Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 359.

• Παράθεση από Blazos: “λίγο βιάστηκα να περάσω την τελευταία σταθερή αλλά μου έβγαλε το τηλ οτι δεν βρίσκει το αρχείο uptate.” τσέκαρε μήπως ονομάστηκε κατά λάθος update.zip.zip / το σωστό είναι update.zip

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “/MIUI/debug_log/ και στείλε μου το zip που θα έχει εκεί.” το έκανα ...αλλά δεν το βρίσκω πουθενά

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “δεν ξέρω , ξέρω” δεν είχα εγκαταστήσει ποτέ κάτι τέτοιο για να εμφανιστεί τώρα,καμιά ιδέα γιατί δεν διαβάζει imei-sim &δεν μπαινει wifi +bluetooth?

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “έλα Γιώργη,πριν την βάλω δεν το έκανα .... μίλησα με τον @dnomikos Δημήτρη” καλησπέρα σε όλους τους φίλους , τελικά καταφέραμε & ανακτήσαμε το κινητό με @dnomikos ,,..αλλά δυστυχώς ,δεν διαβάζει την sim αλλά ούτε μπορεί να μπει στο wifi ...,μέσω fastboot κάναμε & επανάφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,αλλά δείχει σαν να μην γίνετε σωστα ...παλιά αρχεία μου υπάρχουν ακόμα ! & μέσω recovery /wipes data factory ....+ ότι έχει χαθεί το imei ...κάναμε τεστ μήπως είναι mtk ...αλλά τί…

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ σιγά μην είναι τετραπύρηνο , δύο πυρήνες έχουν αυτά” όσο δούλευε πήγαινε σφαίρα ! cpuz ,online cpuz, antutu,hardware info όλα το αναγνώριζαν 4πύρηνο στα 1.5 Παράθεση από tora33: “ROM M2 (fake Xiaomi MI2) | [Official]-[Updated] add the 09/29/2013 on Needrom” αυτή τη ρομ είχα βρεί ...το κινητό στη φώτο καμία σχεση με το δικό μου .. Παράθεση από tora33: “ το δικό μου λέει 8 πυρήνες , αλλά έχει δύο” τι κάνει η κινητάρα σου ....προφανώς θα πετάει !!! το στρώσες ..ξέρεις απ αυτά…

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ κάτι βρήκα , ίσως βοηθήσει Nothing found” έψαξα & στο needrom ,έχει μία .αλλά είναι για mi2 with MTK duo core...εμένα φορούσ{ε} αχχχιιι arm cortex a5 quad core Παράθεση από tora33: “ απο τον πωλητή” Αυτόν τον εξαφάνισα !

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ με το mtkdroidtools μπορούσες να πάρεις backup την rom” θα μπορούσα να πάρω αλλά δεν πήρα..!!! , έχω πάρει ενα back up με το Nandroid Backup...πιστεύω να κάνει δουλειά ο Δημήτρης ....αλλιώς θα ....πλακωθούμε στις ...... beer beer beer

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ προσπάθησε να βρεις την εργοστασιακή rom” που την βρίσκουμε αυτή ..??

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ δεν έκανες wipe data/factory reset ?” έλα Γιώργη,πριν την βάλω δεν το έκανα .... μίλησα με τον @dnomikos Δημήτρη μπήκαμε σε fastboot μπήκαμε σε recovery αλλά δεν μπορέσαμε να κάνομε reboot....δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνομε τότε wipe data/factory reset ( μίλα με τον Δημήτρη αν θες , κάτι άλλο ετοιμάζει τώρα ) Παράθεση από tora33: “ Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει” αυτό δεν κατάλαβα... mounts and storage ?? δεν έβλεπα ποτέ τετοια ένδειξη στο recovery !

