Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 149.

• Παιδια έχω βρει αυτή την μπαταρία m.gearbest.com/batteries/pp_747776.html αξίζει να την αγοράσω?

• Φόρτιση και αφη

Polizos - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Ναι του έχω,και εγώ στην αρχή πήγε το μυαλό μου στο tempered μήπως από την ζέστη δεν κάνει καλή επαφή αλλά με το που έβγαζα τον φορτιστή ήταν όλα οκ.

• Φόρτιση και αφη

Μήνυμα

Με τον γνήσιο μου το κανει και εμένα αλλά όχι παντα

• Φόρτιση και αφη

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολους Έχω ένα θεματακι,κάθε φορά που βάζω το τηλ για φόρτιση η αφή για ένα περίεργο λόγο δεν δουλεύει σωστά στο κάτω μέρος περισσότερο,ούτε όταν γράφω στο πληκτρολόγιο αλλά ούτε και στα gestures συγκεκριμένα αν σύρω από κάτω προς τα πάνω δεν με πιάνει και στην αρχική οθόνη αν κάνω το ίδιο ποιανει μόνο το search και όχι όχι να πάω στα πρόσφατα,μόλις βγάζω τον φορτιστή όλα τέλεια. Έχει κανείς κανένα ίδιο θέμα. Έχω την global miui 10

• Άγνωστο app [SOLVED]

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Υπάρχει και ευκολότερος τρόπος. Έτσι όπως είσαι στην 1η εικόνα, κάνε κλικ στο app permissions. Δίπλα από το όνομα της εφαρμογής σου εμφανίζει το κλασικό ⓘ. Πατάς πάνω του και βλέπεις μπροστά σου επιλογή για uuuninstall ” ειχα πάει από εκεί και το unistall το είχε απενεργοποίημενο οπότε δεν με άφηνε να κάνω,πέρα όμως από το abd βγαίνει και με μια εφαρμογή από το playstore το miui hidden settings που σε αφήνει να κάνεις από εκεί απεγκατασταση

• Άγνωστο app [SOLVED]

Μήνυμα

Νασαι καλά για το λινκ φίλε,το διέγραψα.

• Άγνωστο app [SOLVED]

Μήνυμα

Ναι και εγώ κάτι τέτοιο βλέπω με λίγο googlarisma απλά δεν έχω βάλει καν την εφαρμογή του Amazon και μου κάνει εντύπωση που δεν μπορώ να το σβήσω

• Άγνωστο app [SOLVED]

Μήνυμα

Καλησπερα σε όλους,ξέρει κανείς τι είναι το παρακάτω app και γτ δεν μπορώ να το απεγκαταστησω?

• Το πρώτο που θα κοίταγα είναι τα δικαιώματα που έχει η εφαρμογή και το auto start αν είναι ενεργοποιημενα

• Στο μενού της ασφάλειας στην διαχείριση εφαρμογων

• Το note 5 φωτογραφικά δεν θεωρώ ότι σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το mix 2.Απο εκεί και πέρα το mix 2 έχει πολύ καλύτερο hardware οπότε η διαφορά στις αποδόσεις είναι πολύ μεγάλες.Και μετά έρχεται η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά του καθενός που μια πάλι υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ τους. Προσωπική άποψη αν και λίγο περιληπτικά

• MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]

Μήνυμα

Sot 5-6 ώρες με χρήση αποκλειστηκα Facebook και YouTube και με απλή χρήση διάρκεια μπαταρίας 2 μέρες ανετα,.Κάμερα σε νυχτερινές λήψεις θεωρούν είναι ικανοποιητικές καθώς το φλας που έχει είναι αρκετά δυνατό όσο αφορά στις φωτό την μέρα παρά πολύ καλή,το ίδιο ισχύει και για το βίντεο.Οσο αφορά επιδόσεις μέχρι στιγμής δεν έχω βρει παιχνίδι που να έχω θέμα με φουλ γραφικά. Όλα αυτά με την μαμά ρομ

• Μόλις μου έβγαλε ιδιοποίηση για update στην 9.6.1 τη λέτε την κάνουμε η έχει θέμα?

• Εγώ έχω αλλάξει δύο Τζαμάικα μέχρι ττώρα για το mix και άλλα δύο σε άλλη συσκευή μια σε όλα είχα το ίδιο θέμα με το ολόκληρο τζαμι όπως λέει ο φίλος ποιο πάνω

• @markito αφρό που βλέπω είναι πως έχεις κακή ποιότητα στο σήμα του παρόχου σου οπότε γι'αυτό πρέπει να έχεις πτώση μπαταρίας όταν είναι σε αναμονη δες σε εμένα με δικαρτο αναμονη

• Πηγαινε στις άδειες των εφαρμογών και βρες την επιλογή του τι ξεκινάει στο προσκήνιο και απενεργοποίησε ότι δεν θες,και πήγαινε και στην ασφάλεια >μπαταρία>πάτα στο γρανάζι να μπεις στις ρυθμίσεις εκεί και βαλε να καθαρίζει την cache σε όσο χρονο θες εγώ προσωπικά το έχω στο λεπτο

• Δεν ξέρω ίσως τότε να είναι θέμα τις beta,δεν την έχω δοκιμάσει οπότε ότικαι να σου πω θα είναι ψεμα,αλλά ωντος μεγάλη κατανάλωση έχεις

• 10% μόνο με τσατ όντως ακούγεται πολυ,εγω συνήθως βγάζω πάνω από μια μέρα χρησης με Facebook,crome, τηλέφωνα και παίζοντας και κάποια χαζοπαιχνιδα και η οθόνη γύρο 5 ώρες χονδρικά ανοιχτή με την global stable 9.5.6

• Ρε παιδιά η διάρκεια μπαταρίας και πόσες ώρες έχεις την οθόνη ενεργή δεν είναι απόλυτη,είναι και ανάλογη με το τι τρέχει στο τηλ,δεν μπορεί να έχω 5 ώρες οθόνη ενεργή με browsing και να περιμένω να βγάλει με παιχνίδι ή βλέποντας βίντεο ή γενικά κάνοντας κάτι που τρώει αρκετή ενέργεια τις ίδιες ώρες,οπότε μην τρελενεστε με την καταναλωση

• Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με την μπαταρία στην oreo και σε σχέση με την προηγούμενη μικρές διαφορές στην χρήση που κάνω,πολύ σπάνια θα χρειαστεί να φορτίσω το τηλ νωρίτερα απο τις δύο μέρες.Ασε που έχει και καλύτερη διαχείριση στην Ram πλεον