Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματο εχω κανει και αυτο την καταληξει με ειπε ο γιωργος καγγελαρης να την κανω ετσι αλλα και παλει τιποτα ..πως στελνω προσοπικο μυνημα makis1024 εχεις skype και εχω teamviewer 13
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48045/
-
Μήνυμακαλησπερα να ρωτησω εδω και δυο μερες προσπαθω να βαλω την ελληνικη ρομ στο κινιτο μου αλλα δεν τα καταφερνω καταρχας εχω το redmi note 4 και απο οτι ειδα θελω το twrp mido 3.2.x.x εχω ξεκλειδωσει το κινιτο εχω κλικαρι απο τις ρυθμισεις τα σφαλματα απο usb και εχω βαλει το pc σε λειτουργια δοκιμης τον windows εχουν εγκατασταθει και τα drivers του κινιτου και ξεκινω να την βαλω φτανω στο συμειο που πρεπει να βαλω το twrp και με γραφει error στο τελος μηπως μπορει να βοηθεισει καποιος ? σας στελνω…
-
καλησπερα στην παρεα να ρωτησω εχω παρει το xiaomi note 4 εχει την ευρωπαικη miui 9 μπορω να του βαλω την ελληνικη miui 9 την ελληνικη απευθειας η πρεπει να κανω κατι αλλο .το τηλεφωνο το εχω ξεκλειδωσει την rom και εχω κατεβασει την mido miui 9 stamble v9.0.40 σας στελνω και φωτο με τα γραφικα του κινητου
-
καλημερα σε ολοι την παρεα να ρωτησω εχω το redmi 3s το ειχα βαλει την miui 9 αλλα απο τοτε δεν με εκανε αναβαθμισει σας στελνω φωτο να το δειτε εχει βγει κατι ετσι σωστε να τ περασω και αν ναι απο που λιγη βοηθεια ευχαριστω προκαταβολικα μπορω να βαλω κατι αλλο ετσι σωστε να με κανει καθε παρασκευει αναβαθμισει απο μονο του ? αλλα ελληνικη.......