Ωχ παναγία μου! Φάε την γλώσσα σου καλέ!! Χαχα είναι η αντικατάσταση του προηγούμενου που είχα πάρει 1,5 μήνας χωρίς κινητό.. Δεν θα το αντέξω και αυτό..
@Thracia Ναι κάτι έχω διαβάσει Απλά πάνω που είδα το dispatced και έκανα χαρά ξαφνικά πάλι το ίδιο.. Υπομονή και θα δείξει! @lak100 Αν δεις λίγο πιο πάνω είχε περάσει πάλι από αυτό το στάδιο! Αυτό μου έκανε εντύπωση.. Ας το στείλουν από όπου θέλουν. Να φτάσει θέλω
Γεια σας, έχει τύχει σε κανέναν να πηγαινοέρχεται στο Hong Kong; Ή το κινητό μου βρήκε γνωστούς και θέλει να κάτσει εκεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25476/
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από Stasis: “χεχεχ Κανένα tempered που να βολεύει και να μην αφήνει κενά στην 2.5D ανακαλύφθηκε? Αυτά τα Full Cover (link) πχ, κάθονται καλύτερα? Τα έχουμε δει? Ή θα χαλάνε την αισθητική? ” Αν το παρεις στο ιδιο χρωμα με το κινητο δεν καταλαβαίνει κανεις οτι φοραει τζαμακι.. Δεν με πιστευαν οταν τους ελεγα οτι ειναι εξτρα αυτο Τώρα που το περιμένω παλι το κινητο, εχω παραγγείλει απο ebay ενα φθηνό.. Οταν με το καλο θα τα εχω και τα δυο, θα σας πω! (αλλα παλι για το full cover με βλεπω)
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Καλημέρα παιδιά. Αυτό που μου βγάζει δεν έχει να κάνει με το ελληνικό twrp. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες. Δεν εχει κάπου να αλλάξω γλώσσα και αν κάνω reboot recovery με βγάζει στο ίδιο. 25288-Screenshot-2016-12-09-03-49-04-png25289-Screenshot-2016-12-09-03-49-16-png ” Καλησπέρα! Και εμένα το έκανε και φλάσαρα πάλι το twrp έμπαινε κανονικά δεν είχα βρει άλλη λύση..
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Το τζαμακι απο vickmall τρομερο.. Τελεια εφαρμογή..Και δειχνει πολυ ωραια.. Απο εκει ειχα παρει και της nillkin τη θηκη μαζι με μεμβρανη, η οποια δεν καλυπτε τις ακρες μονο..
Το πρώτο που έβαλα (αυτό που λέει 100% κάλυψη σε χρυσό) κάθισε πολύ καλά.. Δύο εβδομάδες δεν είχα θέμα.. Μετά προσπαθώντας να δω τι φταίει στο πρόβλημα που είχα(ghost touches ) έβαλα ένα άλλο της nillkin (δεν πήγαινε όμως από άκρη σε άκρη) και αυτό ήταν εντάξει..
Αν το αφηνεις απο τα χερια σου, κραταει σίγουρα μερα.. Αν το εχεις κολλημενο πανω σου, το βραδυ θα θελει φορτιση..αλλα κανει τοσο γρήγορα που δεν σε πειράζει..