Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 482.
-
Η δεύτερη είναι γιατί έχει και WiFi, το λογότυπο της Mijia έχει και το χρώμα δεν παίζει ρόλο γιατί υπάρχει και σε ασημί το οποίο και επέλεξα !!! Διάβασα σε ένα αγγλόφωνο forum το ίδιο πράγμα που αντιμετωπίζω και εγώ και η απάντηση από κάποιον από την Yeelight ήταν να χρησιμοποιεί ο χρήστης Android συσκευή το οποίο είναι γελοίο όταν το App υπάρχει και στις δυο πλατφόρμες !!! Και screenshot από το μενού για την λάμπα !!! 49011aacbcfae17a672f75b4116c58a0.jpg Μόλις ανακάλυψα μέσω της εφαρμογής της Y…
-
Καλησπέρα, θέλει ένας φίλος μου να του παραγγείλω την πρίζα της Xiaomi την απλή και όχι την ZigBee και η απορία μου είναι αν διαθέτει το χαρακτηριστικό από τη φωτογραφία που επισυνάπτω ή θα πρέπει να του παραγγείλω την ZigBee μαζί με το Gateway !!! Αν κάποιος την έχει ας με διαφωτίσει !!!a267bcd4c1795ac44c15cf58d092615c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Θα το πω άλλη μια φορά χωρίς να γίνομαι κουραστικός ελπίζω !!! Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε απο τους servers της Xiaomi είναι μέσω Raspberry, δλδ στην ουσία οι συσκευές μετά από αυτό είναι δικές μας και λειτουργούν άμεσα μετά την πρόσβαση μας σε αυτές μέσω του Apple HomeKit (για το Android δεν ξέρω τι χρησιμοποιούν) !!! Απλά χρειάζονται γνώσεις για να γίνει η όλη διαδικασία που εγω τουλάχιστον δεν διαθέτω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Πριν λίγες μέρες σα είπα πως ήθελα να εκμεταλλευτώ το integration που προσφέρει το MiHome και να προσθέσω στο Smart Home μου 2 πρίζες της ORVIBO για τον λόγο πως δεν χρειάζονται αντάπτορες αλλά δεν μπορούσα να κάνω bind τον λογαριασμό μου στην ORVIBO με το MiHome οπότε και έστειλα mail ... η απάντηση απογοητευτική !!! Thanks for your email, this function only work with the HomeMate account which registered in China mainland. Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Προσωπικά νομίζω ότι θα λυθεί με update στο firmware των καμερών και όχι του App !!! Τα notifications από τους αισθητήρες θερμοκρασίας συνεχίζουν και λειτουργούν κανονικά ενώ στις κάμερες η μια του σαλονιού στέλνει περιστασιακά και η άλλη του υπνοδωματίου των παιδιών καθόλου !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εκτός από το να δώσω permission for notifications δεν έχω κάνει κάτι άλλο, απλά οι καινούργιοι θερμοστάτες της Xiaomi αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 20 βαθμούς και έχεις δώσει permissions στέλνουν αυτόματα !!! Επίσης το check που κάνουν είναι κάθε μια ώρα !!! Οι πιο παλιοί έχουν αυτό !!!c3b1533a7c8c76fd45a8dcbe49bf7051.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro