Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 127.

• Miui 11

nasosto - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και μη κλειδωσεις... ” Ωχ. Δεν θέλω να κλειδώσει.

• Miui 11

Μήνυμα

Μάκη ευχαριστώ. Κατεβαίνει. Αν δεν σου κάνει κόπο, παράπεμψέ με σε κάποιο λινκ για fastboot tutorial. Ευχαριστώ.

• Miui 11

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Mido έχεις ; Με οκτώ πυρήνες ή Nikel με δέκα πυρήνες; ” Το vince έχω.

• Miui 11

Μήνυμα

Fastboot Global 11 υπάρχει;

• Miui 11

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Από lineage γυρίζουμε σε miui μέσω fastboot rom και mi flash , όχι μέσω twrp. ” Μάκη ευχαριστώ.

• Miui 11

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έχω Lineage based rom και προσπαθώ να εγκαταστήσω την miui 11. Ενώ ξεκινάει μετά το φλασάρισμα κανονικά, μόλις επιλέξω "από αντίγραφο στο cloud κλπ" ή και την επιλογή "ως νέα συσκευή" μαυρίζει η οθόνη και δεν προχωράει. Σημειώνω πως έχω το πρόσφατο TWRP και κάνω τις γνωστές εκκαθαρίσεις. Τι το πειράζει και δεν προχωράει;

• Ζητώ συγγνώμη. Μια απλή ενημέρωση των USB drivers ήθελε και είδε τον αποθηκευτικό χώρο.

• Αδύνατη σύνδεση με USB

Μήνυμα

Ξανά συγγνώμη. Μια απλή ενημέρωση των USB drivers ήθελε και είδε τον αποθηκευτικό χώρο.

• Αδύνατη σύνδεση με USB

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μη γράφεις παντού. Μια φορά αρκεί... Εδώ η συνέχεια Σύνδεση με pc του xiaomi note 5 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ” Ζητώ συγγνώμη, το έβαλα κατά λάθος στο νήμα Redmi note 5 και μετά το έβαλα κι εδώ...

• Αδύνατη σύνδεση με USB

Μήνυμα

Έκανα Format data στο Vince, παρόλα αυτά έχω TWRP και Fastboot, όμως δεν βλέπει αποθηκευτικό χώρο από USB για να του περάσω κάποια ρομ και πλέον έχω μια συσκευή σχεδόν άχρηστη. Ή μήπως όχι; Παρακαλώ, τη βοήθειά σας...

• Redmi 5 plus. Το έκανα Format data, έχω TWRP και Fastboot, όμως δεν βλέπει αποθηκευτικό χώρο από USB για να του περάσω κάποια ρομ και πλέον έχω μια συσκευή σχεδόν άχρηστη. Ή μήπως όχι; Τη βοήθειά σας παρακαλώ...

• Χάθηκε το root

Μήνυμα

Δυστυχώς δεν μπαίνει. Μουλάρωσε;

• Χάθηκε το root

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και με το volume - που σε πάει σε επανεκκίνηση; ” Στην κάμερα...

• Χάθηκε το root

Μήνυμα

Καλησπέρα. Πριν λίγο μου ήρθε η τελευταία ενημέρωση MIUI Global 10.2 Σταθερή, την οποία και εγκατέστησα κανονικά. Χάθηκε όμως το root. Στην sd συνεχίζει να υπάρχει κανονικά το twrp vince 3.2.1-2 miui hellas. Δεν μπορώ να μπω όμως σε recovery με το vol +, διότι μπαίνει σε Fastboot Mode. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ.

• Τι ποσοστό των χρηστών πιστεύετε ότι ασχολείται με ξεκλείδωμα; Η γνώμη μου είναι (μπορεί όμως και να σφάλω) πως το ποσοστό είναι πολύ μικρό. Αν είναι έτσι, ας αφήσει στη μικρή αυτή μειοψηφία που έχουμε αυτή τη λόξα, τη δυνατότητα να πειραματιζόμαστε, να ασχοληθούμε βρε αδερφέ λίγο παραπάνω.

• Στο προηγούμενο xiaomi νομίζω μου ζήτησε 3 μέρες. Τώρα μου ζητάει 30. Ε, στο επόμενο να μη ζητήσει 300;

• Παράθεση από NasDriver: “Το mi id στο κινητό είναι ίδιο με αυτό στο unlock tool ? ” Ναι, είναι ίδιο. Το νέο δεδομένο είναι ότι μου ζητάει να περιμένω 720 (!!!) ώρες...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “31629-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94%CE%A9%CE%9C%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-BOOTLOADER-%CE%A3%CE%95-REDMI-5-KAI-REDMI-5-PLUSΠροχώρα κανονικά. Έχει καταργηθεί πλέον η αίτηση. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) ” Προχώρησα και έπεσα πάνω σ' αυτό...53584-1-10-jpg Αφού προηγουμένως φυσικά έκανα αυτά: 53585-1-3-jpg

• 53577-1-20-jpgΓεια σας. Ενώ ξεκινώ τη διαδικασία, μου παρακάμπτει το συγκεκριμένο βήμα και προχωρά στο επόμενο. Τι μπορώ να κάνω;

• Παράθεση από theopan: “Μάλλον βλάβη του hardware είναι. Για αυτό σε ρώτησα αν ανάβει το bluetooth. ” Οπότε... The End?