Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 491.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Είναι για 4 - 6 μέρες, οπότε ασύμφορο. Βέβαια για αρχή είναι μια καλή προσπάθεια από πλευράς Xiaomi.
-
Καλή σας μέρα! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν ξέρει αν υπάρχει αυθεντικός ταχυφορτιστής MDY-08-DF σε κάποιο ελληνικό κατάστημα? Κι αν δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος ποιόν universal προτείνετε? Αυτός που μου ήρθε με τη συσκευή είναι ο US μαζί με EU αντάπτορα (MDY-08-EH) και τελευταία μου κάνει κόλπα, χρειάζεται επιγόντως αλλαγή.Δεν έχω πρόβλημα σε θέμα τιμής, απλά το χρειάζομαι άμεσα.Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Έχω να πω χίλια μπράβο στην ομάδα για τη δουλειά που κάνετε! Περάστηκε επιτυχώς η Arωma σε Mi5 χωρίς κανένα πρόβλημα ,χωρίς fr πάνω απ'την xtrv 7.5.4 .Η μπαταρία καλά πάει για πρώτη φορά και για τη χρήση που του κάνω,2 ημ. και 9 ώρες είναι στο 40% ακόμα.Θα έλεγα πως είναι στα ίδια επίπεδα που ήταν με την παλιά ρομ.Καλύτερη αμεσότητα στο άνοιγμα εφαρμογών, στο ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και στη σύνδεση wifi .Αν δω κάτι σε μελλοντική χρήση , θα το παρα…
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε Markito! Ηδη εχω κανει backup στο TWRP, να κρατησω εννοεις και στο PC?
-
Καλή σας ημέρα! Ερώτηση προς οποιονδήποτε κάτοχο Mi5 gemini : Η συγκεκριμένη arωma rom είναι οκ? Ρωτάω μιας και πρόκειται να εγκαταστήσω για πρώτη φορά arωma rom βασισμένη σε MIUI 9, καθώς έχω μείνει από τον Μάϊο με την xtrv 7.5.4 (με την οποία έχω μείνει κατενθουσιασμένος από τότε).Λογικά την περνάω απλά με wipe cashe και dalvik και αααααν κάτσει καμιά κουτσουκέλα ,ξαναδοκιμάζω με fr, σωστά? Κάτι άλλο ακόμα...έχω την έκδοση TWRP 3.1.0-1 by Geoanto, να βάλω κάποια άλλη? Ευχαριστώ
-
Ένα καραLIKE και από μένα! Το έχω κανει καιρό απλά τώρα κατάλαβα πως μου λείπει το παράσημο!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους! Πέρασα κι εγώ εχθές τη νέα Rom σε mi5 πάνω από την 7.3.30.Περάστηκε απροβλημάτιστα με την twrp που είχε η προηγούμενη Rom (twrp 3.1.0-1) και μάλιστα το φλασάρισμα δεν πήρε ούτε 2 λεπτά. Σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη που είχα, διαχείριση μπαταρίας ακόμα καλύτερη. Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω το gps εν κινήσει στην επόμενη ποδηλατόβολτα, καθώς ναι μεν έχω κάνει το gps test και κλειδώνει αρκετά γρήγορα (με 3D Fix) αλλά αυτό δε μου λέει τίποτα. Για ότι άλλο σ…
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της κοινότητας!
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα της κοινότητας! Πέρασα κι εγώ την 7.3.30 στο Gemini (είναι η πρώτη φορά που βάζω ελληνική rom) .Ευχαριστώ όλους τους Σέφς της κοινότητας για την δύσκολη και απαιτητική αυτή δουλειά! thumbup.png Την πέρασα πάνω από China Stable 8.2.1.0 με factory reset ,wipes κλπ. οπως ακριβώς αναφέρονται στον οδηγό για Mi5. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν καλά, 160 χαρακτήρες στα μηνύματα οκ, διαχείριση μπαταρίας ύστερα από μιάμιση μέρα περίπου δείχνει μια χαρά, έκανα και τα μπλιμπλίκια με τ…
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα ερώτηση για τους κατόχους mi5 gemini. Στον κατάλογο επαφών στην επιλογή γραμμάτων δεξιά εμένα μετά το "Σ" με πετάει στα αγγλικά γράμματα στο "y". Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα ή μόνο στο δικό μου υπάρχει; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To 'Σ' σε εμενα το παιρνει κανονικά. Δεν πιανει από το ''Χ'' και κατω, δηλαδή ''Χ'',''Ψ'',''Ω''. ” Και σε μενα βγαζει αγγλικα απο Φ,Χ,Ψ και Ω.....αλλα και παλι σιγα τα ωα!