ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από tasosko: “καλημερα στα παιδια....να κανω μια ερωτηση αυτο το volte που γραφει στο menu καρτες sim και δικτυα κινητης δουλευει;γιατι σε κατι video στο youtube που ειδα οταν ειναι ενεργοποιημενο εχει ενδειξη HD πανω δεξια στην οθονη ” Αυτο που λες το ειδα μονο κατα τη διάρκεια μιας κλήσης ενω ειχα ενεργοποιημενα τα δεδομένα . . . (υποτίθεται σε 4g)
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
μμμ καλύτερα να σου πουν τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα από εμένα! Στείλε και στη selina κανένα μήνυμα πάντως.. (Υπάρχει και θέμα νομίζω για τις παραγγελίες..)
@Bodai θα προσπαθήσω αλλα απο οτι βλεπω εγινε ηδη shipped.. τελος πάντων, θα μπει συρτάρι αν είναι! Το θεμα μου ειναι με το ghost touch...εβγαλα το τζαμακι και το καθαρισα αλλα και παλι το κανει...
Γεια σας και παλι...δε ξέρω αν θυμαστε που ελεγα οτι το κινητο κανει σαν δαιμονισμένο..λοιπον, ανοιξα να βλεπω τα αγγιγματα της αφης και εχω αυτο εδω(συνηθως μετα απο φορτιση με τον φορτιστη του κουτιού και τον ανταπτορα για ευρωπαϊκή πρίζα ή οταν ζεσταίνεται) Παρηγγειλα εναν ευρωπαϊκό φορτιστη για ταχεία φορτιση 2.0 γνωστης εταιρείας μηπως φταίει αυτο.. 20d34c101ad85ceb9e692921fcc894a5.jpg οσες φορες το εχω παρατηρησει ειναι σε αυτην την πλευρα μονο... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιών…
Παράθεση από DimitrisVerlis: “πραγματικα σε ευχαριστω πολυ τωρα ειναι ολα κομπλε ” χαχαχ τίποτα καλέ! Ας βοηθήσω και εγώ κάποιον όλο με βοηθάνε εδώ μέσα
Παράθεση από DimitrisVerlis: “απλα για καποιον λογο η miui μου κλεινει την επικαλυψη οθονης συνεχεια μετα απο καθε reboot και μετα τα εικονακια του messenger δεν βγαινουν υπαρχει καποια λυση για αυτο; :p ” Καλημερα! Προσπαθησε να πας στις ρυθμίσεις, δικαιωματα και μετα στο "αλλα δικαιωματα"..βρες το messenger και πατα στο "προβολή αναδυόμενου".. εμενα ετσι το εκανε μόνιμο!
Παράθεση από NasDriver: “Παλιός κανόνας και ξεχασμένος πλέον: "Ότι δουλεύει σωστά...δεν το πειράζουμε..." ” το θέμα είναι ότι δεν δούλευε! Έκανε σαν δαιμονισμένο. Κατέβαινε η μπάρα μόνη της.. στο facebook π.χ. ανεβοκατέβαινε η ροή.. για αυτό είπα να πάω στην προηγούμενη rom..απλά το έκανα μέσω Updater και όχι twrp..
Παράθεση από demakhs: “έχεις ξεκλειδώσει bootloader? ” ναι! το ειχα φτιαξει με τον geoanto555.. ο οποιος μολις με ξαναβοηθησε ολα καλα δηλαδη.. δεν ξαναπειραζω τιποτα λοιπον..