Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 482.
-
Παράθεση από christosss: “Σήμερα ήρθε το AC controller είχα παραγγείλει και τα "σωστά" βύσματα αλλα τελικά το βύσμα που συνδέει το controler με την ΄πρίζα είναι πιο μικρό . Ξέρει κανένας που θα βρώ αυτόν τον adaptor ? (τον adaptor για συνδεση με το ac τον έχω )” Δες το ποστ Νο343 !!! Προς το παρόν κάνεις μας δεν έχει βρει αντάπτορα που να συνδέει το controller με την πρίζα χωρίς πατέντα !!! Αν δεν σου αρέσει αυτό που πόσταρε ο φίλος μπορείς να δεις και αυτό 86 type white 7 poles double 2pin US a…
-
Μετά την αναβάθμιση της Yeelight App στο iOS τα παρακάτω προϊόντα δεν υπάρχουν στην επιλογή που προσθέτουμε αντικείμενα τα οποία βέβαια δεν υπήρχαν και στην προπροηγούμενη !!! Άβυσσος η ψυχή του Κινέζου !!! 3dd18d29b0b2d53f9e9d8a24c14715bd.jpgb268bef251342b2decf7573702b2988a.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Έτσι και σε μένα μόνο ένα brand έχει μείνει οπότε καλό θα ήταν να μην επενδύουμε εκεί γιατί ανά πάσα στιγμή θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιούμε και δεύτερη εφαρμογή, έτσι και αλλιώς αν και είμαι Apple Fan Boy αναγνωρίζω ότι η Xiaomi στον τομέα SmartHome είναι σαρωτική και το μόνο που απομένει είναι να απαγκιστρώσει τα προϊόντα της από τους Servers γενικά να σωθούμε και εμείς όπως για παράδειγμα η Elgato που το μόνο που θέλει είναι σύνδεση στο WiFi μας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ήρθαν και τα πολυπόθητα διακοπτάκια της Aqara από Gearbest αυτή την φορά και για μαντέψτε !!! Έχουν μια λιγότερη λειτουργία από τα Mi, δεν έχουν το παρατεταμένο πάτημα παρά μόνο 1 κλικ και 2 κλικ !!! Τι να την κάνω ρε φίλε την έξτρα ποιότητα όταν μου κόβεις λειτουργίες ;;;80080dfdc986f30de28374dbff6dc339.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν άλλαξα πάροχο σε ΟΤΕ από Vodafone και εντόπισα τι συνέβαινε όταν δεν μπορούσα να ελέγξω απομακρυσμένα τον iMac μου με το Screens της Edovia, αυτό που ανακαλύψαμε ήταν ότι η IP που έβλεπε το πρόγραμμα ήταν διαφορετική από αυτήν που μου έδειχνε όταν έμπαινα στο whatsmyip.org πράγμα που λύθηκε μετά από επικοινωνία με τον ΟΤΕ συν του ότι απενεργοποίησα το firewall του ΟΤΕ συν τους DNS λύθηκε το αρχικό πρόβλημα που αναφερόμαστε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Συνήθως αυτά συμβαίνουν μετά από διακοπή ρεύματος, δοκίμασε να ανοίξεις τις λάμπες manual και να τις αφήσεις έστω για λίγο ανοικτές και στους σένσορες αν έχουν κουμπάκι για reset το πατάς μια φορά γρήγορα να επικοινωνήσει με το Gateway όχι παρατεταμένα όπως στην διαδικασία του reset !!! Επίσης καλό θα ήταν να βάλεις τους DNS της Google στο Router σου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro