Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 165.

• To face unlock απλά στο ξεκλειδώνει; Πρέπει έπειτα να κάνεις scroll προς τα πανω άμα το έχεις ρυθμισμένο κατά αυτό τον τρόπο; Επίσης παρατήρησα πως μετά την απενεργοποίηση του face unlock για να δουλέψει εκ νέου το δακτυλικό πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Ισχύει; Ευχαριστώ την ομάδα.

• Στο Γενικό Ευρετήριο για κάθε συσκευή υπάρχει χαλασμένος σύνδεσμος. Εικόναforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63202/ Επίσης το Mi flash tool σαν αρχείο δεν υπάρχει. Θα ήθελα κανένα link για Mi flash tool και για κανένα οδηγό εγκατάστασης recovery rom για το mi mix 2 μου. Υ.Γ. Βρήκα ενα άλλο αρχείο mi flash tool και το εγκατέστησα. Τώρα αν υπάρχει άλλο θα πρέπει την προηγούμενη έκδοση να την απεγκαταστήσω και να βάλω την καινούρια που θα μου υποδειχθεί; Γιατί με αυτή που έχω αφού αποσυμπίε…

• Γεια σε όλους. Εχω περασμένη την 9.5.23 όπως στην εικόνα αλλά θελωντας να αλλάξω και να ξαναβάλω την τελευταία global τη φλασαρει με wipe cash dalvic και system αλλά με το που ανοίγει το σηματακι του mi ξανακάνει επανεκκίνηση και δε μου τη φορτωνει. Και με ξανά πετάει στο recovery. Καμιά ιδέα; Βαρέθηκα να κάνω επαναφορες εργοστασιακών . Αντί για gloabal επίσης εναλλακτικά να βάλω τη xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_XTRV_Stable_V10.2.2.0.zip. γιατί ούτε και με αυτη μπαίνει και κάνει πάλι τα ίδια . …

• Μετα από το ξεκλείδωμα του bootloader και το πέρασμα της xtrv έχω προβλήματα με το play store και διάφορες εφαρμογές. Πχ. Εικόνα. Το gear s3 δε συνδέεται είναι καθώς δεν μπορώ να βάλω την εφαρμογή. Ξέρει κανένας τι παίζει;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63168/

• Παιδιά είχα θέμα με την usb θύρα. Σας ευχαριστώ όλους. Όλους. Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα ποστάρω. Από αύριο VIP.

• Παράθεση από amavroudis: “Τη πρώτη φορά κάνει κάνα 20λεπτο. Περίμενε λίγο Έκανες αυτά που σου έγραψα; Reboot to recovery με πατημένα τα power και volume + Μετά κάνε format data, reboot to recovery, factory reset πέρασε πάλι τη rom που έχεις κατεβάσει. ” Πως να περάσω πάλι τη rom . Αφού έχει σβηστεί από τη μνήμη και στο μόνο που μπορώ να μπώ είναι το twrp

• Τίποτα .. Τώρα έχει κολλήσει στο MI λόγο και τίποτα άλλο. Στο μόνο που μπορώ να μπώ είναι το twrp .

• Έχω ξαναμπεί twrp αυτό που μου υπέδειξες και ξανα έκανα flash τη rom. Μου ζητάει στο τέλος να εγκαταστήσω το Twrp και το έχει προτσεκαρισμένο καθώς και την επιλογή "Install as a system app". Προχωράω έτσι; Παράθεση από amavroudis: “Reboot to recovery με πατημένα τα power και volume + Μετά κάνε format data, reboot to recovery, factory reset πέρασε πάλι τη rom που έχεις κατεβάσει από τον υπολογιστή σου στο τηλέφωνο και κάνε εγκατάσταση. Ποιο twrp έχεις; Βάλε αυτό από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές …

• Έχω ξαναμπεί στο twrp. Έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή. Τώρα....;;;

• Τζίφος....Ακόμα bootάρει. Έχει περάσει κανα μισάωρο. Τί κάνω;

• Παράθεση από amavroudis: “Μια φορά φτάνει. Μη γράφεις παντού... Περίμενε κάνα 20λεπτο και αν δεν μπει τα λέμε πάλι. ” Στο Gear s3 τώρα στους παλμούς βγάζει 145. Ούτε πανελλήνιες τέτοια ταχυκαρδία!!

