Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 211.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ευχαριστούμε Και μην ξεχνάτε να βάζετε εξαίρεση για το φόρουμ ” Πως μπαίνουν οι εξαιρέσεις;
-
Παράθεση από aporos: “Παράθεση από geoanto555: “Εσωτερικό είναι σαν φιλμ.... δεν το βλέπεις.. Απ ότι θυμάμαι είναι στο πάνω μερος ” έχεις απόλυτο δίκιο...δοκίμασα την μάυρη στο μαγνητάκι της ροζ.. και πιάνει...!!!!! case closed... (ποιος ακούει τη μουρμούρα τώρα...) ” φίλε μου, δεν δίνεις και κάποιο link από τις θήκες που πήρες μήπως και γλυτώσεις κανέναν άλλο από τη μουρμούρα...;;;
-
Παράθεση από Sotiris1979: “ Και τη μπορώ να κάνω για αυτό? Γιατί updates δεν παίρνει ” @Sotiris1979 εξαρτάται από εσύ τι θέλεις να έχεις; Ελληνικά και updates μόνο του , Αγγλικά και updates μόνο του ή Ελληνική Rom και updates χειροκίνητα;;; Αφού μπόρεσες και βρήκες ποια 2 αρχεία χρειαζόσουν για τη συσκευή σου, τότε, αφού δεν τα κατάφερες, έπρεπε (πρώτα) να διαβάσεις και τους άλλους οδηγούς που υπάρχουν για να καταλάβεις αρκετά πράγματα για τα Xiaomi κινητά...
-
Παράθεση από amigagr: “@balakof οταν σου βγαζει τη λιστα με τα διαθεσημα τραγουδια δεν υπαρχει κατω δεξια ενα + μεσα σε πρασινο κυκλο? αν ναι, πατας εκει και σου δινει δυνατοτητα επιλογης απο δικο σου φακελο. ” οκ, αυτό ήθελα. Ευχαριστώ!
-
έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες μετά από κάποιες ημέρες χρήσης του Kenzo & Gkalen 6.9.22 1. ES File explorer pro: γιατί δεν βλέπει το Root; τι πρέπει να κάνω; 2. Ήχοι κλήσης: ενώ έχω ρίξει στο φάκελο με τους ήχους κι άλλα ringtones (όχι σε μορφή *.ogg) δεν τα βλέπει ο explorer. Με το ES explorer τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα ορίσω σαν ήχο κλήσης, πόσο μάλλον να ορίσω διαφορετικό για κάθε κάρτα. Υπάρχει θέμα με τους ήχους; Τι πρέπει να κάνω; 3. χρησιμοποιεί κανείς το SVOX; Μου βγάζει πρόβλημα στην …
-
επειδή δεν είμαι σίγουρος καθότι πρώτη φορά αναβαθμίζω rom, για να φλασάρω πάνω στην gkalen 6.9.15 την 6.9.22 πρέπει να κάνω clean install, δηλαδή τα χάνω όλα;;; Δεν γίνεται να ακολουθήσω αυτά εδώ: Κάνουμε τη διαδικασία να μπούμε twrp (Volume+ και Power) και αφού μπει πάμε και κάνουμε: 1) Wipe -> advacned -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 2) Γυρνάμε πίσω στο κεντρικό μενού και πατάμε Install -> Επιλέγουμε το .zip αρχείο που έχουμ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από balakof: “Για να ξανά έχω Root, ποιο αρχείο πρέπει να φλασάρω και πως; ” Το superSU ζιπ... ” το οποίο μπορώ να το πάρω από το πακέτο της rom, να το βάλω χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής (δεν έχω κάρτα..), να μπω TWRP -> install -> supersu.zip ;;; Πρέπει να κάνω κάποιο Wipe;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από balakof: “Βασικά, είναι εφικτό αυτό; ” Έτσι απλά όπως το έχεις στο μυαλό σου όχι.. Η θα το έχεις ή δεν θα το χεις...Εκτός αν θες να φλάσαρεις κάθε φορά ένα αρχείο... ” Γνωρίζω ότι για να Μην έχω Root, πρέπει να απεγκαταστήσω το SU, σωστά; Για να ξανά έχω Root, ποιο αρχείο πρέπει να φλασάρω και πως;
-
Καλημέρα! Είμαι την Gkalen 6.9.15 και θέλω να ρωτήσω σχετικά με το Root. Επειδή πρέπει να συνδέομαι συχνά σε εταιρικά δίκτυα, καταλαβαίνουν ότι η συσκευή είναι rooted και με μπλοκάρουν; Εάν Ναι, ποιος είναι ο καλύτερος/ευκολότερος τρόπος να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το Root; Βασικά, είναι εφικτό αυτό;
-
Παράθεση από lallasgr: “@balakof δεν παίζει ρόλο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οκ, τα κατάφερα!!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια!!!
-
Παράθεση από lallasgr: “@balakof τσεκαρες ότι έχει adb 1.0.32 έκδοση? Αποσυνδέσει το κινητό και ξανασυνδεσε για να στο εμφανίσει σωστα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι, το είχα τσεκάρει πριν ξεκινήσω. Το λάθος ήταν ότι περίμενα να κάνει κάτι όση ώρα κινούνταν η μπάρα στο ADB Sideload και δεν πήγαινα κατευθείαν και στο PC ώστε μέσω CMD να δώσω "adb device" και "adb sideload update.zip" Όταν κατάλαβα το λάθος μου, όλα λύθηκαν... Τώρα, έχω κάνει "reboot to system" και…
-
@lallasgr στο κινητό. Στο cmd όταν έδωσα: adb devices => c:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * Δεν βλέπω να την αναγνωρίζει, σωστά; Εκτός εάν δεν κατάλαβα καλά... Οσο τρέχει το ADB Sideload, τότε τρέχω στο cmd;;; ΟΚ, κατάλαβα το λάθος μου.... Τώρα ξεκίνησε η διαδικασία!!!
-
@lallasgr πως να βάλω φώτο; δεν έχω άλλο κινητό μαζί μου. @Bodai μπορώ να κάνω πάλι έλεγχο για κλείδωμα; τώρα λογικά δεν τα έχω σβήσει όλα από μέσα;
-
μου βγάζει: ADB Sideload Complete Failed Τι συμβαινει;
-
καλησπέρα, ξεκίνησα να περάσω την Gkalen 6.9.15 είμαι μέσα στο TWRP, κάνω τα wipes και βλέπω με κόκκινα γράμματα: Failed to decrypr data. Unaable to decrypt with default password. You may need to perform a format data. (με άσπρα γράμματα)=> Updating partition details... done κ.ο.κ. Είναι σωστά; προχωρώ στο Install;