Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 256.
-
Καλησπέρα παιδιά και από μένα.. Μίας και γω πρόκειται να γίνω κάτοχος του mi note 3 σε λίγες μέρες!!! Αρχησα να ψάχνομαι για ρομ κτλ. Μου αρέσουν οι xtrv της ομάδος καθώς τις χρησιμοποιούσα σε mi4 cancro και λεω να ξεκινήσω έτσι πάλι.. Γνώμη σας? Είμαι ανάμεσα σε global τελευταία με ota... Και xtrv τελευταία 28/12..
-
Καλημέρα... Ακούστικε τίποτα για μας τους παλιούς! Mi4 cancro v10 stable
-
Καλησπέρα στην παρέα... Για cancro mi4 θα δούμε φώς?
-
Καλησπέρα παιδιά.. Σε mi4 cancro απο 9.5.2 gr xtrv πως θα πάω στην τελευταία miui 10?
-
Το SwiftKey δεν υπάρχει πιά στην ρομ? 9.5.2
-
Το είχα πάρει απ τους απατεώνες fastcardtech...
-
Ναι όταν το αγόρασα είχε marsmallow. Οπότε είμαι εντάξει?
-
Άλλη μια ερωτηση ρε παιδιά.. Που θα πάει θα τα κατάλαβα.... Είναι δυνατόν να είμαι σε Android marshmallow (mi4 cancro) και να μην εχω φτιάξει τα partition σε ενα? Ρωτάω γιατί όταν το αγόρασα δεν έβαλα την fastboot ρομ της κοινότητας που τα στρώνει. Ευχαριστώ!
-
Πως μπορώ να δω αν τα partition είναι ενα ή δύο. Το λέω επειδή όταν αγόρασα το κινητό απο Κίνα είχε μια ρομ... Δεν θυμάμαι! Ηταν σίγουρα πάντως Android 6 δεν είχα βάλει την fastboot που στρώνει τα partitions. Υπάρχει περίπτωση δηλαδη να κάνω τόσο καιρό αναβαθμίσεις οτι νάνε?
-
Πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση 9.5.2 σε cancro mi4 με τα θέματα... (Δεν υποστηρίζεται από την περιοχή σας) και κατι μου πετάει οτι σταμάτησε το Google δεν το έπιασα.. Η 9.5.1 ήταν νομίζω καλύτερη!