Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 211.
-
Παράθεση από manol80: “@MindMaker Εγώ το κάνω με τα αντίγραφα και επαναφορά... και μετά το βάζω στο pc για να μην το χάσω από καμιά μ....ία μου... ” @manol80 ποια είναι η διαδρομή που αποθηκεύεται το αντίγραφο στη συσκευή; Θέλω κι εγώ να το μεταφέρω στο PC ή στην SD card
-
Καλή τύχη παιδιά!
-
RE:
balakof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από psycookies: “Καλησπερα ενα redmi 3s που εχω παραγγείλει πέρασε τελωνείο ,ξέρετε πόσο θα ειναι το κόστος ή η μέγιστη χρέωση εκτελωνισμού;” Από που παρήγγειλες και με ποια εταιρία στο έστειλαν και πέρασε τελωνείο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
κάθε μέρα και ψήφος.. username: balakof
-
σε kenzo παρουσιάζει πρόβλημα στην αλλαγή θέματος. Δεν δέχεται 3rd party θέματα.. Καμμιά ιδέα;
-
στο δικό μου Redmi note 3 pro - kenzo δεν είχα κανένα εμφανές bug όπως bluetooth κτλ. -Στα θέματα, ναι, είναι στα κινέζικα και όντως έχεις πολύ περισσότερες επιλογές αλλά για εμένα καθίστανται άχρηστες καθώς οι μισές πληροφορίες παραμένουν στα κινέζικα, δεν αλλάζουν στη γλώσσα του συστήματος. -Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας: απογοήτευση..., σε εμένα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η διαφορά. Από 6,5h-7,0h SOT μέσο όρο με τη δικιά μου χρήση έπεσα βαριά στις 5h-5,5h SOT Αυτά για την ώρα..…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Σχετικα με το πρόβλημα που διατύπωσα χτες...Βρήκα λύση χωρίς να φύγω από την GTV 6.10.20 Προσπαθούσα να καταλάβω τι εφταιγε και εμφανιζόταν η ειδοποιηση του mihome και δεν με άφηνε να τικαρω στο "επιτρεψε". Αφού κοίταζα στις εφαρμογές και τα δικαιώματα,καταλαβα ότι είχα δωσει δικαιώματα σε λάθος εφαρμογή. Υπάρχει η εφαρμογή "MiHome" και η εφαρμογή "Mi Home". Μία με πράσινο εικονίδιο,μια με πορτοκαλί εικονίδιο που αφορά τον launcher. Έδωσα πλήρη δικαιώματα σε αυτήν με το …
-
Παράθεση από nikpoth: “Ρυθμίσεις-εφαρμογές,βρίσκεις εφαρμογή documents και την ενεργοποιείς Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τώρα, να ρωτήσω και τι κάνει αυτή η εφαρμογή "Documents" γιατί δεν γνωρίζω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από balakof: “Παράθεση από gkalen: “@osalonikios , και οποιοσδηποτε άλλος αντιμετωπιζει προβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Άλμπουμ ή και για το θέμα που ανέφερες , δοκιμαστε τα παρακάτω. Πήγαινε με root explorer ή οποιοδήποτε file manager , στη διαδρομή ... sd card/MIUI/Gallery/cloud/.cache/ ... Θα σβησεις τα πάντα όλα από το φάκελο εκτός από το πρώτο αρχείο που βλέπεις ".nomedia" .. Θα πας επίσης στη διαδρομή ... sd card/DCIM/.thumbnails/ .. και σβησε τα πάντα σ'αυτον το φάκε…
-
Παράθεση από gkalen: “@osalonikios , και οποιοσδηποτε άλλος αντιμετωπιζει προβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Άλμπουμ ή και για το θέμα που ανέφερες , δοκιμαστε τα παρακάτω. Πήγαινε με root explorer ή οποιοδήποτε file manager , στη διαδρομή ... sd card/MIUI/Gallery/cloud/.cache/ ... Θα σβησεις τα πάντα όλα από το φάκελο εκτός από το πρώτο αρχείο που βλέπεις ".nomedia" .. Θα πας επίσης στη διαδρομή ... sd card/DCIM/.thumbnails/ .. και σβησε τα πάντα σ'αυτον το φάκελο .. Μετά πήγαινε και …
-
Παράθεση από derveni: “Τα ξημερώματα πήγα να βάλω την rom του @gkalen έκανα τα backup μου είμαι σε Lollipop stable να ενημερώσο, λοιπόν όλα καλά όλα ανθηρά έβαλα την rom έκανα τα wipe σύμφωνα με τον οδηγό του @gkalen να μην μακρηγορώ άρχισε να φορτώνει η rom γλώσσα Ελληνικά wifi με πάει μετά στο λογαριασμό Mi και μου βγάζει να βάλω τους κωδικούς - αριθμούς που σου έρχονται μέσω sms. Να πω ότι της cim της είχα στο τηλέφωνο, ερώτηση εσείς τις κάρτες cim τις είχατε περασμένες ?? δεν μου έβγαλε την …
-
σε Kenzo με gkalen 6.9.29 μου παρουσιάζει το εξής: Ρυθμίζω το κεντρικό πλήκτρο με παρατεταμένο πάτημα να ανοίγει το "Google Now" αλλά δεν.... Πιο πριν δούλευε αλλά δεν θυμάμαι σε πια rom ακριβώς... Είναι bug ή κάτι μου ξεφεύγει;;;