Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 173.

• μόλις το παρέλαβα και εγώ....το playstore υπάρχει επάνω αλλα δεν κάνει ενημέρωση σε καμία εφαρμογή...πως θα περάσω από stable global σε developer ?που είναι το πρώτο βήμα που γράφει εδω ο οδηγός

• About Mi Note Pro...

pilot - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από z953rr: “Παράθεση από pilot: “παιδια το δικο μου το εχω στο ρυζι ακομα....αυριο παιρνω στα χερια μου το leeco le max 2(η επιλογη εγινε με βαση τον snapdragon 820 και το μεγεθος,τωρα αν ειναι καλη η κακη το φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια)...εχει κανεις ιδεα σε αυτο πως θα βαλω gapps????(ελπιζω να συνελθει το mi note pro μου και να μην μπω σε μεγαλες διαδικασιες με το leeco αλλα μεχρι τοτε θα το χρησιμοποιω) ” αν η leeco συνεχιζει την υποστηριξη σε αθλιο βαθμο οπως στο χ800 που ειχα θ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παιδια το δικο μου το εχω στο ρυζι ακομα....αυριο παιρνω στα χερια μου το leeco le max 2(η επιλογη εγινε με βαση τον snapdragon 820 και το μεγεθος,τωρα αν ειναι καλη η κακη το φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια)...εχει κανεις ιδεα σε αυτο πως θα βαλω gapps????(ελπιζω να συνελθει το mi note pro μου και να μην μπω σε μεγαλες διαδικασιες με το leeco αλλα μεχρι τοτε θα το χρησιμοποιω)

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

το εβγαλα απο το ρυζι (ισως γρηγορα, δεν ξερω ) ανταποκρινεται σε φορτιση απο το led...μαλλον συνδεεται σε wifi γιατι κανει τον ηχο του email...αλλα απο οθονη τιποτα(και φωτογραφιες βγαζει απο οτι ακουω χαχα και το mipc το αναγνωριζει κανονικα)

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

το δικο μου νομιζω τελειωσε ....τη τυχη μου ....

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

παιδια επεσε σε νερο το mi note pro μου...με την κατω μερια μεσα σε νερο..θυρα usb και ηχειο ....η οθονη εχει τρελαθει αν και οταν καλεις χτυπαει...υπαρχουν ελπιδες????????????????

• Ένας φίλος θέλει αυτό Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Touch ID SmartPhone 3GB 32GB 5.5 Inch MTK6795 Octa Core 2.0GHZ 4000mAh Silver free shipping Καμία ιδέα για το μαγαζί ;;;επίσης επειδή δεν ξέρω τι θέλει στην αρχή εφόσον το πάρει ;;; Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Του gkalen θέλει factory reset ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• όλα οκ και από εμένα σε mi note pro... Ευχαριστούμε...

• οκ σε mi note pro δείχνει(τα κλασικά αγγλικά στο άλμπουμ μόνο)... Ευχαριστούμε

• όλα καλά σε mi note pro... Τα αγγλικά στο άλμπουμ παραμενουν αλλά οκ...

• όλα καλά σε mi note pro εκτός του ότι πάλι έχουμε αγγλικά στην εφαρμογή άλμπουμ (όχι σε όλη την εφαρμογή)...ευχαριστουμε...

• όλα οκ σε mi note pro δείχνουν... Μόνο τα αγγλικά στην εφαρμογή άλμπουμ (μερικές λέξεις και εκεί είναι στα αγγλικά) είναι "πρόβλημα"

• RE:

pilot - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Επίσης κολλάει η κάμερα. Παίρνω φωτό, και κολλάει η οθόνη.” Ποια κάμερα ;;;η stock ;;;εμένα η stock δεν κολλάει αλλά εδώ και δύο rom νομίζω κολλάει σίγουρα η Google camera... Αλλά δεν το είχα αναφέρει... Μετά από λήψη λέει η εφαρμογή σταμάτησε... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από maddoctor: “Το βρήκα, ευχαριστώ Βαγγέλη. Λοιπόν το ανέβασα, για να το πάρει όποιος θέλει. Είναι twrp 3.0 που δουλεύει μια χαρά. Είναι ουσιαστικά το backup του recovery 2 rom πίσω με flashify. Με αυτό κατάφερα και πέρασα την σημερινή rom. Dropbox - Stock Recovery” Για δώσε τα φώτα σου,πως το περνάμε αυτό το αρχείο?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Του αλλάζεις την κατάληξη σε img και το φλασαρεις με Flashify... Στάλθηκε από το MI NOT…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ωραίος ο γιατρός... Μια χαρά δουλεύει όντως... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Το 3 είχε κάτσει δύο rom πίσω νομίζω... Παρ όλα αυτά στις δύο τελευταίες δεν κάθεται.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ναι το ξέρω απλά ρώτησα μήπως πέρασε το 3 που εγώ δεν τα κατάφερα... Το προηγούμενο έβαλα και εγώ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis0547: “Επιβεβαιώνω και εγώ! Δεν δουλεύει σε καμιά από τις δυο(6.3.3/6.3.10)το ξαναπερασα με flashify... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το 3 η προηγούμενο ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk