Παράγγειλα το Mi Router 3 και θέλω να κάνω μια ερώτηση, κατά την διαδικασία της σύνδεσης που ρωτάει για τοποθεσία τι διαλέγουμε China όπως με το Mi Home ή other ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Παράθεση από Jiasios: “Εγω εχω παραγγειλει πριζες και φις απο εξω για το 16Α του AC και σκοπευω να το συνδεσω κανονικα.” Τι πρίζες ;;; Το σπίτι που μένω είναι με ενοίκιο οπότε αν έχουν τετράγωνη απόληξη δεν κάνουν για μένα γιατί δεν θέλω να κάνω μερεμέτια στο σπίτι !!! Όπως και να έχει δώσε λινκ να δούμε εκτός και αν είναι της Xiaomi που όλοι γνωρίζουμε !!! Αν είναι έτσι δώσε μόνο για τα φις !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Γίνεται, το θέμα είναι όμως ότι μετά από λίγο επειδή δε βλέπει ρεύμα να περνάει ανάμεσα σε αυτό και στο A/C πέφτει σε sleep mode οπότε αν θέλεις ας πούμε να βάλεις χρονοδιακόπτη για να κλείσει το A/C δεν θα γίνει !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Παράθεση από Jiasios: “Παρελαβα και το mi aircondition companion. Η διαφορα με το Aqara ειναι οτι δε μπορει να ελεγξει τηλεοράσεις. Σημαντικο μειονέκτημα...” Το θέμα είναι και για τα δυο πότε θα βρούμε αντάπτορα σωστό χωρίς μετατροπές και ταρζανιές να ταιριάζει και να κάνουμε την δουλειά μας όμορφα και ωραία !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε κέντρο/πληκτρολόγιο για να μας δείχνει τις ανοιχτές ζώνες οπότε μάλλον πρέπει να το κάνεις manual !!! Άλλωστε όπως είδα τώρα η εντολή δουλεύει μόνο αν την στιγμή που ενεργοποιείται η παγίδα είναι κλειστή !!!
Λογικό ακούγεται, λειτουργεί όπως και σε ένα συναγερμό όταν μία ζώνη είναι ανοιχτή και προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το συναγερμό η ζώνη αυτή γίνεται bypass !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Και εγώ που έλεγα να αντικαταστήσω το Mi Motion Sensor με το Aqara για αυτήν τη έξτρα λειτουργία !!! Μου κάνατε τη καρδιά περιβόλι που λέει και η παροιμία !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Παιδιά καλές οι κάμερες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα πολύ καλό σύστημα συναγερμού !!! Έχω Paradox στο σπίτι και το μόνο που μένει γιατί είναι λίγο ακριβό είναι να προσθέσω την πλακέτα για ασύρματο έλεγχο !!! Τα υπόλοιπα που κάνουμε είναι συμπληρωματικά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@Jiasios αν κάνεις καμιά δοκιμή πες αποτελέσματα, στο iOS που είχα update πριν λίγες μέρες δεν έγινε κάτι σοβαρό !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
@psybill ναι αλλά δεν είδες το επόμενο !!! Μου στέλνουν και αυτά που είχα παραγγείλει αρχικά χωρίς να ζητήσουν τα άλλα πίσω !!! By the way παραγγείλαμε με ένα φίλο και τις καινούργιες λάμπες να δούμε τι παίζει !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ρίχνω κάτι εδώ και αν θεωρηθεί ότι προσπαθώ να βγάλω κάτι σβήστε το !!! Μου το έστειλε ένας φίλος και δεν νομίζω ότι το έχω δει σε χαμηλότερη τιμή ποτέ !!! Xiaomi-Mijia-Smart-Plug---Plug-379900.html Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Παράθεση από Ikariapower: “Και νευράκια απίστευτα πρωί πρωί !!! Παράγγειλα από το LightinTheBox 2 διακόπτες της Aqara και μου έστειλαν της Mi !!! Άντε να συνεννοηθώ τώρα με τον κινέζο !!!c182f072d265ba46f4c8d6ca2e6c05b1.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro” Ωραίος ρε φίλε τελικά ο Κινέζος !!! Μου είπε να κρατήσω τις παλιές και θα μου στείλει κι άλλες δύο αυτές που είχα παραγγείλει δηλαδή δωρεάν !!! Και εγώ που τα κακολόγησα τα παιδιά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro