Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Τα αλάνια στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν μολις οτι εχω την official και να περιμενω για αναβάθμιση... Χωρις σχόλια.

• Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση βοήθεια. Θα κανω την προσπάθεια μου και θα σας πω. =============== Μαι 11th 2017, 12:22pm =============== Eχω κολλησει στο βημα adb reboot edl. Δεν μπαινει σε αυτο το mode με τιποτα. Κανει μονο κανονικα επαννεκινηση. Εχω κανει ολα τα βηματα οπως επρεπε, το διαβαζει σαν adb device και ειμαι σε test mode. Kαμια ιδέα ??

• Ο bootloader μου ειναι κλειδωμένος. Εκανα το τεστ που εχει εδω στο φορουμ στην ενότητα "διαβασε εδω πριν ρωτήσεις". Εχω παρει και την αδεια για ξεκλείδωμα. Να τον ξεκλειδώσω με την διαδικασια που λεει και στην συνέχεια να βαλω την rom που επιθυμώ; Θα ξεκινησω με τους drivers που λες.

• ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs

• Καλησπέρα στην παρέα. Εχω εδώ και μια βδομάδα το 32/3, αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο. Ηρθε με κινεζικα γραμματα στην συσκευασία και ανταπτορα με τον φορτιστη. Στο μενου εχει ελληνικα και εχει την 8.1.3.0 Global Stable. Η απορία μου ειναι γιατί δεν παιρνει τις αναβαθμίσεις που αναφέρετε εσείς; Επισης δεν ολοκληρωνει την αναβάθμιση που του κανω μεσω του updater app.. Προσπαθησα να περασω την 8.2.5 stable αλλα τιποτα. Το πρώτο μήνυμα που μου βγάζει είναι οτι προσπαθω να βαλω παλαιότερη ROM και αφου…