Μηνύματα ΔΕΝ υπαρχει η επιλογη Μηνυματα. υπαρχει μονο η επιλογη Αποθηκευση τηλεφωνου μυνηματων .” Τωρα που δοκιμασα το goSMS και να φτιαξει το default θα μεινω με το goSMS.Μεγαλυτερα τα γραμματα,και πολλες πρακτικες επιλογες. Καθε εμποδιο για καλο
-
SMS PROBLEM
ΜήνυμαΚαι εγω δεν μορω να λαβω sms με το default program ενω με το goSMS κανονικα.
-
Messaging problem
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι αντίστοιχο και μάλιστα 2 μηνύματα που έστειλα έφυγαν κανονικά. - Πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όλες => Μηνύματα - Κάνε Kαθαρισμό δεδομένων & Διαγραφή μνήμης - Δοκίμασε πάλι... ” Δυστυχως τιποτα,το εκανα αλλα τα ιδια.Εβαλα το goSMS και αυτο δουλευει κανονικα.
-
Messaging problem
ΜήνυμαΜετα την τελευταια αναβαθμιση οταν προσπαθω να στειλω sms χρισιμοποιωντας το default messaging προγραμμα του κινητου, "παιρνω" το μηνυμα "Unfortunately messaging has stopped" και φυσικα δεν στελνει το sms. Αν ξερει καποιος αν χρειαζεται καποια ρυθμιση? Ευχαριστω.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tpapo: “Μου παρουσιαστηκε και μένα αυτό ξαφνικά( ειμαι με την 4.9.26 χωρις καποιο προβλημα μεχρι τωρα ) ,κολλημενη η ένδειξη στο 100% ακόμη και μετα απο 2 ώρες ανοιχτο wifi ,περιήγησης κτλ ,κανω επανεκίνηση και βρισκομαι με 48% ,χα χα μετα απο μιση ωρα περιπου εκει κολλημενο στο 48% ,το αφηνω για νυχτα και το πρωι δεν ανοιγει πλέον ,τοβαλα στον φορτιστη να φορτισει και επανηλθε .. Υ.Γ συγνωμη αν ειμαι σε λαθος νημα ,τωρα το προσεξα ..,η συσκευή μου ειναι η redm…
-
Ειμαι με την V6 4.9.26 και παρατηρω τα εξης.Οταν ειναι ανοικτο το κινητο κ το βαλω σε φορτιση ,στο εικονιδιο της μπαταριας δειχνει το ποσοστο που σιγα σιγα φορτιζει.ΟΚ. Κλεινω το κινητο χωρις να βγαλω το καλωδιο που φορτιζει,στην οθονη δειχνει την μπαταρια και Π.Χ 50% ,αυτο παραμενει σταθερο χωρις να αυξανεται,αν τωρα πατησω το κουμπι power on/off στιγμιαια χωρις να μπει σε λειτουργια το κινητο,τοτε η ενδειξη εχει ανεβει Π,Χ 60% Δηλαδη φορτιζει μεν αλλα δεν εχω ενδειξη οτι αυξανεται η φορτιση στ…
-
Παράθεση από kok8: “Στο Mi2s η διάσταση που χρησιμοποιώ είναι 449χ449 Και εδώ ο Οδηγός Τοποθέτησης Εικόνων στις Επαφές για το Mi2s (με εικόνες) που μπορεί να σε βοηθήσει....” Σε ευχαριστω πολυ.
-
Contacts Photo
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “https://www.google.com/contacts/” Σε ευχαριστω πολυ για ολα,ολα καλα,ανεβασα τις φωτο μου μια χαρα.
-
Contacts Photo
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “έγινε μην σκας.. κάνε τα και πες εδώ ” δεν βλεπω εδω στο μηνυμα σου,το link που ειπες πριν.μηπως μπορεις να μου το δωσεις καποιος αλλιως? δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζεται
-
Contacts Photo
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “λοιπόν άκου θα πας στις επαφές και στις επιλογές έχει εισαγωγή/εξαγωγή θα κάνεις εξαγωγή και θα σου τις βγάλει όλες μαζί σε ένα αρχείο με κατάλληξη .vcf αυτό το αρχείο θα το πάρεις αφού συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και θα πας στην Google (σύνδεσμος πιο πάνω) και θα το κάνεις Import όπως στις φωτογραφίες εδώ.. g7UIHwo.png oKrYoCL.png και μετά από το ίδιο μενού του λες και μια συγχώνευση για διπλότυπα, εάν έχεις.. μετά όταν τελειώσεις θα πας ρυθμίσεις στη συσκευή, κα…
-
Contacts Photo
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “ωχ ρε φίλε τι τραβάς.. πόσες είναι?” 30 επαφες ειναι πανω κατω ολες ολες
-
Contacts Photo
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “ωραία.. τις επαφές που έχεις τώρα που τις έχεις.. δλδ ήρθαν από την Sim ή από άλλο κινητό π.χ. iphone κλπ..? edit: θα σε πάω βήμα βήμα αλλά εργάζομαι και δεν ξέρω αν την επόμενη ώρα θα σε έχω έτοιμο με απαντήσεις και βοήθεια αδερφέ, μικρή υπομονή έτσι?” Tις εχω βαλει manual μια μια στο κινητο,οχι στην sim και δεν εχω μεταφερει καμμια απο sim.Mε την ησυχια σου,δεν θελω να σου διμιουργησω προβλημα.