Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 256.
-
Απο την εφαρμογή αναβάθμισης θα γίνει η αναβάθμιση? Πάνω από την τελευταία 13.03???
-
Στην fastboot rom δουλεύει το OTA? Και κάτι ακόμα αν βάλω fastboot rom με format data θα χάσω το twrp recovery?
-
Για να πάω απo 12.5.18 xtrv στην τελευταία fastboot v13 θα πρέπει να εγγαταστησω πριν μια Official fastboot ή προχωράω με την δικιά μας?
-
Υπάρχει οδηγός για το πέρασμα της fastboot rom? Poco f3
-
Σε recovery για alioth πότε να περιμένουμε?
-
Καλησπέρα.. Η νεα rom για poco f3 που είναι fastboot θα βγει κάποια στιγμή και σε recovery?
-
Στην τελευταία rom του poco f3 12.5.18 δουλεύει η εφαρμογή αναβάθμισης ή θα βγει νεα με fix?
-
Παράθεση από QueenOfStars: “@americ εσύ θυμάμαι προσπαθούσες να κάνεις flash το TWRP στο κινητό ενώ εγώ έκανα μόνο boot με αυτό. Αν μπορείς να μου πεις ποιο TWRP χρησιμοποίησες τελικά από τα 2 που υπάρχουν (Nebrassy κ vasishath) και αν τα κατάφερες να το κάνεις flash τότε; Ρωτάω γιατί διαπιστώνω πως εγώ έκανα μόνο boot από το PC χωρίς να flashάρω το TWRP 3.5.2_11-Nebrassy και πως η ROM που πέρασα έχει μέσα το 3.5.1_10-Nebrassy (γι' αυτό το σηκώνει ο updater). Κανένα από τα 2 δε κάνει decrypt αυτ…