Κατάφερε κανείς να κάνει την Aqara Gateway Camera να στέλνει notifications όταν δει κίνηση αλλά χωρίς να είναι συνδεμένη με άλλο Gateway ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ναι το ξέρω, ρωτάω αν κάποιος έχει βάλει κάποια από τις εταιρίες αυτές μέσα στο MiHome έστω και σαν πείραμα !!! Έχω βρει στην Πάτρα πρίζες της Orvibo στα 20 ευρώ οι οποίες είναι σούκο και από τις 2 μεριές χωρίς να θέλουν αντάπτορες αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού μου στην Orvibo μέσα στο MiHome !!! By the way καινούργιο update στο App για iOS και ενώ στο iPad τα notifications συνεχίζουν ακάθεκτα στο iPhone χρειάστηκε πάλι clear cashe !!! Sent from my iPad using Tapat…
Σε μένα σε iOS μέχρι στιγμής λειτουργούν όλα OK μετά το τελευταίο clear cashe !!! Η πλάκα είναι ότι στο iPad δεν έχουν σταματήσει ποτέ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε feedback και να κάνουμε υπομονή μέχρι το επόμενο update !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Και ναι οι καινούργιες λάμπες της Yeelight είναι διαθέσιμες για αγορά απο το Gearbest !!! YEELIGHT YLDP06YL Smart Light Bulb 10W RGB E27 E27-$29.99 Online Shopping| GearBest.com Yeelight YLDP05YL Smart LED Bulb Dimmable AC 100 - 240V 10W E26-$29.49 Online Shopping| GearBest.com Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αν βαριέσαι να κάνεις ότι γράψαμε παραπάνω κάνε αποκατάσταση και εγκατάσταση ξανά της εφαρμογής !!! Όσο για την δεύτερη ερώτηση μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής αν αναφέρεσαι σε μια ή δυο συσκευές και σε ποιες ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εγώ έχω κάνει ήδη feedback, για κάντε και εσείς μπας και συγκινηθούν γιατί σίγουρα δεν φταίνε οι συσκευές και ρυθμίσεις !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Είναι bug !!! Δε χρειάζεται απεγκατάσταση κάνεις clear cashe μετά log out ξανά login και είσαι εντάξει για κάποιο καιρό, τα ίδια κάνω και εγώ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη τουλάχιστον στο Gearbest !!! Εάν πας να την αγοράσεις σου γράφει discontinued !!! Πάντως εάν απ’ ό,τι βλέπω μπορεί να δουλέψει και με το Apple HomeKit εμένα θα με βόλευε πάρα πολύ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εντάξει φτιάχτηκα πρωί πρωί, κατέβασα την αναβάθμιση του Mi Home App και ως συνήθως πήγα να δω αν προσθέτει νέα προϊόντα και ... μπουμ !!! Ετοιμαστείτε να ξηλωθούμε πάλι !!! Νέες λάμπες !!! Βέβαια δεν μπορώ να τις βρω πουθενά στην παρούσα φάση !!!b4e54d0fb2bdb9d2daab52a6c9e4dabf.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Μία άλλη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις το cashe από τη συσκευή να κάνεις log out και login ξανά, σε μένα αυτό λειτουργεί διότι σε κάποια περίοδο κάθε δύο βδομάδες έχανα και εγώ τα Notification τους έστειλα και feedback αλλά ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει, τουλάχιστον αυτό με βοήθησε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δοκίμασε να βάλεις τους DNS της Google, είναι μια κίνηση που λύνει προβλήματα σε πολλά επίπεδα, εμένα με βοήθησε σε αδυναμία επανασύνδεσης του Gateway μετά από επαναφορά και διάφορες αποσυνδέσεις συσκευών της Xiaomi !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro