Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 482.

• Παράθεση από Jiasios: “Ειναι ολα νεκρά... Βλεπω ολες τις συσκευες αλλα ειναι σα να μην εχουν ιντερνετ...” Έτσι ακριβώς, ούτε refresh ούτε τίποτα !!! Από χθες το βράδυ στις 01:06 όπως δείχνει να έχει σταματήσει ο καινούργιος αισθητήρας θερμοκρασίας της Xiaomi !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Και αν πας να προσθέσεις μια από τις και καλά τρεις διαθέσιμες συσκευές ... !!!5a17ab4ae1b85d2fe576ec9cd5de11ab.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Χαμός στον κινεζικό server, αν ήμαστε εκτός σπιτιού καμία πρόσβαση στις συσκευές και αν κάνεις το λάθος logout και login ξανά οι συσκευές εξαφανίζονται !!! Αν πας και καλά να προσθέσεις μια δείχνει μόνο μια πρίζα το Air Purifier 2 και την κάμερα την Yi !!! Από το Yeelight App οι λάμπες τουλάχιστον είναι προσβάσιμες !!! Ούτε server δεν σε αφήνει να αλλάξεις !!! Χαμός λέμε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Jiasios: “Αφου και στον κλασικό ανταπτορα μπαινει με λιγο ζορι.και ειναι καλυτερα που σφηνωνει. ” Είναι σίγουρα καλός ο generic αντάπτορας? Πάντα είχα απορία για το πόσο μπορούμε να τον εμπιστευθούμε έχοντας μόνιμα πράματα πάνω και ειδικά ένα air condition που τραβάει παραπάνω. 100% πάντως δεν έχει γείωση, τον έχω μετρήσει με πολύμετρο. Παρ'ότι έχει επαφές για γείωση δεν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους (μπρος με πίσω), ενώ φάση και ουδέτερος (προφανώς) είναι…

• Παράθεση από Jiasios: “Ναι αλλά είναι αισθητα φθηνοτερο” Στην περίπτωση μου το φθηνό ήταν ακριβό γιατί πραγματικά τα ήθελα και αναγκάστηκα να τα πληρώσω πολύ ποιο ακριβά από αλλού !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Γιατι οχι ali;” Τρεις παραγγελίες απανωτές χτύπησαν κανόνι και μου έκαναν refund ευτυχώς !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Ενταξει το βρηκα: clicking, double clicking, long pressing, shaking. built-in high precision acceleration sensor new: WXKG12LM, old: WXKG11LM Εγω παρέλαβα το old... :thumbdown:” Και εγώ μια από τα ίδια, αν βρεις πουθενά εκτός από το Alli το νέο πες !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Τα aqara switch γιατί εχουν μονο 2 λειτουργίες; υποτιθεται οτι εχουν αισθητηρα κινησης, σωστα;” Μάλλον όπως είπε και ο @psybill υπάρχουν δυο εκδόσεις !!! Βρήκα την υποτιθέμενη καλή με τις 4 λειτουργίες στο Alli ρώτησα τον πωλητή αλλά απάντηση δεν πήρα, ένα review λέει πως είναι οκ αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Jiasios: “Σχετικα νε τις yeelight, καταργησανε τη δυνατοτητα να τις κανεις group ή εγω δεν τις βρισκω;” Εγώ σε iOS το έκανα προχθές !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Εδώ έχουμε σίγουρα εμφάνιση και παίζει να κουμπώνει χωρίς ζόρι οπότε και θα το προτιμήσω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παίζει και να σωθήκαμε με τα Aqara & Mi AC Controllers, μόλις ανακάλυψα και παράγγειλα αυτόν τον αντάπτορα και θα ενημερώσω μόλις έρθει !!! AUKTION Universal EU Plug Adapter 16A Electrical Plugs International Power Socket Converter AC 250V for Home Office Travel-in Chargers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Κατά την γνώμη μου μόνο τα Mi προϊόντα έχουμε ελπίδα να δούμε Ευρώπη, τα Aqara τα βλέπω πολύ χλωμά και αυτό φαίνεται από το ότι δεν μεταφράζουν το μενού τους στα αγγλικά όπως στα αντίστοιχα Mi (βλέπε παγίδες διακοπτάκια αισθητήρες κίνησης και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τον αισθητήρα θερμοκρασίας) !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Όχι, απλά δεν θα μπορούμε κατά πως τουλάχιστον λένε αυτοί να χρησιμοποιήσουμε το ευρωπαϊκό κιτ με τον κινεζικό server αλλά θα δείξει όταν έρθει η ώρα !!! Εμένα βασικά μόνο πι πρίζες με νοιάζουν γιατί μου την σπάνε οι αντάπτορες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Χθες τελείωσα σχεδόν με το project του σπιτιού, 4 RGB (το παλιό μοντέλο) στο σαλόνι και 2 διπλοί Aqara για τον έλεγχο και 2 RGB (το νέο μοντέλο) στο υπνοδωμάτιο !!! Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το νέο μοντέλο ας λένε ότι έχει 1W μόνο διαφορά με το παλιό είναι πολύ ποιο φωτεινό !!! Έχω πλέον 30 συσκευές σε λειτουργία 2 που ακόμη δεν έχουν ανοιχτεί και τις 2 εξωτερικές κάμερες της YI που είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει !!! Σήμερα μίλησα και με το Mi Store στο Μαρούσι και πληρο…

• Very nice @mitch002 but we have one problem in Greece, we can’t find adapters for our plugs !!! If you know something that it could help please let as know !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Για να δεις ώρες ώρες τι χάος επικρατεί σου λέω πως στο Mi έχω εδώ και καιρό αυτό το update ενώ στο Aqara έχω παλαιότερο από αυτό που είχες πριν χωρίς να μου βγάζει αναβάθμιση τώρα !!! By the way τα notification εδώ και μια βδομάδα λειτουργούν κανονικά και στο iPhone αλλά και στο iPad !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Σε μένα όλα καλά, έχω 1 Mijia και 2 από τους καινούργιους με την οθόνη οι οποίοι 2 όμως εδώ και καιρό δείχνουν μόνο ημέρα και καθόλου βδομάδα και μήνα !!! Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το σημερινό update της εφαρμογής στο iOS !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από psybill: “Και γω ευχαριστώ για το feedback. Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται. Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές. Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant?” Τους ρώτησα με mail και παραδόξως απάντησαν !!! Αλλά η απάντηση δεν…

• Παράθεση από psybill: “Και γω ευχαριστώ για το feedback. Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται. Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές. Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant?” Τους ρώτησα με mail και παραδόξως απάντησαν !!! Αλλά η απάντηση δεν…

• Παράθεση από Jiasios: “Εννοείται και γενικα δεν πρόκειται να ξανακανω κανενα update αν δεν περασει ενας μηνας χωρις προβληματα στα forum” Εγώ πάντως έκανα μόλις στις Mi Desk Lamp & Mi Bedside Lamp και όλα καλά !!! Προτείνω όσοι κάνουμε το επόμενο διάστημα αναβαθμίσεις να λέμε εδώ εάν στράβωσε κάτι ή αν όλα πήγαν καλά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro