Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 147.

• 7.2.24 EU ROM - ENCRYPTION [SOLVED]

nikos153 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “format data 1. Μπαίνουμε TWRP 2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data" 3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ" 4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική. 5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery 6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε το "allow TWRP modification. 7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe > advance wipe > επιλέγουμε τα cache + dalvik art cache + data > και κάνουμε …

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@nikos153 Απο ότι καταλαβαίνω δεν έχεις κάνει Format Data και γι' αυτό όλες οι προσπάθειες φλασαρίσματος καταλήγουν στο "encrypted". Να σου πω ότι Wipe Data και Format Data είναι διαφορετικά πράγματα και ότι το Factory Reset κάνει Wipe Data.. ” Πως κάνω Format Data ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν το ξεκλείδωμα της συσκευής έγινε με λογαριασμό τρίτου, τότε αν κλειδώσει ο Bootloader την έβαψες. Η συσκευή που έχεις, πρέπει το Mi-account της (ο λογαριασμός στον οποίο είναι δηλωμένη), να έχει ενεργή άδεια ξεκλειδώματος. ” Το ξεκλείδωμα δεν ξέρω πως έγινε ούτε από ποιον γιατί μου ήρθε ξεκλείδωτη, με vendor ROM μέσα. Τώρα στο κινητό έχω κάνει login στο MI Account μου, με το οποίο Account είχα κάνει αίτηση unlock και μου είχε έρθει επιβεβαίωση, πολύ καιρό πριν παραλάβω…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Δες εδώ στην τελευταία εικόνα πως φαίνεται. Εσυ θα επιλέξεις το "wipe all data". ” Αυτό είναι ισοδύναμο με Factory Reset ? Αν όπως είμαι πάω Settings > Additional Settings > Backup & Reset > Factory data reset , είναι το ίδιο ? =============== Φεβ 28th 2017, 10:13pm =============== Παράθεση από dnomikos: “Το flag είναι σε άλλο hidden partition αλλά ναι θα καθαρίσει. Προτείνω να το κάνεις με official ROM με το δικό του recovery και ας κλειδώσει η συσκευή που δεν το νομίζω.…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Οι συσκευές Xiaomi που έχουν εγκατεστημένη official ROM και ξεκλείδωτο bootloader, αντί για την εικόνα με την προτροπή να συνδέσεις καλώδιο (που ίσως έχει δει πριν ξεκλειδώσεις) έχουν το Mi recovery που από κει μπορείς να κάνεις wipe τα partition. Δες εδώ στην τελευταία εικόνα πως φαίνεται. Εσυ θα επιλέξεις το "wipe all data". ” Κάπου τη συνάντησα αυτή την εικόνα, αλλά ήταν στα κινέζικα (μάλλον όταν πέρασα την fastboot official dev rom και πριν βάλω TWRP) Οπότε να ξαναπερ…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Το flag είναι σε άλλο hidden partition αλλά ναι θα καθαρίσει. Προτείνω να το κάνεις με official ROM με το δικό του recovery και ας κλειδώσει η συσκευή που δεν το νομίζω... ” Ποιο είναι το δικό του recovery ? Από που το κατεβάζω ? Αυτά που λέει εδώ για full disk encryption, ισχύουν για το MIUI 8 ? Full-Disk Encryption | Android Open Source Project Δεν είμαι σίγουρος τι λέει, αλλά αν καταλαβαίνω καλά υπάρχει εξαρχής κρυπτογράφηση με ένα master key και όταν ο χρήστης θέσει P…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Κάποιο flag λοιπόν έχει παραμείνει ενεργό και το θεωρεί κρυπτογραφημένο και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο..ειδικά σε ένα πανάκριβο κινητό σκέτο διαμάντι (προσωπική άποψη περι ομορφιάς ) ” Συμφωνώ από άποψη σχεδιασμού είναι το καλύτερο κινητό που έχει βγει μέχρι τώρα. Λίγο στο λογισμικό προβληματίζει Για το flag αυτό, αν κάνω από TWRP wipe τα system/data/cache και εγκατάσταση της ρομ θα είμαι οκ λες ?

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Στο πρότεινα μόνο και μόνο για να εξαφανιστεί ότι αναφορά έχει σχέση με το encryption που είχες κάνει...Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο έστω και να υπάρχει σαν αναφορά το encrypt. ” Στην επόμενη έκδοση, θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση Επειδή δεν κατάλαβα πως ακριβώς λειτουργεί η κρυπτογράφησή στο MIUI, όταν την ενεργοποίησα φάνηκε να το κάνει γρήγορα (το ίδιο και όταν την απενεργοποίησα) Είναι δυνατόν να κρυπτογραφεί 256GB τόσο γρήγορα ? Είναι Full Disk Encryption ή File Based πο…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Στην δική μου περίπτωση είχε hard brick η συσκευή και απαιτήθηκε Deep Flash Cable. Αν κάνεις απλό update/upgrade δεν χρειάζεται τίποτα άλλο απο απλό φλασάρισμα μέσω του TWRP ” Πως γίνεται το hard brick ? =============== Φεβ 27th 2017, 10:28pm =============== Άσχετο, το antutu benchmark φαίνεται ασταθές, έχει μεγάλες αποκλίσεις, τώρα το έτρεξα διαδοχικά δυο φορές και μου έβγαλε 141k και 153k αντίστοιχα

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@nikos153 για την πληροφόρηση σου εγω που έστησα ενα Mi Mix και του έκανα format /data πριν να μπει η ελληνική rom ο κάτοχος του δεν με ξανα-ενόχλησε εδω και 10 μέρες.. ” Παρότι έχω το Titanium, είναι λίγο ταλαιπωρία τα clean installs, θέλουν κάμποση ώρα για πλήρεις ρυθμίσεις Εννοείς πέρασες την ελληνική ενώ πριν είχε άλλη ROM ? Αν πηγαίνεις σε άλλη ROM, υπάρχει άλλη επιλογή από καθαρή εγκατάσταση με wipe ? Εμένα στην αρχή είχε κάποια vendor rom, πέρασα την fastboot κινέζικη…

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από nikos153: “..... ..... Καμιά ιδέα τι είναι αυτό που ζητάει ? ” Για κωδικό βάλε τα νούμερα του πληκτρολογίου που αντιστοιχούν στο μοτίβο που έβαλες για να το κλειδώσεις. Σου προτείνω να απενεργοποιήσεις το encryption σε αυτό το πανάκριβο κινητό. Υπάρχει κάποιο περίεργο bug με το encryption στο MIUI 8 σε όλα τα κινητά. Είναι μη σου τύχει αλλά αν σου τύχει, δεν επανέρχεται με τίποτα και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω για αλλαγή emmc. ” Όχι, βγάζει πρώτα να βάλεις …

Μήνυμα

Έχω το MI MIX και έβαλα την 7.2.24 EU ROM Ενεργοποίησα την κρυπτογράφηση από εδώ: Settings > Additional settings > Privacy > Encrypt device using Lock screen password" Όταν έκανα επανεκκίνηση, έβγαλε για λίγα δευτερόλεπτα μια οθόνη να βάλω το password, αλλά πριν προλάβω να το βάλω, προχώρησε σε μια άλλη οθόνη που γράφει: " Thank you Thank you for helping make MIUI better! Username: Password: [Validate] " Και δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι αυτής της έκδοσης ROM για…

• Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από nikos153: “Btw, για όποιον αγοράζει από Κίνα, αποφύγετε το Gearbest, πέρα από το ότι εγκαθιστούν μια ROM με bloatware/crapware/spyware (ίσως κάποιος τους πληρώνει για να βάζουν αυτή τη ROM), το κουτί του MIX μου δεν είχε μέσα την δερμάτινη θήκη που συμπεριλαμβάνει η Xiaomi. Όταν τους είπα ότι λείπει η θήκη από μέσα, έκαναν τον κινέζο και μου απάντησαν ότι δεν είχα παραγγείλει και θήκη. Είχα όμως κρατήσει ένα capture από την δική τους σελίδα που έγραφε ότι το …

• MI MΙΧ 7.2.16 EU ROM - CALL & SMS LOG

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Οπότε ίσως να είναι ασυμβατότητα ” Ναι. Το περίεργο είναι ότι φαίνεται να παίζουν όλοι οι dialers και οι εφαρμογές SMS, πλην των δύο επισήμων της Google ...

