Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 296.
-
Γίνεται η παραπάνω διαδικασία χωρίς να είσαι root;
-
@soulg πήγαινε στη 16 σελίδα του νήματος και εκεί έχει οδηγίες για απεγκστασταση της εφαρμογής, έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμεύει σε τίποτα
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από giannisatsi: “καλησπέρα υπάρχει κάποιος με mi note 3 που να την έχει περάσει; εντυπώσεις ” μόλις την βάλεις πες και σε μας! ” εγώ θέλω άλλες 42 ώρες για να ξεκλειδώσω bootloader και μετά θα την περάσω
-
καλησπέρα υπάρχει κάποιος με mi note 3 που να την έχει περάσει; εντυπώσεις
-
την έχει περάσει κάποιος κάτοχος mi note 3 να πει εντυπώσεις;
-
Σε nikel με την xtrv και με fr έπεσα σε bootloop
-
Την έχει κάνει εγκατάσταση κάποιος σε nikel? Και αν ναι την aroma η την xtrv
-
Σε nikel μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από τη λίστα φραγων που εμφανίζει τις φραγμένες κλήσεις παρόλο που στην επιλογή έχω πατήσει να μην εμφανίζονται ποτέ, το δοκίμασα και με καθαρισμό δεδομένων αλλά πάλι κάνει το ίδιο
-
Σε εμας που δεν είμαστε vip μελοι θα περάσουμε την rom πάλι από την αρχή ή θα κατεβάσουμε κάποιο fix μόνο ;
-
Σε nikel όλα καλά εκτός από την Google camera που κάνει force close ακόμα και μετά από καθαρισμό δεδομένων
-
Καλησπέρα, ξέρει κάποιος γτ δεν μπορώ να κάνω download την ρομ μέσα από την εφαρμογή της κοινότητας και πρέπει να μπω από browser?
-
Καλησπέρα σε nikel έχω παρατηρήσει δύο πράγματα εκτός το γνωστό θέμα με το antivirus όταν κάνω Hotspot μετά από 15-20 λεπτά χρήσης μου κάνει αποσύνδεση.
-
Σε nikel μέχρι στιγμής όλα καλά, το μόνο που παρατηρώ είναι ότι από τα 3giga ram που έχω μου αφήνει ελεύθερα μόνο 900mb