Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 173.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠάντως σε εμένα οπότε προσπαθούσα να κάνω επανεκκίνηση σε recovery στην 6.3.3 και στην 6.3.10 απλά έκλεινε το κινητό... Μόνο στην πιο προηγούμενη από αυτές είχε το twrp 3... Το κατέβασα από ένα λινκ και πάλι τίποτα... Οπότε έκανα ότι ο @caeser Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ab6fdf962a98472728a1586f3567d0fc.jpg Ελληνικά εδώ ;;;όχι ότι είναι πρόβλημα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από pilot: “μπορεί κάποιος να γράψει το link με το twrp 3 ώστε να το φλασαρω γιατί μέσο της αναβάθμισης δεν μπαίνει σε recovery ούτε κάπως αλλιώς... Το ίδιο έγινε και με την προηγούμενη rom ” TWRP 3.0 δεν έχω βρει ακόμα της προκοπής για το Mi Note Pro... Αν κάποιος έχει καλή αξιόπιστη 3.0 ας μας δώσει Link... Κατέβασα μία έκδοση 3.0 απο το Πολωνικό Miui, που είναι ΕΔΩ, αλλά σε μένα ΔΕΝ τρέχει! (δεν έχω κλειδωμένη συσκευή) Οπότε επέστρεψα στη γνωστή και αξιόπιστη V …
-
όλα καλά και εδώ... Αλλά γιατί δεν έχουν twrp από την προηγούμενη... Ξανά φλασαρα το 2.8 νομίζω... Το 3 δεν μπορούσα... Καμιά ιδέα ;;;
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαμπορεί κάποιος να γράψει το link με το twrp 3 ώστε να το φλασαρω γιατί μέσο της αναβάθμισης δεν μπαίνει σε recovery ούτε κάπως αλλιώς... Το ίδιο έγινε και με την προηγούμενη rom
-
VIVO XPLAY 5 6GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.43 Inch Super AMOLED Dual Curved 2K Screen Android 6.0 HiFi 3.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω!!!
-
Καλημέρα... Εμένα δεν έμπαινε σε recovery με τίποτα... Φλασαρα ξανά το 2.2.0 και μπαίνει μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρω το 3.0.0 να το κατεβάσω ;;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο recovery μου θυμίζει κάποιος πως μπαίνουν εκτός από την εφαρμογή update μην δοκιμάζω τζάμπα να πατάω πάνω κάτω τα κουμπιά ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνώμη που το ξαναλέω αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery μέσω της αναβάθμισης το κινητό κλείνει.. Κάνω κάτι λάθος ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά δεν μπαίνει σε λειτουργία recovery το δικό μου... Κάνω επανεκκίνηση σε recovery και μένει μαύρη ή οθόνη.. Πατάω το κουμπί εκκίνησης και ανοίγει μετά... Ξέρει κανείς κάτι ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα πολύ καλά σε mi note pro... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες και από μπαταρία και από ram... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤο δικό μου είχε τα ίδια από δικό μου λάθος βέβαια και αναστήθηκε με τις οδηγίες των παίδων... Θέλει υπομονή όμως... Αν και μάλλον η δική μου περίπτωση ήταν πιο δύσκολη γιατί είχα προκαλέσει εγώ τη ζημιά... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά όλα και σε εμένα!!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα η απόδοση της μπαταρίας πάντως μου μοιάζει ικανοποιητική... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα... Ναι όλα καλά σε mi note pro αλλά η μπάρα με την κινεζική αναζήτηση μπορεί να φύγει από τη γραμμή κατάστασης κάπως ;;;όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο απλά αν γίνεται... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το flash για το supersu πως θα γίνει ;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά δείχνουν σε mi note pro... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η διαδικασία σε mi note pro όπως τις προηγούμενες ;;;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “ ” [Mi Note Pro] TWRP 3.0.0-0 Multilanguage - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Μόνο το τονίζω μόνο για το Note Pro ” μολις κανουμε download πως το περναμε?
-
για mi note pro θα βγει rom?