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Μάνο έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις ?” πριν περάσω τη rom έκανα wipe cach ....μετά... δεν μπορώ να μπω πουθενά

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

καλησπερα,πέρασα στο κινητο μια φτιαγμένη rom(fake mi2),την περασε κανονικα το σιχαμενο αλλά έγινε φωτορυθμικο.!!! χιονιμενη οθόνη εναλλαξ με μαυρο.καμια ανταποκριση τα κουμπια ,μετα απο κανα 5λεπτο κλεινει εντελως !!! εβγαλα,εβαλα μπαταρια μια απο τα ιδια ....Καμιά ιδέα κανείς ??

• Παράθεση από diamantopoulosh: “Απλά κάνεις κράτηση” Ξέρεις πολλούς να μοιράζουν κινητά & να κάνουν δώρα !!!!....

• Παράθεση από tora33: “Mi Note Pro, να αρχίσει η παραγωγή , να κατέβει η τιμή στα 320 ευρώ , και θα αρχίσω να το σκέφτομαι” ------->> βρήκες τους κουβαρντάδες !το Μi3 να ρίξουνε κανά 50εύρω άσε που μέχρι τότε η ισοτιμία ευρώ δολαρίου θα είναι 1/1 ετοιμάσου για κανά MiNotoδάνειο !!

• Καλησπέρα σε όλη τη παρέα . Θα ήθελα ν'αναφερθώ σε κάποιες ατέλειες που έχω δει στο σάιτ με σκοπό να το κάνομε καλύτερο . 1) όταν λαμβάνω ειδοποίηση για θέμα που παρακολουθώ μου έρχεται διπλή ειδοποίηση. 2 παραθυράκια κάτω αριστερά & 2 πάνω στο μπάνερ (αν το λέω καλά) των ειδοποιήσεων. 2)στο cChat αρκετές φορές(σήμερα δεν το κάνει ) δεν υπάρχει το όνομα στο αντίστοιχο εικονίδιο αλλά ακριβώς από κάτω 3) σπανιότατα , αλλά γίνετε όταν κάνω έξοδο από το λογαριασμό μου , αλλά δεν κλεινω την σελίδα & …

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Ο.Κ. Μάνο , και ότι μάθεις από τον μάστορα το μεταφέρεις εδώ” εννοείτε εκτός αν αυτά που θα μου πει μοιάζουν με 万岁! MIUI论坛希腊 rofl

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “κάνε δεξί κλικ στις εικόνες του” Καλησπέρα Γιώργο ,τις έχω κατεβάσει!!! , απλά τις έκοψα και τις ξανανέβασα για να υπάρχουν....δεν ξέρεις μπορεί κάποιος να τις χρειαστεί

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ευχαριστώ φιλαράκο hail .... ,αν και δεν φαινονται τόσο καλά (δεν φταίς εσύ ) ....είναι πολύ δύσκολο το σημείο ,πιστεύω ο ηλεκτρονικός να βγάλει άκρη

• Παράθεση από mankap: “κανείςςςςς !!!” no photo ... no topic topicclosed

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από t54g05: “Ρε παιδιά παρήγγειλα από το to2c στις 25/12. Την 01/01 το track No μου έβγαλε ότι το κινητό έφυγε για το εξωτερικό. από τότε δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση..... είναι λογικό;” Υπομονή Μυτηληνιέ !! τι να πω & εγώ ,από 20/11 το ένα 24/11 το δεύτερο & 27/11 το τρίτο !!!...με sing post ...κάτι έχει παιχτεί με τα ταχυδρομεία ,δεν εξηγείται ....

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ Μάνο για το play store , κατέβασε το σωστά” μετά από καμιά 30 αριά προσπάθειες το play store δούλεψε !!!! τι σκάλωμα & αυτό το κινητό !.. Παράθεση από wankel13: “αν ειναι κανε υπομονη λιγες ωρες και θα ξαναβγαλω φωτογραφιες με ενα redmi,που σιγουρα θα ειναι πιο καθαρες και ευδιακριτες.” έβγαλες καμιά καινούργια φώτο @wankel13