Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 482.

• Κάτι μικρό για να αρχίσει ωραία η βδομάδα, ούτε 1€ (lucky bug) !!! Με 2 επιλογές φωτισμού και μια off !!! Καλημέρα !!!6e0d705b8a4572acf0e092e69100db54.heic Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από takman: “Kαλημερα, με ενδιαφέρει και έμενα ,έχω πάρει τους αισθητήρες με την οθόνη , έχουμε κάποιο link για την κάμερα ,μην πάρω καμιά άλλη ,ο άσχετος?” Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera - $46.75 Free Shipping|GearBest.com Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από zananiro: “Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος: 1. Ποια είναι η πιο φθηνή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως BLE gateway ώστε μέσω αυτής να συνδέσω και άλλες για να τις βλέπω μέσω WiFi? Τη λάμπα γνωρίζω. 2. Ήρθε update για το firmware του gateway και το έκανε αυτόματα (worry!). Anyway, τώρα πρόσεξα ότι έχει επιλογή(ίσως την είχε και παλαιότερα) για European server. Τελικά δουλεύει το gateway με European server? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” …

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από RpMz: “Παιδιά πληροφορίες για Aqara Wireless Relay Controller (2 Channels) που μπορούμε να βρούμε? Επίσης δεν βρήκα πουθενά να πουλιέται. ” Έχεις βρει ακριβώς την χρήση του;” Εγώ νομίζω ότι κάνει δουλειά παρόμοια με τα πριζάκια δλδ μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιεί για να πέρνει μπροστά μια σειρήνα συναγερμού !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από RpMz: “Παιδιά πληροφορίες για Aqara Wireless Relay Controller (2 Channels) που μπορούμε να βρούμε? Επίσης δεν βρήκα πουθενά να πουλιέται.” Νέο προϊόν, υπομονή !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από PaixXiaomi: “1. Ναι, αυτό δεν ισχύει για Android προς το παρόν. Ισχύει πάντως πως προσέχουν περισσότερο το app για iOS σε σχέση με το Android. Ακόμα και τα κινέζικα στο iOS πρέπει να'ναι ελάχιστα. ” Όπως βλέπεις και ο @Jiasios με Android έχει την ρύθμιση !!! Όσον αφορά το πόσο προσεγμένη είναι η εφαρμογή στο iOS πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους περιορισμούς που βάζει η Apple και φυσικά αν όπως λένε μπουν στο HomeKit μελοντικά εκεί τα πράγματα είναι ακόμη ποιο ζόρικα !!! Στις Androi…

• Παράθεση από zananiro: “Δουλεύει κάνεις το aqara water sensor? Έχω της πρώτης γενιάς gateway όταν πρωτοκυκλοφόρησε και δεν το βλέπω στα child devices, θα μπορέσω να το συνδέσω ή μπα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Το έχω στις μελλοντικές αγορές αλλά νομίζω πως ώρα είναι να πάρεις το καινούργιο γιατί είναι βασικό για το όλο εγχείρημα του Smart Home, ότι συνδέεται πάνω του μπορεί κάποιος να πει ότι μένει πίσω μια και δυο γενιές αλλά αυτό είναι η καρδιά του συστήματος !!! Sent from my i…

• Παράθεση από psybill: “Δεν βλέπω ούτε εγώ επιλογή για Time Zone. Ίσως είναι μόνο για iOS αυτή τη στιγμή. Σε εσάς έγινε με update της εφαρμογής ή έγινε εσωτερικά στον server?” Αν εννοείς στο iOS έγινε με update του App !!! @Jiasios τι έχεις iOS ή Android ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από mosaicm: “???? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54712/” Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ’ αυτό γιατί έχω iOS συσκευή και είναι σε διαφορετικό σημείο οι ρυθμίσεις, ίσως κάποιος άλλος από δω μέσα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από mosaicm: “το ειχα δει τα post...η επιλογη που ειναι ;” Στα settings της κάθε συσκευής !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από mosaicm: “Ρε παιδια τι παιζει με το mi home και το ξυπνητηρι-lazy alarm clock Αν και μου δουλευε ολα καλα ξαφνικα το gateway εφαγε μια φρικη την προηγουμενη βδομαδα δεν επικοινωνουσε με τιποτα...εν πολλοις το ξαναεβαλα απο την αρχη. Δουλευει μια χαρα ολα οκ ,αλλα με τιποτα το ξυπνητηρι !!!! Του δηλωνω +5 ωρες δηλαδη αν θελω να βαρεσει 12:00 το βαζω 17:00 ..Παπαλα....δε καταλαβαινει τιποτα...δοκιμασα και αλλες ωρες...τιποτα λεμε δε βαραει απλα 11!!” Αν δεις τα 2 παραπάνω ποστ έβγαλαν…

• Παράθεση από Jiasios: “Τι παιζει με τη νεα ρυθμιση timezone που μπηκε σε ολες τις συσκευες; λυνει το πρόβλημα διαφορας θερινης ώρας που ειχαμε;” Θα δείξει στο μέλλον !!! Εγώ πάντως τα έβαλα όλα στην δικιά μας ζώνη ώρας και βλέπουμε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Το εχετε προσεξει οτι στο mihome δε μπορεις να ρυθμίσεις με ακριβεια τα χρωματα στις rgb λαμπες ενω στο yeelight app μπορεις; προσπαθηστε να κανετε το φως κοκκινο, στο mihome μενει ροζ, στο yelight κατακοκκινο.” Η πιο καλή λύση για μένα τουλάχιστον είναι να βρεις το χρώμα που θέλεις να το φωτογραφίσεις μέσα από το App ώστε να το αποτυπώσει η λάμπα όσο καλύτερα γίνεται και αν σου αρέσει να το σώσεις στα favorite !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Sidirokastrinos: “Παιδιά να ρωτήσω κάτι υπάρχει η δυνατότητα να βάλω delay στο gateway για να μην χτυπάει ο συναγερμός μόλις ανοίξει η πόρτα γτ καμία φορά ξεχνάω ότι το έχω κλειδώσει.. :roll:” Και όχι μόνο, μπορείς να βάλεις και notification ώστε μόλις μπεις να σου πει πως άνοιξε η πόρτα ώστε να προλάβεις να απενεργοποιήσεις τον συναγερμό !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Και οτι προσπαθουσα να συνδεσω το νεο μου M365 scooter, επεσε ο σερβερ... Ατιμοι κινεζοι Οντως επανηλθε...” Με γεια, περιμένω να πεις για την Yeelight 650, και φωτό βέβαια !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Λήξη συναγερμού όντως αλλά για ακόμη μια φορά βλέπω πόσο επείγον είναι να περάσω τα πάντα πάνω σε Raspberry Pi ώστε να μην είμαι εξαρτημένος από κανένα σέρβερ μόνο που αυτό προϋποθέτει την βοήθεια ενός φίλου που δεν είναι στην ίδια πόλη με εμένα αλλά θα την βρω τελικά την άκρη γιατί από ότι φαίνεται εκτός του ότι δεν υπάρχει καθαρός δίαυλος επικοινωνίας με τους κινέζους μας κάνουν και εκπλήξεις !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Sidirokastrinos: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Sidirokastrinos: “Στον ευρωπαϊκό δεν έχει καν το gateway διαβασα για Σιγκαπούρη και Ινδία και δοκίμασα εκεί αλλά και πάλι τπτ δεν μ δείχνει στον εφαρμογή τπτ έχω την 5.3.10 στο προφίλ λέει ότι έχει μια συσκευή αλλά στο μενού τπτ ” Κάνε υπομονή να στρώσει ο κινέζικος σέρβερ !!! Sent from my iPad using Tapatalk PProετσι ” Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα άραγε γτ σε όλα τα βίντεο η εφαρμογή είναι αλλιώς με αυτην που έχω εγώ..” Διάβασε…

• Παράθεση από Sidirokastrinos: “Στον ευρωπαϊκό δεν έχει καν το gateway διαβασα για Σιγκαπούρη και Ινδία και δοκίμασα εκεί αλλά και πάλι τπτ δεν μ δείχνει στον εφαρμογή τπτ έχω την 5.3.10 στο προφίλ λέει ότι έχει μια συσκευή αλλά στο μενού τπτ” Κάνε υπομονή να στρώσει ο κινέζικος σέρβερ !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από vasma: “Ας βάλουν (επιτέλους) το gateaway στην Ευρώπη για να τελειώνουμε... έξω τι λένε, υπάρχει περίπτωση να το δούμε? έτσι και αλλιώς με τα τελευταία τους χάλια, έχω αποφασίσει να μην ξαναπάρω τίποτα που να στηρίζεται στο κινέζικο σέρβερ μόνο!” Συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο σκέλος !!! Στο δεύτερο υπάρχει πρόβλημα γιατί όλα τα καλούδια είναι ακόμη στον κινέζικο σέρβερ !!! Το Mi Store στο Μαρούσι λέει πως θα βγει ευρωπαϊκό κιτ μέσα στο 2019 αλλά αυτά τα έχουμε ξανακούσει !!! Sent from …

• Παράθεση από Sidirokastrinos: “Καλησπέρα παιδιά ήρθε σήμερα το gateway 2 και ο αισθητήρας αλλά το gateway δεν συνδέεται στο μόντεμ βάζω τον κωδικό και λέει ότι έληξε ο χρόνος σύνδεσης.. ξέρει κανείς πως να το κάνω?” Σε ποιον server προσπαθείς να συνδεθείς ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro