Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 482.

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Θέλω εκτός απο το σπίτι να βαλω αυτή την κάμερα και στην πιλωτη pp_009991451325.html Με ενα wifi extender tp link στο μπαλκόνι παίρνω αυτες τις μετρήσεις στο σημείο που με ενδιαφέρει (εχω vdsl50) 16-EB2871-0754-4-DBD-AF6-B-40-F958395-E62.png Πιστεύεται αρκεί? Πως θα μπορούσα να στείλω καλύτερο σήμα?” Θα την χαλάσει η υγρασία στα σίγουρα, δεν είναι εξωτερική κάμερα !!! Βάλε της YI, έχω βάλει στα μπαλκόνια μου και τα σπάνε !!! Για το σήμα δεν ξέρω να σε βοηθήσω !!! Se…

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “τα παρηγγειλα ολα aqara (150ε) και ο θεος βοηθος.... ενα ενδιαφερον αρθρο για τα aqara k mija xiaomi βρηκα εδω αξιζει μια ματια Aqara Hub 101 [updated Dec. 1st] – Homekit News and Reviews ” Σε μία αγορά τελικά;Ένα πακέτο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ” 3 πακέτα δυστυχώς aqara window door 8 τεμάχια μονο του επειδή μου έλεγε πως δεν μπορεί να σταλεί μαζι με άλλα αντικείμενα για ασφαλεία κ κάτι τέτοια…

• Παράθεση από Bodai: “ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ AFFILIATED LINKS. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ FORUM” Που τα είδες ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Παράθεση από Ikariapower: “@Dimitris Ntais Priority το GearBest σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις μετά τα 2 κιλά και αργεί πάρα πολύ γιατί πάει μέσω Γερμανίας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” 7B0436AE-3B08-44A2-9626-4CC1BAFE938F.jpg μου το δινει σα επιλογη βασικα τελωνειο να μην πληρωσω” Και τα 2 είναι safe, ένα κλικ παραπάνω το Priority αλλά αργεί ... πολύ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @Dimitris Ntais Priority το GearBest σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις μετά τα 2 κιλά και αργεί πάρα πολύ γιατί πάει μέσω Γερμανίας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Παράθεση από Ikariapower: “@Dimitris Ntais μέχρι στιγμής καμία κάμερα της Xiaomi δεν συνδέεται στο Apple HomeKit, αυτήν προτείνω από τις διαθέσιμες pp_009991451325.html?wid=1090517 !!! Στο ξαναλέω μην πάρεις το starter kit γιατί δεν περιέχει το Gateway της Aqara αλλά της Xiaomi που δεν συνδέεται στο Apple HomeKit , αγόρασε τα κομμάτι κομμάτι από όπου βρεις ποιο φθηνά το καθένα και προσοχή στο checkout αν ξεπερνάει τα 22€ !!!ν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ”…

• Παράθεση από stanger: “Αν πας στο monitoring, μόλος τελειώσει το βίντεο 10’’ σου βγάζει την επιλογή “to watch the full video please purchase cloud storage” 5dfe3e323a308cbf4d9b88d2fe92ffae.jpg Όταν το επιλέξεις σου βγάζει τη παρακάτω επιλογή. c119785b553f7bcb6b5ba9cd47edcce0.jpg Όταν το βάλεις στο browser σου βγάζει τις παρακάτω επιλογές. ef96463a0c2d3d1c59227344d5ff6008.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk” Οκ νέο φρούτο αυτό, δεν το έχουν οι δικές μου μάλλον γιατί είναι προγενέστερα μοντέλα …

• Παράθεση από kougis: “Γιατί όχι τη συγκεκριμένη κάμερα; ...και τι να προσέξουμε για τα 22€; Sent from my iPhone using Tapatalk” Η συγκεκριμένη έχει πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά και όσο για τα 22 € έχουμε πει ότι οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη αξία και δεν επιλέξουμε ως τρόπο αποστολής από Geabest το Belgium Registered έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να περάσει τελωνείο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από stanger: “@Ikariapower αυτή έχω πάρει κι εγώ και είναι super!!! Έχεις μήπως αγοράσει cloud storage? Sent from my iPhone using Tapatalk” Βγάλε ένα Screenshot στο σημείο του μενού που δίνει δυνατότητα αγοράς Cloud Storage !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @Dimitris Ntais μέχρι στιγμής καμία κάμερα της Xiaomi δεν συνδέεται στο Apple HomeKit, αυτήν προτείνω από τις διαθέσιμες pp_009991451325.html?wid=1090517 !!! Στο ξαναλέω μην πάρεις το starter kit γιατί δεν περιέχει το Gateway της Aqara αλλά της Xiaomi που δεν συνδέεται στο Apple HomeKit , αγόρασε τα κομμάτι κομμάτι από όπου βρεις ποιο φθηνά το καθένα και προσοχή στο checkout αν ξεπερνάει τα 22€ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @Dimitris Ntais μέχρι στιγμής καμία κάμερα της Xiaomi δεν συνδέεται στο Apple HomeKit, αυτήν προτείνω από τις διαθέσιμες pp_009991451325.html !!! Στο ξαναλέω μην πάρεις το starter kit γιατί δεν περιέχει το Gateway της Aqara αλλά της Xiaomi που δεν συνδέεται στο Apple HomeKit , αγόρασε τα κομμάτι κομμάτι από όπου βρεις ποιο φθηνά το καθένα και προσοχή στο checkout αν ξεπερνάει τα 22€ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Οι κάμερες δεν συνδέονται μέσω Gateway πρώτον και δεύτερον μην πάρεις αυτήν, διάλεξε μια άλλη !!! Όσο για την λύση του πακέτου να προτιμήσεις να τα πάρεις κομμάτι κομμάτι, όποιο έχει καλύτερη τιμή σε ένα από τα δυο αυτά μαγαζιά !!! Και όσο για το ότι έχεις iPhone δεν έχει καμία σημασία εφόσον δεν έχεις Apple TV τέταρτης γενιάς ή iPad στο σπίτι για να φτιάξεις Apple HomeKit !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από stanger: “Έχει αγοράσει κάποιος cloud storage για τις κάμερες του;;; Sent from my iPhone using Tapatalk” Έχουν οι Xiaomi κάμερες Cloud Storage Plan ;;; Εκτός και αν μιλάς για τις YI !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kougis: “Ηχοσύστημα με ενισχυτες κτλ. Sent from my iPhone using Tapatalk” Δεν έχει θέμα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kougis: “Αν την βάλω σε πρίζα 16Α ενώ αυτή είναι μέχρι 10Α, τι θα γίνει; Sent from my iPhone using Tapatalk” Ανάλογα τι θα βάλεις επάνω στην πρίζα, ακόμη και κλιματιστικό μέχρι 18000 BTU αντέχουν τα 10A !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “@spkour εδώ είσαι αλλά μην την πάρεις πετάς τα λεφτά σου !!! pp_1660146.html?wid=1433363 Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” Έχεις link για την παλιά πρίζα; Υπάρχει και πολύμπριζο που συνδέεται με το gateway? Sent from my iPhone using Tapatalk ” Εδώ είσαι pp_344666.html !!! Όχι δε νομίζω ότι υπάρχει πολύμπριζο που συνδέεται με το Gateway !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kougis: “Παράθεση από Ikariapower: “@spkour εδώ είσαι αλλά μην την πάρεις πετάς τα λεφτά σου !!! pp_1660146.html?wid=1433363 Sent from my iPad using Tapatalk Pro ” Έχεις link για την παλιά πρίζα; Υπάρχει και πολύμπριζο που συνδέεται με το gateway? Sent from my iPhone using Tapatalk ” Εδώ είσαι pp_344666.html !!! Όχι δε νομίζω ότι υπάρχει πολύμπριζο που συνδέεται με το Gateway !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα παιδιά, Έχει πάρει κανεις το Aqara getaway να μας πει εντυπώσεις;” Το περιμένω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Οκ, αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος θα κάνω μια λίστα και θα την ποστάρω (όχι τώρα γιατί είναι λίγο αργά) αλλά εξωτερικές κάμερες η Xiaomi δεν έχει ούτε και σειρήνα προς το παρόν τουλάχιστον !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Οχι τίποτα απο τα δυο” Άρα δεν μπορείς να φτιάξεις Apple HomeKit οπότε μπορείς να πάρεις ότι τραβάει η όρεξη σου !!! Αρχικά θέλεις το gateway γιατί μέσω αυτού θα βλέπεις τα περισσότερα προϊόντα της Xiaomi !!! Τα Aqara κατα την γνώμη μου είναι ποιο ποιοτικά !!! Το Hue δεν συνεργάζεται με το Xiaomi αλλά θα συνεργαστεί το Tradfiry με το Xiaomi !!! Θα σου πρότεινα να μας πεις επακριβώς τι θέλεις να κάνεις για να σου προτείνουμε προϊόντα γιατί εγώ για παράδειγμα άλλον αι…