Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 192.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mrzoid: “Παράθεση από 8@nos: “Μακάρι να ήταν αυτό! Εγώ είπα για πρόβλημα οθόνης γιατί είπες αυτό με το δεξιά - αριστερά ότι φτιάχνει Δοκίμασε και βλέπεις :)” Άντε να δούμε! Αν το ξανακάνει θα φύγει πίσω, πριν απο 2 εβδομάδες το πήρα με εγγύηση 2 χρόνια.... Ελπίζω βέβαια να μη χρειαστεί Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το θέμα είναι φίλε, είχα αλλάξει και εγώ θέμα και το ρολόι ήταν ελλειπή, δύο εβδομάδων είναι και το δικό μου
-
Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από dimtz: “Παράθεση από dimtz: “Καλημέρα στην παρέα, σε ποιον φάκελο του συστήματος μπορώ να βάλω τα ringtone για να τα επιλέγω για κάθε sim; ” Ξερει κανεις πως να το κανω; θελω καποιους συγκεκριμενους ηχους για καθε sim και οχι αυτους που εχει το κινητο, δεν το εχω root ,ευχαριστω. ” Δεν νομιζω να χρειαζεται να τους βαλεις σε συγκεκριμενο φακελλο. Πας Ρυθμισεις=>Ηχος & δονηση=>Ηχος κλησης=>ηχος κλησης και κατω δεξια εχει ενα +. το πατας και σου βγαζει επιλογη γι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Storage/MIUI/ringtone (Hidden Content)” Όχι φίλε, δεν το έχω κάνει root, μπαίνω storage/miui/ και δεν βλέπω μέσα εκεί την επιλογή ringtone
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις κατά την συνομιλία το HD.” Τι είναι αυτό το HD; Παράθεση από amavroudis: “Σε ποιον πάροχο είσαι; Αυτος έχει ειδοποιηθεί για να το ενεργοποιήσει; Εσύ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με το τηλέφωνο σου, αν δεν το ενεργοποιήσει ο πάροχος δεν κάνεις κάτι...” Πως θα τον ειδοποιήσω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@dimtz Και εδώ κάτι από εμάς στο φόρουμ: Γενική Συζήτηση για το Mi Note 2” Έκανα και αυτές τις ρυθμίσεις, τώρα πως θα ξέρουμε αν θα δουλέψει;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από dimtz: “Ευχαριστώ φίλε, τσάμπα έψαχνα ” Μπορείς να την ενεργοποιήσεις έτσι Important Announcement About VoLTE Support: Device, Country and Region Details - Beta Team - Xiaomi MIUI Official Forum αν ξαφνικά έχεις προβλήματα κάνε απενεργοποίηση του Volte. Στην Ελλάδα μόνο OTE αν δεν κάνω λάθος σε S7, S8 & iphone 6 και πάνω νομίζω.” Ευχαριστώ πολύ φίλε, μ αυτόν τον τρόπο ενεργοποιηθηκε :), θα δω τώρα αν θα δουλέψει σωστά
-
Καλη σαρακοστη παιδια, επανερχομαι για να περασω την official developer rom , δυο αποριες (προς το παρων) α. η official developer rom ειναι η λεγομενη ελληνικη; αν οχι τοτε ποια ειναι η ελληνικη ,τι διαφορες υπαρχουν; β. μπαινω εδω MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum για να κατεβασω την developer , τι παταω απο τα δυο για να κατεβει; θελω να την περασω με τον τροπο που αναφερατε σαν απλο update μεσα απο το κινητο Επισης να σας υπενθυμισω πως το κινητο δεν το ε…
-
Παράθεση από PanoS_x: “Παράθεση από dimtz: “Ευτυχης κατοχος redmi 4 global και εχω μια απορια ,στις ειδοποιησεις ο ηχος δεν εχει και τοσο ενταση , εκτος απο της επιλογη ηχος και δονηση υπαρχει και καπου αλλου για την ενταση; η ενταση των ειδοποιησεων εφαρμογων αυξομειωνετε με την ενταση ηχου κλησεων τηλεφωνου; ” Φίλε μου έχεις redmi 4 ή redmi note 4 ? Γιατι νομίζω άμα περάσεις άλλη ρομ θα έχεις θεματακια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” redmi note 4 φιλε ,σ ευχαριστω …