Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 306.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από endlessterror: “Αυτή είναι που έχω τώρα και μάλλον ξανακλείδωσε! ” Ε--μπες και ξεκλείδωσε το.. ” Σατανά, μάλλον έχασες την μπάλα από τον πολύ κόσμο που βοηθάς ταυτόχρονα Δεν είπα προηγουμένως ότι όλα τα radio είναι νεκρά πλέον; Δεν μπορώ να στήσω τον Xiaomi account του κινητού, που είναι απαραίτητο βήμα για να συνεχίσω με ξεκλείδωμα...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από endlessterror: “Αλλά δε δουλεύει τίποτα από τα mobile ούτε και wifi... ” Βρεεεεεεεεεεεε...Πήγες να το ξεκλειδώσεις και δεν τα κατάφερες? ” Είχα ξεκλειδώσει το κινητό αρχικά, όταν φορούσε την beta με τo Android 6. Μετά τα bootloop με την custom, έβαλα σε EDL όπως ανάφερα την official Chinese 6.3.X. Αυτή είναι που έχω τώρα και μάλλον ξανακλείδωσε!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από endlessterror: “Θα με αφήσει να ρίξω την global (αλήθεια, γιατί βάζουμε global) fastboot; ” Θα ξεκλειδώσεις και θα την περάσεις σε fastvboot mode.Λογικά με το που μπει θα ξανα κλειδώσει αλλά δεν μας πειράζει αυτό. ” Την πάτησα τότε γιατί για να το ξεκλειδώσω προϋποθέτει ότι θα πρέπει να μπορώ να στήσω στο κινητό xiaomi account. Αλλά δε δουλεύει τίποτα από τα mobile ούτε και wifi...
-
SOS την έχω κάτσει τη βάρκα, δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κανείς. Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα RN3 Pro 2/16, το οποίο για κακή μου τύχη είχε πάνω Android 6 stock. Το ξεκλείδωσα και πήγα να βάλω την TWRP. Εκεί μου ζητούσε να κάνω decrypt το data partition. Δεν ήξερα το pass, για αυτό έβαλα την πειραγμένη ROM σε κάρτα SD και την έγραψα μέσω TWRP από εκεί. Αποτέλεσμα: bootloop, βγαίνει για 1-2 " το Mi logo και τίποτα άλλο. Μετά σκέφτομαι να βάλω μια παλιά official beta, 6.3.17 αν θυμάμαι καλά. Δε…
-
Αλλουνού το κινητό, οπότε ...
-
Γίγανταα!!!!!!
-
Φοβερός οδηγός, μπράβο για τη δουλειά!
-
Ως Android Bootloader Interface, κάτω από ένα Kedacom USB device (τι είναι τούτο...) Πάντως φλάσαρα κανονικά μέχρι πρότινος.
-
Μόνο με το XiaomiFlash φαίνεται το κινητό. Αλλά ως εκεί. Οποιαδήποτε προσπάθεια να "τρέξω" βήμα βήμα τις fastboot εντολές του (λ.χ.) flash_all.bat καταλήγει σε <waiting for device>
-
Χρήστης μου έφερε το με επίσημο Firmware Redmi Note 3 Pro που έχει, γιατί ξέχασε το unlock pattern. Δεν είχε (για κακή τύχη) ορίσει κάποιο λογαριασμό Xiaomi. Επίσης για κακή μου τύχη, τα developer options είναι κλειστά. Σε fastboot μπαίνω, αλλά δεν φαίνεται το κινητό με fastboot devices, οπότε δεν προχωράει και παρακάτω... Ίσως είναι κλειδωμένα τα developer options να μην επιτρέπουν εγγραφή, δεν ξέρω τι παίζει... Τι μπορώ να δοκιμάσω; Κάθε βοήθεια δεκτή παιδιά
-
Που να φανταστώ ότι υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα με μένα Άνοιξα το thread Mi4 LTE: δε φλασάρεται σε fastboot για να κάνω το αντίθετο πράγμα: δλδ να εγκαταστήσω την επίσημη Αγγλοκινέζικη. Και άιντε εγώ ήδη έχω το TWRP, έτσι ήρθε στο κάτω-κάτω. Πως ξεπερνάει κανείς όμως το να φλασάρει σε fastboot το Mi4 LTE (λ.χ. για να βάλει νεώτερο TWRP); @autojono καμμιά συμβουλή;
-
Σε ένα φρέσκο Mi4 LTE που ήρθε από vickmall πήγα να βάλω σε fastboot την επίσημη Αγγλοκινέζικη. Το κινητό είχε μέσα το TWRP recovery. Με το fastboot flash αποτέλεσμα βαπόνα: * στο miflash δεν ανιχνεύεται καν το κινητό * με fastboot devices δεν φαίνεται καν * μόνο στο νεώτερο XiaoMiFlash φαίνεται, αλλά και εκεί κρεμάει η διαδικασία στο "waiting for device". Από το XiaoMiFlash log: [0,01 16e25952]:image path:D:\cancro_images_V8.0.2.0.MXDCNDG_20160805.0000.29_6.0_cn [0,01 16e25952]:env android path…
-
Ψάχνω αγγλοκινέζικο fastboot firmware για Redmi 2 (1Gb, 2014811). Είτε το stable 7.2.X.X, είτε το stable 7.3.X.X είτε κάποιο dev της ίδιας "εποχής". Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
-
Σόρρυ τώρα είδα την απάντηση. Η 8.0.1 με την οποία ανάφερα ότι ήμουν, ήταν η .eu Θα μείνω απλώς με την περιέργεια του τι στράβωνε στη διαδικασία.
-
Stable xiaomi.eu 8.0.1 (ή 8.0.2).
-
Κινέζικη πάντα έβαζα, έχω ξεχάσει πια τους λόγους. Fastboot προτιμητέα γιατί σε πολλές περιπτώσεις έχω δει προβλήματα με κανονικές/OΤΑ αναβαθμίσεις, που τα σιδέρωνε ένα fastboot install. Τώρα, όσον αφορά το τι είδα με τα bootloop. Όταν ξαναεπανέφερα το κινητό, τρέχοντας Dev 6.3.x, η αναβάθμιση ΟΤΑ που πήγε να κάνει δεν ήταν στην 6.9.22, αλλά σε κάποια 6.8. Υποθέτω ότι το beta testing του Android 6 (ή 7; ) έχει κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην 6.9.κάτι... Οπότε αναμενόμενα ίσως και τα bootlo…
-
Μια γνώμη για κάτι όμως: ξεκλείδωσα το κινητό με επιτυχία, και πέρασα με fastboot (κανονικό αυτή τη φορά, όχι μέσω EDL) την επίσημη κινέζικη 6.9.22. Και ξανά μανά Bootloop. Παίζει να κάνω κάτι λάθος εγώ; EDIT: Προφανώς και θα το ξαναφέρω μέσω EDL και παλιότερης image. Απλά φοβάμαι αν μόλις φτάσει το firmware σε "τρέχουσα" έκδοση κάνει τα ίδια...