Δεύτερη φορά μέσα σε μιά εβδομάδα που μου βγάζει λάθοςpin στο ξεκλείδωμα του τηλεφώνου και μετά από πολλές προσπάθειες ανοίγει κανονικά! υποπτευομαι ότι μπορεί να είναι η τελευταία ρομ 8.2.3 που δημιουργεί πρόβλημα γιατί πιό πριν δεν μου το χε ξανακάνει, έχει συμβεί σε άλλον?
παιδια sos!!εκανα reboot στο κιν και παταω το pin για την sim ξεκλειδωνει αλλα μολις παταω το pin για το ξεκλειδωμα της συσκευης μου βγαζει συνεχεια λαθος με αποτελεσμα να εχει κλειδωσει για 29 λεπτα!τι κανω?δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει το pin!
ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω να αγοράσω σε kenzo 3-32gb.ολα τα μαγαζιά που έχω ψάξει από Ελλάδα έχουν αυτό που είναι 2.5 χιλιοστά μεγαλύτερο! Είναι χειρότερο από το kenzo?
το κατάστημα αυτό είναι αξιόπιστο? Έχει παραγγείλει κανείς? =============== Φεβ 5th 2017, 12:45am =============== UU Online Shop for china smartphones, cheap electronics gadgets,Etc.
ρε παιδιά αυτό [HK Stock][Official International Version]Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI 8 16.0MP TOUCH ID - Dark Gray ειναι kenzo? Σκέφτομαι να το παραγγείλω