Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 482.
-
Λοιπόν αφήνω εδώ μία λύση η οποία δούλεψε για μένα, δοκιμάστε και όποιος θέλει ας πει αποτέλεσμα !!! Κατά πρώτον εάν δεν πέρνουμε wifi απευθείας από το μόντεμ router του ISP αλλά έχουμε δικό μας router το γυρνάμε σε bridge mode και δεύτερον μπαίνουμε μέσα στο router του ISP και βάζουμε τους Google DNS κάνουμε επανεκκίνηση και στα δύο ελέγχουμε εάν το router του ISP πήρε τους DNS και όλα καλά, τουλάχιστον για μένα λειτούργησε στην εντέλεια !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Xiaomi Aqara
Μήνυμα@mysterysolver έχεις κάνει κάποιο σενάριο να ανάβει το κλιματιστικό με κάποια αλλαγή της θερμοκρασίας σε συνεργασία με τον αισθητήρα θερμοκρασίας ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Μετά το χθεσινό update η λάμπα (η λευκή) ενώ εκτελεί ένα σενάριο που της έχω δώσει δείχνει offline !!! Έχω άλλη μια που κάνω πειράματα και την κλείνω τώρα για λίγες ώρες να δω τι θα γίνει !!! Γενικά πάντως τις τελευταίες μέρες πολλά προβλήματα μετά το update της εφαρμογής !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλησπέρα, χθες λόγω αλαγών στο τοπικό μου δίκτυο αναγκάστηκα να αφαιρέσω και να κάνω reset το gateway μου και τώρα δεν μπορώ να το προσθέσω με τίποτε !!! Επανεκκίνηση του router έγινε και όλες οι ενέργειες που λέει η εφαρμογή αλλά μένει στην κατάσταση όπου το κίτρινο φως ανάβει 3 συνεχόμενες φορές και μετά κάνει μια παύση !!! Έχω iPhone & iPad !!! Καμία ιδέα ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !!! Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα, έχω κάνει ένα σενάριο όταν η θερμοκρασία στο δωμάτιο πέσει κάτω από 18 βαθμούς να ανάψει το κλιματιστικό στους 19 στο ζεστό στην χαμηλή σκάλα και αυτό επιμένει να ανάβει στην ψύξη !!! Υπόψην το καλοκαίρι σε ανάλογο σενάριο δούλευε κανονικά !!! Για πείτε καμία ιδέα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΓιατί δεν πήρες τον ασύρματο που κολλάει στον τοίχο και πήρες τον ενσύρματο ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Xiaomi Aqara
ΜήνυμαΕσύ από ότι βλέπω μιλάς για διακόπτη και όχι για πρίζα !!! Σωστά ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Xiaomi Aqara
Μήνυμα@djsaxsax δώσε εικόνα και link αν υπάρχει του προϊόντος που αγόρασες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Xiaomi Aqara
Μήνυμα9a60eba6decfaa26f728edf60439a41f.jpg Ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνουν αυτές οι δυο ρυθμίσεις που είναι γραμμένες σε κινεζικά αγγλικά ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
Μήνυμα@kodorevi8ulis αφού σου λέω πως την αγόρασα σήμερα !!! Την έχει στα 50€ δλδ σαν να την αγοράζεις από Gearbest με priority line !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
ΜήνυμαΣήμερα αύριο και μεθαύριο υπάρχει προσφορά στην Mi Scale 2 σε συνδυασμό με το Mi Band 2 στα 70€, εγώ τα τσίμπησα !!! Ισχύει και με αντικαταβολή με 3 € έξτρα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
ΜήνυμαΡε σεις τι χάλια είναι αυτά ;;; Έγραψα εδώ έτσι για την χαρά που πείρα πηγαίνοντας στο μαγαζί και βλέποντας από κοντά κάποια πράγματα και εσείς εδώ σε λίγο θα σφαχτείτε για το ποιος τα ξέρει καλύτερα από τον άλλον και για το ποιος είναι ποιο ξύπνιος κτλ !!! Τέρμα, απλά σταματάω να ακολουθώ το νήμα διότι δεν μπήκα εξαρχής για να διαπληκτιζόμαστε αλλά για να μοιραστώ την εμπειρία μου και για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ένα ανθρώπινο επίπεδο αλλά δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει εδώ !!! Sent from my iPhone…
-
ΜήνυμαΑγοράζοντας από Κίνα είχα ένα πρόβλημα με τους αντάπτορες που δεν μου αρέσουν (μιλάμε για τις πρίζες τις απλές και για το AC Partner όπου το πρόβλημα χόντρυνε) αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπευθύνου θα έρχονται Ελλάδα με ελληνικούς ακροδέκτες πλέον, γενικά για τα φθηνά προϊόντα είναι πολύ καλή λύση πλέον κατά την γνώμη μου πάντα !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
ΜήνυμαΚαλά @derveni μην βαράς !!! Εγώ φτιάχνω smart home με Xiaomi και για αυτό πήγα να πάρω πληροφορίες και τιμές αλλά και δω το κατάστημα από κοντά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
ΜήνυμαΕχμμμ @derveni δεν θέλεις να ξέρεις πόσο έχουν οι TV που έχει αυτήν την στιγμή αλλά εγώ θα σου πω !!! Πάνω από 2000€ !!! Όσο για laptop όσο τρέχουν Windows δεν τα ακουμπάω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
ΜήνυμαΈλα τώρα @kodorevi8ulis υπομονή μέχρι το τέλος Αυγούστου να δούμε αν λένε αλήθεια ή όχι !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro