-
717 ωρες ακομα υπομονη!!!
-
καταλαβα !!!οκ φιλε σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια . τωρα δηλαδη περιμενω ενα μηνα για να το ξεκλειδώσω και μετα ποια ρομ ειναι καλυτερα να περασω?
-
γιατι ειναι καλυτερα που ηρθε με china rom?
-
και ποιο κατω στη σελιδα εχει και ολες τις γλωσσες
-
This Xiaomi Redmi Note 5 comes with Official Global ROM. αυτο γραφει στα χαρακτιριστικα του κινητου
-
screenshot να βαλω τα χαρακτιριστικα του κινητου?
-
xiaomi redmi note 5 dual rear camera 5.99 inch 4gb 64gb snapdragon 636 octa core 4g smartphone Sale - Banggood.com
-
η αγορα εγινε απο το Banggood πως να το γυρισω ...τουσ εστειλα μήνυμα αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα
-
αγορασα φιλε μου με clobal αλλα με ηρθε κε την αγγλοκινεζικη
-
πρεπει να νο ξελειδωσω για να περασω τη clobal ?γιατι ενω το παράγγειλα με clobal ηρθε με κινεζικη τι πρεπει να κανω ?
-
καλησπερα στην πρωτη προσπαθεια ξεκλειδωματος μου εβγαλε 360 ωρες (redmi not 5)και σημερα μου εβγαλε 720 ωρες τι εγινε?
-
οχι φιλε μου περιμενα μονο τωρα τι πρεπει να κανω?
-
δεν μπορώ να καταλάβω σήμερα τι έγινε ενω ειχα φτασει στη φαση να ξεκλειδωθει σημερα μου εβγαλε 720 ωρες τι εγινε τι εκανα λαθος
-
ok φιλε μου σε ευχαριστω!!!!
-
τώρα μπερδεύτηκα τελείως πια clobal να κατεβάσω δηλαδή τι εννοώ εχω τηνWhyred την vince η την rosy sorry φίλε μου άλλα ανχωθηκα
-
φιλε μου ευχαριστω αλλο εννοουσα αλλα δεν το διατιποσα σωστα εννοω αν ειναι το πχ το pro η το plus και παλι ευχαριστω!!
-
σε ευχαριστω φιλε μου μια ακομα ερώτηση πως μπορω να δω τι κινητό έχω?
-
θέλω τουλάχιστον να έχει ελληνικά αν μπορείς να μου πεις τι να κάνω
-
-
καλησπερα μπορω να πέρασω official rom με κλειδωμένο bootloader σε redmi not 5 pro whyred με το XiaoMiTool