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Βρήκες κάποια λύση ? Κοίταξες στα δικαιώματα των εφαρμογών εάν έχουν πρόσβαση όπου πρέπει ? ” Έχουν όλα τα Permissions και τα έχω βάλει και ως Default εφαρμογές που χειρίζονται τις κλήσεις και τα μηνύματα αντίστοιχα. Το PHONE τίποτα, αρνείται να δείξει οτιδήποτε στο Call History. Ακόμα και κλήσεις που κάνω με αυτό. Γράφει "Your call history is empty" Το MESSENGER, δείχνει τα νέα SMS, χωρίς όμως να δείχνει όλο το sms log που βλέπει το MESSAGING. Λέω να κατεβάσω κάνα άλλο …

Μήνυμα

Έχω την xiaomi.eu_multi_MIMix_7.2.16_v8-6.0 ρομ Κατέβασα τις εφαρμογές της Google για κλήσεις (Phone) και SMS (Messenger) Έκανα restore από Titanium Backup το SMS log Ενώ τα SMS εμφανίζονται στην ενσωματωμένη εφαρμογή Messanging, δεν εμφανίζονται στο Messenger Επίσης οι κλήσεις που κάνω δεν εμφανίζονται στο call history του Phone (της Google) Οι εφαρμογές αυτές δεν είναι συμβατές με MIUI ?

• RE:

nikos153 - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Αν πλήρωσες μέσω paypal εννοείται ότι κάνεις dispute και ζητάς $50 λόγο της θήκης! Να δεις πως θα την βρουν τότε ή θα τους τσούξει μέχρι το κόκκαλο!!” Μέσω PayPal πλήρωσα, αλλά αν θυμάμαι καλά για να κάνεις dispute στο PayPal, πρέπει να μην έχουν περάσει περισσότερες από 45 μέρες από την πληρωμή. Εγώ είχα κάνει προπαραγγελία Νοέμβρη (πληρώνοντας), στάλθηκε τέλος Δεκέμβρη, και παρέλαβα τώρα, οπότε μάλλον δεν μπορώ να κάνω dispute. Θα τους ζητήσω να μου βάλουν ένα ποσό πιστ…

• Παράθεση από sakis112: “Νομιζω την θηκη την ειχε το κουτι, αλλα αγορασα για να καλυπτω την οθονη. Εμενα ειχε ventor rom,, unofficial, αλλα ο bootloader είναι κλειδωμένος, και ακομα και τωρα, ένα μηνα μετα την αγορα, δεν μπορεσα να τον ξεκλειδωσω. Εχω περασει την official rom, και εχω το κινητο με Αγγλικο μενου, εν αναμονη ξεκλειδώματος του bootloader.. ” Ναι έχω διαβάσει στο άλλο νήμα το πρόβλημα που έχεις, εσένα είναι χειρότερη η εμπειρία από κινέζικο μαγαζί Δυστυχώς πολλές φορές με τους κινέζο…

• Παράθεση από sakis112: “Τι ρομ εχει το κινητο; official;;;; to bootloader είναι κλειδωμενο;;;; την θηκη την πηρα από το shopweb.gr ,, ψαξε στο σκρουτζ ” Όχι, είχε Vendor ROM, αλλά με ξεκλείδωτο bootloader οπότε πέρασα άλλη. (Vendor ROM στο ΜΙ ΜΙΧ ?) Για τη θήκη, εννοείς ότι ούτε εσένα είχε μέσα? Το MI MIX περιλαμβάνει δερμάτινη back case, αναφέρεται ρητώς στην εργοστασιακή σελίδα (mi.com/en/mix/specs/), το έγραφε ρητώς και η ιστοσελίδα του μαγαζιού, το κουτί του είναι τριώροφο γιατί στο πρώτο τμ…

• Παρέλαβα και εγώ το MIX! Είναι εντυπωσιακή συσκευή εμφανισιακά, με πολύ καλό ντιζάιν, μοιάζει όλο σαν γυάλινο (αλλά φυσικά είναι κεραμικό που είναι ανθεκτικό και δεν γδέρνεται) (αλλά μέρος της εντυπωσιακής εμφάνισης μετριάζεται λόγω αναγκαστικής χρήσης θήκης ) Για μένα, είναι η αισθητικά καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί, ομορφότερη από το S7 Edge Στην λειτουργία του είναι ταχύτατο, λόγω επεξεργαστή και άφθονης RAM, δεν καθυστερεί πουθενά Η οθόνη του είναι χορταστική σε μέγεθος και παρότι δεν είνα…