Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 165.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από osalonikios: “Σε πρώτη φάση επικοινωνεις με τον πωλητη και τον ενημερώνεις για την εξέλιξη και του ζητάς refund όλου το ποσού εντός συγκεκριμένου χρόνου. Αν δεχτει και κατόπιν σου στειλει τα χρηματα όλα καλά. Αν δεν δεχτεί ή δεχτει αλλά καθυστερεί με διάφορες προφάσεις κάνεις dispute την αγορά στο paypal. Εκεί δεν κλεινεις το dispute αν δεν δεις χρηματα ότι κι αν σου πει. ” Ευχαριστω πολύ. Θα το κάνω με mail σε πρώτη φάση στο wish και μετά βλέπουμε.
-
Παράθεση από osalonikios: “Βασικα δεν περιμένεις τίποτα. Rejected σημαίνει πως το αντικείμενο παραβίασε τη νομοθεσία περι μεταφορών και ή θα καταστραφεί ή θα κατασχεθεί ή θα κινηθούν άλλες διαδικασίες. Στην περίπτωση σου μάλλον κατασχέθηκε και πρεπει να συννενοηθείς με τον πωλήτη για refund. (Μονο refund μη δεχτεις αποστολή νέου powerbank). ” Ναι...επειδή δε μου έχει ξανά τύχει . Πως γίνεται το refund; Στο paypal θα πρέπει να το κάνω; Γιατί με αυτόν τον τρόπο πληρωσα.
-
Παράθεση από Bodai: “Αφου έχεις ήδη ελληνική θα αντιγραψεις απλά την νέα rom στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θα την φλασάρεις απο το TWRP. Οσον αφορά το μενού που ανεφερε ο @geoanto555 θα πρέπει να κατεβάσεις το zip για την συσκευή/rom σου και να το φλασάρεις επίσης απο το TWRP ” Ευχαριστω πάρα πολύ για την άμεση απάντηση .
-
Μετα από αυτή τη ρομ forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…48c0020354e88876a7d3a4c7c Πως θα βάλω την καινούρια ; Ποια διαδικασία ακολουθώ παιδιά. Καμία βοήθεια και κανένα λινκ σας παρακαλώ. Επίσης θα έχω και το μενού τερματισμού με τις έγχρωμες επιλογές που ανέφερε πριν από κάμποσες σελιδες ο geoanto555; Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από ouko63: “Χριστίνα, η γυναίκα σου μπορεί να σε καταλαβαίνει (οι γυναίκες καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας!), αλλά ο 9 μηνών μπέμπης, πως σε κοιτάει όταν του λες για τα προβλήματα της Δήμητρας; Με κατανόηση; ” Χα Χα ... Έδωσε η γυναίκα μου στο παιδί ένα παλιό κομμάτι φετίχ αντικειμένου που έβαζαν στο αυτοκίνητο μπροστά στο ταμπλό. Αριστερά είχε μια εικόνα των παιδιών του ιδιοκτήτη και δεξιά το μότο "Μπαμπά μην τρέχεις". Η ριμάδα αντικατέστησε το υπάρχων μότο με το "Μπαμπά μην κοιτάς το For…
-
Ξέρετε τι είναι να πας δουλειά και να λες το αφεντικό , περίμενε λίγο να δω κάτι στο κινητο;; Και να παρακολουθείς την εν λόγω συζήτηση κάθε τρεις και λιγο; Έχω πορωθεί με όλους σας. Τελειωνω και γυρναω σπίτι και στο αυτοκίνητο κοιτάζω φόρουμ. Μπαίνω σπίτι , λέω γεια στη γυναίκα μου και πάω στο 9 μηνών μπέμπη και του εξηγω τι έπαθε ή καημένη ή Δημητρα κάποια μηνυματα παραπισω. Ναι σε ΙΕΚ Ειδικός flashαρισματος κινητών Xiaomi. Έγω θα κάνω σίγουρα εγγραφή . Υγ. Σοβαρά τώρα καμία συνάντηση στη Θεσσ…
-
Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από lesoto: “τελικα τζιφος δεν κανει τπτ θα το αφησω μεχρι να σβησει απο μπαταρια, δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω αν υπαρχει καποιος που μπορει να το φτιαξει η να ασχοληθει ειμαι απο την Θηβα. ” Βρε μπαγασα μην απελπιζεσαι όλα θα γίνουν.. όλα τα παιδιά είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Με υπομονή θα το επαναφέρεις ” Πολλά like στο μήνυμα του nikostrex. Οι ώρες που περνάς με το κινητό να παλεύει να το φτιάξει,αν δεν έχεις και άλλο για αντικατάσταση, σου φαίνονται αι…
-
Παράθεση από Thracia: “Εχω την 6.9.15. Αυτό που λες μου το εκανε όταν περασα την ρομ αλλα το κωδικο επιβαιβεωσεις για την εγραφη της συσκευης των εβαλα με το μηχανακι της εθνικης γιατι δεν ερχόταν το σμσ. Νομιζω ότι είναι γενικα θεμα της εφαρμογης και πρεπει να κανεις την επιβαιβεωση σε κατάστημα η τηλεφωνικα,αν λεμε για το ιδιο ” Αυτο που λες....δεν έρχεται το sms . Τέλος πάντων θα περάσω από κατάστημα. Ευχαριστώ thracia.
-
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μερικές ημέρες και φυσικά με τη βοήθεια όλης της εδώ παρέας κατάφερα και έβαλα την GTV_6.9.29 MIUI V8 στο Redmi note 3 pro μου. Παρατηρώ κάποια πραγματάκια και σαν αρχάριος θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει: 1. Τα leds δεν ανάβουν σε καμία ειδοποίηση παρά μόνο όταν φορτίζει το κινητό. Φταίει το λογισμικό ή άλλο; 2. Σε κάποιες εφαρμογές , συγκεκριμένα της Εθνικής Τράπεζας , για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία sms banking πρέπει να σταλεί ένα …