Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 482.

• Xiaomi Aqara

Ikariapower - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Πάρε το φις και την πρίζα εξωτερικού χώρου (αυτά παράγγειλα και εγώ) μιας και η εσωτερικού δεν μπαίνει στις υποδοχές που μπαίνουν οι δικές μας λόγω σχήματος !!! Όσο για την καινούργια συσκευή καθώς φαίνεται είναι καινούργια μόνο στην σχεδίαση και δεν κάνει κάτι έξτρα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Ikariapower για αντάπτορες μιλάω πρίζες έχω πάρει απο οπού βρω ποιο φθηνά έχουν όλοι, παιζει η τιμή ” Αν πήρες αντάπτορες για το Aqara δώσε και σε μας ένα λινκ γιατί έχουμε μουρλαθεί στο ψάξιμο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro =============== Μαι 24th 2017, 5:10pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kukukali: “Australian plug/socket. ” Το είχε γράψει τι αντάπτορας χρειάζεται το παλικάρι =============== Μαι 24th 2017, 12:57pm =============== Δες …

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “από gearbest πήρα εγώ και είναι πολύυ καλοί” Αντάπτορες ή το μηχάνημα ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Τέλεια, σε ευχαριστώ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Η άλλη λύση είναι να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά, να σου κόψουν το καλώδιο και να βάλεις απευθείας μία Ευρωπαϊκή.” Μα το θέμα είναι ότι εδώ χρειάζεται αντάπτορας στο μπροστινό μέρος της συσκευής, στην υποδοχή πίσω που μπαίνει το A/C μπορεί να μπει καλώδιο κινεζικό αλλά για εκεί βρήκα !!! Μπροστά είναι το όλο θέμα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Το έχω δει !!! Πήγα σε ένα κατάστημα που έχει έναν στην δεύτερη σελίδα όπως είπα και δυστυχώς ... !!! Όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν λόγω της γωνίας που έχουν τα pin !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Από κινεζικό σε δικό μας δεν μπορώ να βρω με τίποτα λέμε !!! Υπόψην ότι αυτό που λέει παραπάνω ότι δεν μπαίνει στις συνηθισμένες είναι σωστό !!! Πήγα σήμερα σε επώνυμο ελληνικό μαγαζί μου άνοιξαν συσκευασία που δεν έπρεπε κανονικά και δεν έκανε !!! Έχει πολύ χοντρά μαχαίρια (έτσι τα ονόμασαν οι υπάλληλοι στο μαγαζί) από πίσω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Θα κοιτάξω, ευχαριστώ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Κάποιος ρε παιδιά να μας πει από που να πάρουμε αντάπτορες ;;; Σβήσατε και τα λινκ του psybill δεν απαντάει και σε μνμ και έχουμε μείνει αμανάτι !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Πρόβλημα, δεν κάνουν οι αντάπτορες σε δυο καταστήματα που πήγα με ηλεκτρολογικά υλικά !!! Έχει κάνεις ιδέα που βρίσκουμε ελληνικό σε κινεζικό στην Αθήνα ;;; Μόνο Πάτρα μπορώ να βρω και είναι 10Α ενώ το A/C θέλει 16Α !!! Κινεζικό σε ελληνικό βρήκα και πάω αύριο να το τσεκάρω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Ήρθε και η δικιά μου σήμερα, πάω αύριο να πάρω αντάπτορες και να σετάρω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ευχαριστώ για την πληροφόρηση θα το παραγγείλω από GearBest όμως να σου επισημάνω ότι ο Maddoctor με τον τρόπο που το γράφει είναι σαν να αναρωτιέται οπότε δεν χρειάζεται να απαντάς λες και δεν βλέπω καλά τι απαντάει ο προλαλήσαντας !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro =============== Απρ 5th 2017, 5:53pm =============== Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται με μία εγγραφή εδώ home Μπορεί να φέρει από οπουδήποτε σχεδόν τα πάντα (εξαιρούνται powerbanks) !!! Όταν γράφτηκα εγώ ήθελε 8€ άπαξ και από εκ…

• Παράθεση από maddoctor: “ Όπως είπα δεν ξέρω κινεζικά οπότε και δεν μπορώ να το διαπιστώσω !!! Αν έχουμε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει καλά θα ήταν !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” Γιατί στέλνει το Mi store Ελλάδα!?[/quote] Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Επειδή κινεζικά δεν ξέρω για να την παραγγείλω από το Mi Store ξέρει κάποιος να πει αν είναι αυτή εδώ από το GearBest η ίδια ;;; Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale-66.21 Online Shopping| GearBest.com Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Θα το πάρω μόλις μπορέσω και θα σου πω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Xiaomi Mi Smart Gateway

Μήνυμα

(null) Πάρε έναν από ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και όλα καλά, αυτό έκανα και εγώ ή παράγγειλε από Gearbest !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Xiaomi Mi Smart Gateway

Μήνυμα

Παράθεση από merlinios: “Καλησπέρα παιδιά, Έχει κάποιος στην κατοχή του το smart gateway ? Έχω πρόβλημα στο config του και θα ήθελα κάποια βοήθεια αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ” youtu.be/Pa3Rwl_T3a4 Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Η τελευταία αναβάθμιση στο App για iOS έχει επιλογή για Αγγλικά στο 90% του μενού, αλλά και με την βοήθεια του Microsoft Translator που μεταφράζει και εικόνες θα βρεις την άκρη, άλλωστε δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να βάλεις αυτοματισμούς αν έχεις το Mi temperature & humidity sensor !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Τότε μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ηλεκτρολόγο ή κάποιο κατάστημα με ανάλογα είδη !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Xiaomi Aqara

Μήνυμα

Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην κάνει εφόσον κάνει και ένας απλός διακόπτης !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro