Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 482.
-
Παράθεση από Antonisgg: “Να ρωτήσω κάτι για το AQARA επειδή το χει περίπου 50% να περιμένω Black Friday η να το πάρω τι λέτε; Επίσης θέλω κ μια έξυπνη πρίζα της xiaomi... ποια η γνώμη σας;” Με τους κινέζους δεν βγάζεις άκρη να ξέρεις, το παίρνεις και ότι γίνει !!! Πρίζα μόνο ZigBee από την δικιά μου εμπειρία όχι την αυτόνομη !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
@kougis έχεις δυο επιλογές, να πιστέψεις αυτά που λένε ότι οτιδήποτε συνδέεται μέσω Hub το βλέπεις στο Apple HomeKit και να πάρεις το Aqara ή να περιμένεις να έρθει και να σας πω !!! Αυτά που ισχυρίζονται πως βλέπει το Hub είναι οτιδήποτε βλέπεις στην περιγραφή να έχει συνδεσιμότητα ZigBee όπως στην φωτό που παραθέτω !!!4ac7afedcb8b41e3089065c03e23731c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
@kougis Apple TV θέλει το 4 ή το 4Κ, τώρα για το iPad πρέπει να είναι συνέχεια στο σπίτι γιατί αυτό είναι που θα σε συνδέει με την Apple !!! Όλες οι συσκευές που συνδέονται μέσω Hub θα τις βλέπεις στο Apple HomeKit, διακόπτες πρίζες αισθητήρες κτλ, αρκεί να μην είναι αυτόνομες όπως για παράδειγμα η τελευταία πρίζα της Xiaomi η οποία παρεπιπτόντως είναι μούφα !!! Ναι το λέω ξανά να μου φύγει το άχτι !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
@kougis καταρχήν αν θέλεις Apple HomeKit πρέπει να έχεις Apple TV ή ένα iPad μέσα στο σπίτι συνέχεια, αν έχεις κάτι από αυτά παίρνεις το Aqara Hub και οτιδήποτε συνδέεται πάνω σε αυτό (child devices) θα το βλέπεις και στο Apple HomeKit !!! Το κέρδος που έχεις με το Apple HomeKit είναι η αστραπιαία απόκριση των συσκευών σου μιας και παρακάμπτεις τους server της Xiaomi και θα χρειάζεσαι το Mi Home App μόνο για τα updates των συσκευών και κάποιες μικρές ρυθμίσεις !!! Sent from my iPhone using Tapat…
-
Παράθεση από psybill: “Άντε με το καλό τότε. Θεωρώ βέβαια ότι προς το παρόν δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς το μισό σου σύστημα όπως κάμερες και λάμπες yeelight θα είναι εκτός home kit. Κάπου λέει ότι κυκλοφόρησαν οι λάμπες aqara πάντως...” Κυκλοφόρησαν, μπες GearBest να δεις, δες και ποιο πάνω τι μου λέει η Aqara !!! Κάτι θα γίνει σε δυο βδομαδες !!! Πάρε και άλλη μια !!!4c3f9706c43b01cb30b928608b0f7c40.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από psybill: “youtu.be/jTKAv811R44 Review του aqara hub από τον xiomify. διαβάστε και τα σχόλια, έχουν ενδιαφέρον. Στα καλά, όπως ειπώθηκε και πάραπανω, είναι ότι στο mi home δουλεύει και με mijia αισθητήρες όχι μόνο με aqara. Κατά τα άλλα για χρήστες android αχρείαστο, εκτός και αν είναι το μόνο που θα βγει σε ευρωπαϊκή έκδοση” Αν δεις του έχω κάνει ερωτήσεις για να αποφασίσω τι θα κάνω !!! Τελικά το πείρα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από RpMz: “Παρατήρησα ότι το Aqara Hub προστέθηκε και στο Mi Home.” Ναι, μόλις μου έρθει θα σας πω νεωτέρα !!! Ελπίζω να μπορώ να μεταφέρω τα child devices από το ένα hub στο άλλο χωρίς να τα κάνω reset !!! Και μια κουβέντα που είχα με την Aqara στον Messenger !!!0f6090c3b232c0e805d687d70b3951a2.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από etsi: “Με προβληματίζει μιας και δεν εχω εμπειρία καθολου με τα gateway να πάρω το απλο ή το aqara που είναι νεότερο αλλά δεν έχω apple προϊόντα για το homekit” Εάν δε σκοπεύεις να πάρεις Apple προϊόντα να πάρεις το απλό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Αν πάρω το Aqara θα μπορώ να συνδεθώ με Apple HomeKit? Sent from my iPhone using Tapatalk” Ναι !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Σήμερα παρέλαβα την και καλά αναβαθμισμένη πρίζα της Xiaomi που προστίθεται χωρίς τη βοήθεια του Hub και μαντέψτε ... δεν έχει ηλεκτρική προστασία συσκευών (Κόψιμο ρεύματος μόλις φορτίσει η συσκευή που έχουμε συνδέσει και επαναφορά στην λειτουργία που ήταν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) που έχει η απλή και πιο φθηνή δηλαδή το μόνο που έχει παραπάνω είναι δύο θύρες USB, απλά μην την πάρετε εάν έχετε ήδη το Hub πάρτε την πιο φθηνή που κάνει και περισσότερα πράγματα να γλιτώσετε και λεφτά !!! By t…