Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 151.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Το ίδιο μου βγάζει ότι είναι λάθοςΠαράθεση από George Kaggelaris: “Γράψε πρώτα adb shell για να μπεις και μετά δώσε την επόμενη.” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

g7maks - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Γιώργο πατάω αυτή την εντολή αλλά μου βγάζει ότι είναι λάθοςΠαράθεση από g7maks: “Θα το δω το βράδυ Γιώργο γιατί είμαι στην δουλειά και θα σου απαντήσωΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για δοκίμασε Source Code (1 line) Αν δεν έχεις τον Global Source Code (1 line) Αν λειτουργήσει πες μου να το συμπεριλάβω στην εφαρμογή!” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Θα το δω το βράδυ Γιώργο γιατί είμαι στην δουλειά και θα σου απαντήσωΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για δοκίμασε Source Code (1 line) Αν δεν έχεις τον Global Source Code (1 line) Αν λειτουργήσει πες μου να το συμπεριλάβω στην εφαρμογή!” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Γιώργο έχω το mi 9 lite και βγάζει failure 1000Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από g7maks: “Μετά την αναβάθμιση σε miui12 δεν σβήνει τον φυλλομετρητή και μου βγάζει failure 1000 Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε Redmi Note 5 με MIUI 12 (xtrv 20.6.18) τους έβγαλε και τους 2 browsers (Global και μη).” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιώργο μήπως είδες τι πρόβλημα υπάρχει με το mi browser?Παράθεση από g7maks: “Γιώργο μήπως υπάρχει πρόβλημα με miui12 και δεν αφαιρεί το φυλλομετρητή? Με miui 11 το είχα αφαιρέσει κανονικά! Κάποια λύση?Παράθεση από g7maks: “Μετά την αναβάθμιση σε miui12 δεν σβήνει τον φυλλομετρητή και μου βγάζει failure 1000 Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιώργο μήπως υπάρχει πρόβλημα με miui12 και δεν αφαιρεί το φυλλομετρητή? Με miui 11 το είχα αφαιρέσει κανονικά! Κάποια λύση?Παράθεση από g7maks: “Μετά την αναβάθμιση σε miui12 δεν σβήνει τον φυλλομετρητή και μου βγάζει failure 1000 Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά την αναβάθμιση σε miui12 δεν σβήνει τον φυλλομετρητή και μου βγάζει failure 1000 Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα μου την εμφάνισε το απόγευμα αλλά δεν είχα wifi για να την εγκαταστήσω και πριν από 2 ώρες έχει εξαφανιστεί έχει συμβεί και σε άλλον? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

g7maks - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Του άλλαξα καλώδιο και είναι οκ, ευχαριστώ πάντωςΠαράθεση από martzicadespell: “Στο power bank με τι καλώδιο φορτίζεις; Στο κάνει κάθε φορά αυτό;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Αυτό θα κάνω απλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η προηγούμενη φόρτιση ήταν με power bank.Εχω το Xiaomi με fast chargerΠαράθεση από nflo: “Παράθεση από g7maks: “Ναι κανονικά.Τωρα τελευταία μου το κάνει αυτό όχι όμως πάντα όταν αποσυνδεω το φορτιστή ” δοκίμασες με άλλο καλώδιο και άλλο φορτιστή ;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι κανονικά.Τωρα τελευταία μου το κάνει αυτό όχι όμως πάντα όταν αποσυνδεω το φορτιστήΠαράθεση από amavroudis: “Είσαι με official rom;” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα στην παρέα, έχω το εξής πρόβλημα μόλις το βγάζω το καλώδιο όταν τελειώνει η φόρτιση τότε σβήνει το κινητό κ κάνει επανεκκίνηση.Ξερει κανείς γιατί μπορεί να γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω ένα power bank για το κινητό μας έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλαξα τζαμακι και όλα είναι οκΠαράθεση από g7maks: “Γειά σας, έχει κανείς πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα? Μόλις έκανα το τελευταίο update βλέπω ότι πιάνει μετά από πολλές προσπάθειες εώς καθόλου Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σας, έχει κανείς πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα? Μόλις έκανα το τελευταίο update βλέπω ότι πιάνει μετά από πολλές προσπάθειες εώς καθόλου Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ασύρματο πληκτρολόγιο έκανε την ζημιά ευχαριστώ πολύΠαράθεση από tasos17: “Παράθεση από g7maks: “Έχω το mi box s και ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, έβγαλα τις μπαταρίες το αποσυνδεσα και το συνδεσα πάλι αλλά τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως έχεις συνδέσει ασύρματο πληκτρολόγιο η ποντίκι;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω το mi box s και ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, έβγαλα τις μπαταρίες το αποσυνδεσα και το συνδεσα πάλι αλλά τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

g7maks - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Το stremio στο s χάνει frames ανά ένα λεπτό περίπου ενώ στο προηγούμενο μποξακι το 3άρι παίζει μια χαρά.Δενξερω μήπως παίζει ρόλο ότι το ένα είναι με android 9 ενώ το άλλο με android 8Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από mathematica: “5g είχα βάλει αλλά νόμιζα ότι έφταιγε αυτό και το γύρισα στο 4g.Το stremio ειναι app που στριμάρει απο torrents και αναλαμβάνει να σου βρει όλα τα αρχεία απο πολλούς torrent servers ωστε να διαλέξεις τι θα δεις.βρίσκει και υπότιτλους μόνο του αλλά έχει ένα ελάττωμα .…

• Βάλε το opera είναι κορυφή Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Σε ποια σελίδα το είδες γιατί εμένα δείχνει 11.0.1.0Παράθεση από tan: “Στις stable rom υπάρχει.” Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk