Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 192.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
dimtz - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΝα ρωτήσω λίγο παιδιά γιατί χάθηκα, διαβάζω τώρα για τον φίλο που το πήρε μεταχειρισμένο και έχω και εγώ απορία, ας πούμε αύριο το πουλάω το κινητό, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; πως θα το ξεκλειδώσει ο επόμενος κάτοχος; με τον ίδιο τρόπο;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΝαι κυριοι ,πριν λιγο και χαρη στην βοηθεια σας, χαθηκε η αθωοτητα του κινητου , το ξεκλειδωσα ,και τωρα τι; εχω developer και προς το παρων θελω να περαω μονο google camera ,γινετε; συνεχιζω να παιρνω κανονικα ΟΤΑ update , σωστα; μπορω να μπω σε stock recovery; εχει το κινητο τωρα η πρεπει να το περασω; ευχαριστω
-
Παράθεση από spideman3: “@dimtz Εδώ τι θα κάνεις: Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO To καινούργιο twrp recovey θα το βρεις εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Και οι rom εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-Redmi-Note-4-4X-Mido/ ταπεινή γνώμη μου πέρασα την XTRV ArΩma. ” Ευχαριστω πολυ και παλι φιλε, η Ελληνικη rom τι διαφορες εχει απο αυτην που εχω τωρα; για ποιον λογο να την περασω; XTRV Arwma ;;; μπορεις να μου για ποιον λογο αξιζει η συγκεκριμενη; δεν εχω ασχοληθει με τις rom …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜαλιστα ,οκ φιλε, περιμενουμε, ευχαριστω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Θέλει να πει να κατεβάσεις τη νεότερη έκδοση από εδώ => en.miui.com/unlock ” Ευχαριστω φιλε ,ετρεξα παλι το αρχειο και μου ανεφερε οτι πρεπει να το ενεργοποιησω στην καρτελα προγραμματιστων ,δεν θα επρεπε να το αναφερει ο συγκεκριμενος οδηγος στην αρχη; ισως να μη το προσεξα ,τεσπα τωρα μου εβγαλε μηνυμα οτι πρεπει να περασουν 72 ωρες για να προσπαθησω ξανα, για ποιον λογο; τι δεν εγινε σωστα; επισης οταν πατησα για unlock μου εβγαλε αυτο το μηνυμα ,ετσι γινετε σ…
-
ΜήνυμαΚαλημερα ,πηρα εγκριση για ξεκλειδωμα αλλα οταν παω να το κανω μου βγαζει το εξης μηνυμα, τι θελει να πει ο ποιητης;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50916/
-
Καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες σας, χθες περιπου κατα της 22:00 εκανα αιτηση ξεκλειδωματος και μετα απο 4 ωρες ηρθε μηνυμα για το οκ ,μπραβο ,πολυ γρηγορα ,τωρα εχω καποιες αποριες που σιγουρα εχουν απαντηθει εδω μεσα αλλα ψιλο γινετε ενας χαμος ,πολλες συσκευες , οποιος εχει λιγο χρονο ας μου πει: 1. Σε λιγο θα το ξεκλειδωσω ,τι πρεπει να κανω πρωτα; περασμα recovery ; αν ναι ποιο και πως; θελω να παρω οπως ειναι ενα backup για καθε ενδεχομενο ή δεν χρειαζετε; 2. Root πως γινετε; 3.…
-
ΜήνυμαΕυχαριστω φιλε, κατι αλλο, αν το ξεκλειδωσω και παρω ΟΤΑ αναβαθμιση κλειδωνει ; θα εχω θεμα;
-
ΜήνυμαΚαλησπερα ,εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader , αν δεν το ξεκλειδωσω αμεσα χανετε η αιτηση διαδικασιας; μετα απο καποιο χρονικο περιθωριο πρεπει να το ζητησω εκ νεου;