• Είμαι σε φάση φλασαρίσματος της xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMix2_9.5.23_v10-9 για πρώτη φορά μετά από ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα twrp . Αλλά εδώ και δέκα περίπου λεπτά δεν κάνει τίποτα. Είναι μόνο στην αρχική εκκίνησης και ούτε μπάρα προόδου βγάζει ούτε τίποτα. Να αρχίσω να ανησυχώ;

• Πρώτη φορά που περνάω XTRV μετά από ξεκλείδωμα του bootloader και πέρασμα του twrp αλλά σε φάση φλασαρίσματος που είμαι τώρα και στην αρχική οθόνη είμαι τώρα γύρω στα 5 λεπτά και δεν κάνει τίποτα. Λέτε να έπεσε σε bootloop;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

xristina1984 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Γράψε fastboot boot twrp.img να κάνει επανεκκίνηση στο twrp, μετά τα απαραίτητα wipes και αφού περάσεις τη ρομ στο κινητό μέσα την φλασαρεις. Δεν μπορώ να είμαι ποιο αναλυτικός, είμαι στη δουλειά. Αν δεν είσαι σίγουρη, περίμενε κάποιον άλλο με ποιο αναλυτικές οδηγίες. ” Ευχαριστώ και μόνο που ασχολήθηκες. Να είστε καλά ρε παιδιά... όλοι σας.

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Βάλε την αντίστοιχη ελληνική εδώ για τη συσκευή σου. ” Έχω το mix 2. Ξανα κάνω επανεκκίνηση; Από το fastboot στο οποίο βρίσκομαι; Επίσης το link αυτό είναι; ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/9.5.23/ για τη συσκευή μου; Αν την κατεβάσω στον υπολογιστή και έπειτα την περάσω , θα το ξανα αναγνωρίσει το twrp; Ή θα πάθω όπως την προηγούμενη φορά ;;!!

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “.img μετά το twrp κολλητά. ” Αυτό ήταν ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα για να μην ξαναχαθώ και ξαναχάσω το twrp ποιά rom πρέπει να βάλω; Όμως δεν έχω βάλει κάποια rom για φλασάρισμα στο κινητό προηγουμένοσ. Έκανα πατάτα ε;

Μήνυμα

Δυστυχώς μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω τον οδηγό για το twrp. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69307/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69308/

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μόλις περάσει το twrp θέλει custom rom ή root. Αλλιώς σε γυρίζει πίσω σε stock recovery. ” Και τώρα έτσι όπως είμαι πως περνάω custom rom; Εννοώ αφού είμαι σε στοκ recovery;

Μήνυμα

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα , αλλά ... Έκανα όλα τα βήματα για να περάσω twrp στο κινητό μου mix 2. Όλα οκ. Μπήκα στο twrp και μάλιστα την ελληνική έκδοση που δίνει το λινκ στη συσκευή μου και όλα καλά . Έκανα reboot και θεώρησα πως όλα βαίνουν καλώς για να βάλω καμία καινούρια rom. Όμως τζηφος γιατί με power και vol + με βάζει σε ένα μενού με δύο επιλογές για επανεκκίνηση και με τελικό μενού λέει και κάτι τέτοιο , καμία σχέση με το twrp ,ενώ με power και vol - με βάζει σε fast boot. Πήγα να το ξα…

• Γεια σε όλους. Μόλις ξεκλείδωσα και πέρασα twrp. Έχω global 10.2.2.0 και θέλω να ανανεώσω το κινητό. Ποιά rom να βάλω τώρα και πως; Απλά την κατεβάζω στη συσκευή μου και τη φλασάρω; Ευχαριστώ.