Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-491 από 491.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Trifos αυτο που εκανα ηταν να δωσω εντολη "fastboot flash recovery twrp.img" χωρις να μετονομασω. Δεν μου εβγαλε καποιο error. Αυτη τη στιγμη ειμαι στο 5ο λεπτο της επαννεκινησης. Ελπιζω να ανοιξει καποια στιγμη με την καινουρια μου rom ! =============== Απρ 5th 2017, 12:29am =============== Ολα καλα παιδες!Περασα ελληνικη rom επιτυχως και για πρωτη φορα. Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια και για την δουλεια σας!Ο οδηγος ηταν αψογος.

• Ωπ...ακυρο! το βρηκα...μου ειχε πεταξει παραθυρακι στο κινητο και εδωσα εντολη "allow" usb debugging.

• Ωραιοτατα! Ευχαριστω πολυ Γιωργο! =============== Απρ 4th 2017, 10:14pm =============== Βρισκομαι αυτη τη στιγμη στο βημα οπου βαζουμε τις εντολες στο adb για να κανω μετα reboot bootloader kai flash recovery. Εδωσα λοιπον πρωτα την εντολη " adb devices" και μου διαβαζει το κινητο ως "unauthorized" οπως φαινεται στη φωτο.Εχω κανει unlock με το mi unlock tool. Φταιει μηπως που δεν εχω τρεξει το Miphone για τους drivers? Δεν το εκανα αφου ειχαν περαστει σωστα με την προηγουμενη διαδικασια που ειχα…

• Καλησπερα σε ολη την παρεα! Εχω 2 ερωτησεις : Εχω κατεβασει την XTRV-7.3.30 μαζι με την οποια ηταν και το twrp που πρεπει να χρησιμοποιησω.Ανοιξα το zip και μετεφερα το αρχειο recovery στον φακελο που εχω το adb. Τωρα ο φακελος του adb εχει αυτα τα αρχεια που φαινονται στη φωτο που παραθετω, ειμαι οκ? Επισης, οταν παω να μεταφερω τη rom που κατεβασα απο τον υπολογιστη στο κινητο, μεταφερω ολο το zip οπως ειναι μαζι με το twrp ?

• mi5 με την 7.2.8.0.0...

Giorgos4271 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ok , thank you very much guys! Και παλι συγχαρητηρια για την δουλεια σας και την αμεσοτητα σας

Μήνυμα

Οκ, σας ευχαριστω. Το αφηνω για το απογευμα =============== Μαρ 25th 2017, 11:54am =============== Παράθεση από Giorgos4271: “Οκ, σας ευχαριστω. Το αφηνω για το απογευμα ” Ετσι για την ενημερωση, προχωρησα μονος μου σε Fastboot edl και το κινητο αναγνωριστηκε επιτυχως. Υστερα προχωρησα με την 1η περιπτωση που προτεινε ο demakhs , με το Αγγλικο MiPcsuite , και (ω τι χαρα!) μου αναγνωρισε το κινητο (δεν χρειαστηκε να βαλω το κινεζικο της 3ης περιπτωσης) .Αυτη τη στιγμη κανω λοιπον Recovery flash τ…

Μήνυμα

Εχω αποσυνδεσει το κινητο και το λαγουδακι με το "FASTBOOT" δεν εχει φυγει. Θα ηθελα να κανω τα βηματα ενα-ενα μην γινει στραβη

Μήνυμα

Εκανα την ιστορια με το adb και μου εμφανιζει αυτα, οποτε ειμαι κλειδωμενος, τωρα πως συνεχιζω?Κλεινω adb και αφαιρω usb?forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a6ba661963b7d72cebd8d15d7

Μήνυμα

Καλημερα σας ! Επειδη εχω κι εγω το ιδιο κινητο (Xiaomi Mi5) με την ιδια unofficial ROM ,ειπα να ζητησω την βοηθεια σας σε αυτο το νημα. Το κινητο το εχω παραλαβει εδω και 5 βδομαδες περιπου και ηδη εχω θεματα με GPS, Bluetooth ,4G,μηνυματα, οδομετρο κλπ,οποτε ειναι καιρος να βαλω τουλαχιστον μια λειτουργικη official ROM. Οταν και αν πανε ολα καλα θα εχω χρονο να βαλω και Ελληνικη. Εχω διαβασει σε 28 διαφορετικα νηματα, 28 διαφορετικους οδηγους με αποτελεσμα να πελαγωσω, εχω κατεβασει απο 3 διαφ…

• Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον χρόνο σας για όλα αυτά. Μόνο μια ερώτηση έχω...έχω δηλώσει την συσκευή μου στο προφίλ μου αλλά δεν εχω λάβει ακόμα κάποιο mail με ROM και οδηγούς εγκατάστασης.Μήπως πρέπει να σας δηλώσω κάπου ποιά ROM είναι προεγκατεστημένη? Ευχαριστώ