Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• Παράθεση από geoanto555: “Λοιπον είναι σε edl mode οποτε μπορεις να ανοιξεις το miflash και να κάνεις flash την ρομ. ;Όπως σου έγραψα και πριν θα πρέπει να πειράξεις το rawprogramm για να κάνεις flash και το persist, Να ξέρεις ότι έχεις ένα ρίσκο στην όλη διαδικασία. Η άλλη λύση ειναι να πατήσεις παρατεταμενα to power για να μπουτάρει το κινητό. Να γυρίσεις σε fastboot mode και να βάλεις το τελευταίο twrp. Όταν ανοίξει το κινητό κάνε μια αντιγραφή μέσα το persist.img. Μετά πας twrp/install/insta…

• Παράθεση από geoanto555: “Βαλε το τελευταίο έχει σίγουρα επιλογή flash persist. Πας install/ install images , επιλέγεις το αρχείο κ το φλασαρεις στο persist partition. ” Και με το κινητό που είναι μαύρο τι κάνω ????forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64029/

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν έσβησε λογικά. Είναι σε edl mode.μπες σε διαχείριση συσκευών . Ποιο twrp έχεις; ” το twrp-3.2.3-0-sagit αλλά δεν το κρατάει έτσι και αλλιώς.....

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν έσβησε λογικά. Είναι σε edl mode.μπες σε διαχείριση συσκευών . Ποιο twrp έχεις; ” Αυτό βλέπω και το κινητό είναι μαύρο....

• Παράθεση από geoanto555: “η θα πας με την ευκολη λυση( αν δουλέψει) με twrp. ” Πως γίνεται να δει το persist με TWRP ??? Δεν το βλέπει...

• Παράθεση από geoanto555: “είπες ότι έκανες φλας την official rom με το miflash έτσι? Θα μπεις στην ρομ που εχεις κατεβασει και θα ανοιξεις το αρχειο rawprogramm . Εκεις θα βρεις την γραμμη persist και στο filename θα προσθέσεις το persist.img Θα σωσεις το αρχείο, ΘΑ γυρίσεις το κινητο σε fastboot mode. θα δωσεις την εντολή fastboot oem edl Θα δεις αν γυρισει σε edl mode. Μην βιαστείς, ανεβασε φωτο απο αυτο που βλέπεις. ” Απλά έσβησε το κινητό...

• Παράθεση από geoanto555: “το persist ειναι κλειδωμενο σε fastboot flash. Η θα το κανεις μεσω twrp ή σε edl mode ” Πως να το κάνω ???

• Παράθεση από amavroudis: “To persist δεν το πέρασε. Λέει failed. Write protected. Είσαι σίγουρα με ξεκλειδωτο bootloader. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64025/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64026/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64025/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64026/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64025/

• Παράθεση από NasDriver: “Κάρτα sim αναγνωρίζει ? Αν ναι , βγάλε το pin από την κάρτα από άλλη συσκευή για να συνδεθείς με δεδομένα και να ανοίξεις τη συσκευή...τα υπόλοιπα τα βλέπουμε σταδιακά... ” Με δεδομένα μπαίνει... Όμως πάντα μου πετάει το σφάλμα... Ότι ο εσωτερικός χώρος εύρεσης συσκευής έχει καταστραφεί...

• Παράθεση από amavroudis: “Αποσυμπίεσε.τη fastboot και βρες το άρχειο persist.img. Αντέγραψε το μέσα.στο φάκελο adb στον υπολογιστή σου. Συνέδεσε το τηλέφωνο σου σε fastboot και ακολούθησε τις οδηγίες για να περάσεις το αρχείο στο τηλέφωνο σου. ” Το έκανα... Δεν ξέρω αν έγινε, πάντως δεν έφτιαξε το τηλέφωνο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64024/

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε να κάνεις flash το persist.img μέσω fastboot mode εφόσον είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. fastboot devices fastboot flash persist persist.img fastboot reboot Το persist.img είναι μέσα στην fastboot rom που έχεις ήδη κατεβάσει. ” Πώς ακριβώς θα το κάνω αυτό ? ? ?

• xiaomi-miui.gr/community/index…3%CF%84%CE%BF-mi-account/ Το ίδιο σφάλμα μου βγάζει...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Επίσης θα βοηθούσε να μας πεις και πως έφτασες σε αυτό το πρόβλημα. ” Λοιπόν... Πριν κάνα μήνα από Android 8 που ήταν, πήρε αναβάθμιση σε Android 9 (Official Stable). Με το Android 8 που είχα πριν, είχα κάνει τις εξής ρυθμίσεις, ώστε να μπορέσω να εγκαταστήσω την Gcam. cmd cd c:\adb fastboot devices fastboot boot mi6recovery.img Τσέκαρα το System στο Mount Έκανα Back adb shell setprop persist.camera.HAL3.enabled 1 setprop persist.camera.eis.enable 1 exit adb rebo…

• Παράθεση από amavroudis: “Είναι κλειδωμένος ο bootloader; Για δες το και γράψε μας... ” Όχι, είναι ξεκλείδωτος...

• Κατά την εκκίνηση του MIUI, Μου βγάζει μήνυμα ότι καταστράφηκε ο εσωτερικός χώρος... Έχω δοκιμάσει διάφορα με TWRP, Έβαλα και Fastboot ROM, ξαναφλάσαρα και την τελευταία Stable (αυτή που είχα), αλλά δεν λειτουργεί το κινητό. Βοήθεια παιδιά, γιατί δεν έχω τηλέφωνο...

• Παιδιά έχω και εγώ το Xiaomi Redmi 4x και θέλω Ελληνικά. Το ξεκλείδωσα, κατέβασα από εδώ την Ελληνική ROM, αλλά δεν μπορώ να την βάλω. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία ? ? ? Σας ευχαριστώ . . .

• Καλή τύχη παιδιά !!!!!

• Το Chrome το έβγαλα και το ξαναβαλα. Τον Browser του κινητού δεν τον πειραξα. Τι εννοείς να τον αποεπιλέξω?

• "Φυλλομετρητής Αδυναμία συγχρονισμού" Αυτό λέει.

• Παιδιά εμένα μου βγάζει πρόβλημα στον συγχρονισμό στο micloud. Δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?