Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 236.
-
@johnmlrs Αν είναι με dhl (κουριερ δηλαδή) τοτε ναι.. Αν ειναι απλό ταχυδρομείο έχω την εντύπωση πως οχι! Το κανουν μονοι τους..
-
Παιδιά έχω την εντύπωση ότι ο @Xiaomired είπε στην προηγούμενη σελίδα ότι πήρε από Ευρωπαϊκή αποθήκη..Τότε ποιο τελωνείο; Εκτός αν μιλάει για άλλο πακέτο οπότε λέω βλακείες
-
@Thracia ωχ ωχ! Σταματάω! Χαχα @George Kaggelaris Vickmall! Το ειχα παρει τον Οκτώβρη και το έστειλα πισω γιατι ειχε θεμα και μου εκαναν αντικατάσταση!
-
@Thracia μάλλον! Χαχαχα @demakhs Είμαι και το χαίρομαι! Χαχα 1,5 μήνας χωρίς κινητό..αν περνούσα και τελωνείο θα ήταν η γκαντεμιά στο μεγαλείο της
-
χαχαχα αστο καταλαβα!! ειμαι ειμαι!
-
Τέλεια! Σε ευχαριστω πολυ!! Το Redmi Pro περιμένω ξανα!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Καλά Χριστούγεννα! το καλύτερο δωρο μου έκαναν τα παιδιά στο αεροδρομιο.. Να ναι καλα!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26284/
-
@gkoutsou Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund κοίταξε εδώ
-
@vassar στελνεις στον πωλητή.. Και ειτε θα σου σου δωσει το PayPal του για να του βάλεις τα λεφτα ειτε θα σου πει κρατα το!:)
-
@demakhs ε αν μπει και τελωνείο θα αρχίσω να ψάχνω και εγώ τις ρίζες μου! ε καλά! μου έχεις φτιάξει την μέρα σήμερα.. @Alex_MLT Ας έρθει με το καλό και αν είναι ζαλισμένο θα του δώσω δραμαμίνες να συνέλθει!