Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Το Dolby atmos πώς ενεργοποιείτε σε xtrv 10.2.3?
Θα έχουμε καμία αναβάθμιση και εμείς v10 ? Stable
Τι διαφορά έχει η xtrv από την global?
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61548/
Το έχω ανεβάσει ποιο πίσω.. Ο καθαρισμός cache+dalvick cache τι ακριβώς θα διαγράψει?
Το λέω γιατί μου πετάει συνέχεια error στα quick apps.. Λέω μήπως δεν έκανε κάτι σωστά!
Εγώ ξεκληδωσα και μόλις πέρασα την xtrv κληδωσε πάλι και ξεκληδωσα ξανά!
Μια απορία μου γεννήθηκε!! Εγώ παρέλαβα το κινητό με global 9.1.4 στη συνέχεια έκανε ota update σε 10.1.2.. Μετά από λίγες μέρες έκανε update σε 10.2.2. Μετά αφού ξεκληδωσα bl έκανα αυτά που λέει ο οδηγός για εγκατάσταση xtrv... Πέρασα λοιπόν την τελευταία 10.2.3 xtrv πάνω σε global 10.2.2. Αυτό που έχω κάνει είναι σωστό? Ή έπρεπε να βάλω china Official πρώτα?
Είχα global 10.1.2 και την πέρασα με τον οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ.. Αφού ξεκληδωσα bl
Δεν υπάρχει το regionforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61466/
Επίσης μου πετάει συνέχεια αυτοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61465/
To region που είναι κριμενο?
Παρατήρησα ότι υπάρχει αρκετά χαμηλός ήχος κατά την διάρκεια κλήσης. Xtrv 10.2.3. Υπάρχει και σε άλλους κατόχους?
ολα καλα ευχαριστω... xtrv 10.2.3 ερωτηση μου βγαζει update για twrp τι κανω
ευχαριστω μαγκες περιμενω να booταρει.....αααα αυτη η συσκευη εχει κλειδοθει τι κανω?
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61362/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61363/
παιδια η μεταονομασια δεν πετηχε.. το μακριναρι που το γραφω στο cmd?
συγουρα να μεταονομασω? Δεν ξερω και πολλα ... μην κανω καμια πατατα
δεν αλαξα τον ονομα... copy paste εκανα