Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 165.

• miui global 10.2.1.0 OAHMIXM

xristina1984 - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Μετά από ξεκλειδωμένο bootloader KAI πέρασμα του twrp για να βάλω ελληνική stable aroma απλά την κατεβάζω στη συσκευή μου και τη φλασάρω από εκεί; Κάποιος επιπλέον οδηγός αν θέλω να μεταπηδήσω από stable σε dev; Ευχαριστώ την ομάδα!

• Αυτό σημαίνει πως πρέπει να περιμένω και ταυτόχρονα να πάρω backup μέσα σε αυτό το διάστημα;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63017/

• Παράθεση από NasDriver: “Αποσύνδεσε το mi account... επανεκκίνηση το κινητό... σύνδεσε το mi account και προσπάθησε ξανά ” Τζίφος. Θα το ξανακάνω αλλά ... Υ.γ. Τώρα είδα και τη δεύτερη σημείωση στην πρώτη σελίδα του οδηγού. Συγγνώμη.

• Παιδια έχω ένα πρόβλημα. Ακολουθώ τον οδηγό, αλλά στο πρόβλημα που μου βγάζει δεν έχω λύση. Παραθέτω εικόνες . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63012/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63013/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63014/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63015/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63016/

• Το θέλω. Καλή επιτυχία σε ολους.

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από xristina1984: “Γεια σας παιδιά. Έχω ένα θέμα με τη συλλογή των φωτογραφιών. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα που με πήρε οπεμπης το κινητό εξαφάνισε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες από τη συλλογή και συγκεκριμένη από τον αρχικό φάκελο. Κατεβασα μια εφαρμογή restore και μου τις βρίσκει αλλά νομίζω thumbnails. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω παράδειγμα να επιστρέψω κάνα δυωρο πριν τη ζημιά ; Κατι σαν επαναφορά ; ” Έχεις Google photos εφαρμογή? Μήπως είναι εκεί συγχρονισμένες?…

• Παράθεση από chrisnik: “Τις ειχες συγχρονισμενες με mi cloud? ” Ναι αλλά μόνο ανέβασμα με wifi. Έτσι καθώς ήμουν εκτός σύνδεσης δεν έχουν ανέβει όλες . Παρόλα αυτά δεν βλέπω στις διεγραμεβες φωτογραφίες του mi cloud και τις παλιότερες φωτογραφίες που είχα. Τι να έκανε ο διάολος και πως ρε παιδιά. Υπάρχει πουθενά να τις βρω ακόμα και αν πάτησε διαγραφή αν δεν υπάρχουν σε cloud; Κάτι σαν αναίρεση δηλαδή ;

• Γεια σας παιδιά. Έχω ένα θέμα με τη συλλογή των φωτογραφιών. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα που με πήρε οπεμπης το κινητό εξαφάνισε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες από τη συλλογή και συγκεκριμένη από τον αρχικό φάκελο. Κατεβασα μια εφαρμογή restore και μου τις βρίσκει αλλά νομίζω thumbnails. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω παράδειγμα να επιστρέψω κάνα δυωρο πριν τη ζημιά ; Κατι σαν επαναφορά ;

• Παράθεση από makis1024: “Για την άλλη πώληση πλέον, εάν είχες ρωτήσει θα είχες αποφύγει την μικρή ταλαιπωρία... Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” Σωστα. Έχω κάνει βλακεία . Επίσης τώρα για την εγκατάσταση νέας rom ποια βάζω. Είχα ξεκλειδωτο bootloader.

• Παράθεση από spideman3: “Θα κατεβάσεις μια rom Θα μπεις σε λειτουργία twrp recovery. Συνδέεις την συσκευή με υπολογιστή μέσω καλώδιου usb. Πετάς την rom στην συσκευή μόλις την αναγνώριση. Εγκατάσταση της rom. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τοσο απλά !!! Ευχαριστώ πολύ. Θα το κάνω αμεσως μόλις βρω υπολογιστή και θα δώσω feedback. Ευχαριστώ.

• Γεια σε όλη την παρέα . Έχω κανει factory reset στα πάντα ακόμη και στο σύστημα και τώρα παπαλα. Δεν ανοίγει η συσκευή και παγώνει στο σήμα έναρξης mi . Ποιον οδηγό να ακολουθήσω για εγκατάσταση καινούριας rom; Το κινητό θα το πουλήσω και θέλω να γίνει μια καθαρή εγκατάσταση σαν να το πήρα χτες. Ευχαριστώ .

• Η rom που έχω είναι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54786/ Όπως το πήρα από το κατάστημα . Αυτό που έκανα ήταν με το mi mover να περάσω όλα τα δεδομενα και τις ρυθμίσεις από το note 3 pro στο mix 2 . Μπορεί να φταίει και αυτό . Δεν γνωρίζω

• Παράθεση από Atha Kappas: “Απο οτι καταλαβα οταν εχεις αναπαντητες δεν σου αναβει το led; Οταν εχεις ειδοποίηση απο Facebook, Messenger η κάποια αλλη εφαρμογή έχεις κανονικά; ” Τίποτα . Μόνο όταν το φορτίζω

• Τιποτα δεν έγινε . Για παράδειγμα στις "υπηρεσίες τηλεφώνου" έχω αυτή την κατάσταση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54785/και δεν βλέπω αποτέλεσμα στο led. Να κάνω μια factory reset; Λέτε να γίνει δουλειά ; Με στεναχωρεί γιατί η προηγούμενη μου συσκευή ήταν το note 3 pro kenzo με snapdragon και το led ήταν τόσο αχνό που δεν φαινόταν καθόλου. Και ήθελα να αναβαθμιστω με το mix 2

• Παράθεση από Atha Kappas: “Και επισης πρέπει να δωσεις άδειες στης εφαρμογές που θες να σου αναβει το led ειδοποίησης ” Αυτο πως το κάνω; Συγγνώμη για την ανόητη απορία μου αλλά δεν το γνωρίζω .

• Ανοιχτα τα led ειδοποίησης. Ανέβασα φωτογραφία πριν από καμιά δεκαριά μηνύματα για άλλη μου απορία . Η οθόνη ναι κλειστή . Πολύ ύποπτο . Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει

• Παιδια αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με το led ειδοποίησης . Δεν αναβοσβηνει ούτε παραμένει αναμμένο κατά τη διάρκεια των ειδοποιήσεων . Το εχει ξανά αντιμετωπίσει κάποιος; Στο google είδα πως μπορεί να είναι και θέμα rom .

• Παράθεση από Atha Kappas: “Θα αναψει μονο αν έχεις ειδοποίηση οχι κατα την κληση, για να σου αναβει το φλας κατα την κληση πας στο τηλεφωνο, ρυθμίσεις, ρυθμισεις εισερχομενων και επιλέγεις ειδοποίηση led κατα το κουδουνισμα Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω πάρα πολύ. Γύρω γύρω το έφερνα και μου διέφυγε . Ευχαριστώ

• Παιδια το φλασ κατά την κλήση δεν ανάβει ενώ το έχω ενεργοποιημένο. Γιατί;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54784/

• Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από xristina1984: “Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά . Face recognition δεν έχει το συγκεκριμένο; Επίσης ψάχνω να βρω από που αλλάζει χρώμα το led ειδοποίησης αλλά Τζιφός. ” Face unlock έχει μόνο η ROM της κινας. Περιμένουμε να το βάλουν και στη Global. Το Led είναι μόνο άσπρο δεν αλλάζει χρώμα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω και πάλι θερμά. Στην πορεία όλο και κάποιες απορίες θα ξανά έχω .