Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3 Σελίδα 3 από τις 6
4
5
6
βλέπω οτι μου αλλάζει χρώμα στο θεμα, (σκούρο χρησιμοποιώ)
γραψε τον παροχο σου στα ονοματα σιμ και θα φτιαξει
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56514/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56515/
όντως το recovery δεν εμφανίζεται. επισεις το εικονίδιο του wifi καλύπτει το σημα - εικονιδιο του 4g πανω στη μπαρα.
cit ok root ok winbank ok. camera ok. γενικα οκ αν και αργησε να ανοιξει και μετα για κανα 5λεπτο αργουσε να αποκριθει. το wifi μου φαινετε αδυναμο στο εικονίδιο.
αν μπορείς δοκίμασε άλλο pc
εμεις ποτε θα την εχουμε;
τυφλές κινήσεις από την αρχική οθόνη. μέχρι να το πετύχεις
Kostis_8. εγω γυρισα στην V9_XTRV_8.4.19.zip και εφτιαξε
μόλις πρόσεξα ότι το redmi pro έχει πλέων διαχωρισμό οθόνης. (android 6. xtrv 8.3.29)
τελικά η εφαρμογή ryanair δουλεύει σε κάποιον;
πάτα σταθερά το power μεχρι να κλείσει και μετά ανοιξε το. το εχει κανει σε μενα κάποιες φορές και ετσι το ανοίγω
THIS: Tronsmart USB 3.0 Type-C Male to Micro-B Female Adapter =============== Φεβ 23rd 2018, 4:31pm =============== παλιά σε samsung δεν δούλευε και κατέβασα εφαρμογη otg απο το play και δουλεψε.
αυτό εννοώ. εγώ συνδέω τα πάντα και εκτυπωτή. δοκίμασε να το τραβηξεις λίγο έξω από τη θυρα (0,5 με 1 mm) και τσεκαρε
1
2
3 Σελίδα 3 από τις 6
4
5
6