Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 306.

• Παράθεση από geoanto555: “Τετραπέρατε...(αστειεύομαι) αν μπεις σε fastboot γυρίζει σε EDL και φλασάρεις official rom.. ” Θεός! Δεν ήξερα ότι μπαίνεις EDL μέσα από το fastboot. Ρε παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχαν forum σαν αυτό Ενώ γράφω αυτές τις γραμμές είμαι κανονικότατα μέσα στην dev China Όου γιες!

• Παράθεση από mrzoid: “θα μπεις σε fastboot mode, θα ξεκλειδωσεις και θα φλασαρεις μια fastboot rom.... Και όλα καλά! ” Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να βάλεις την official china rom stable/developer με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Παράθεση από geoanto555: “Αν μπαίνει το κινητό σε fastboot όλα τ ΄΄αλλα είναι σχετικά εύκολα.... ” Παιδιά ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε, αλλά ξαναδιαβάστε λίγο το κείμε…

• Βοήθεια Χριστιανοί! Πήρα ένα RN3 Pro 3/32Gb (κωδικός μοντέλου στο αυτοκολλητάκι πίσω 2015112). Το κινητό ερχόταν με Global (???) dev firmware από Vickmall. Έβαλα Xiaomi account για να κάνω unlock και πήγα να ενεργοποιήσω και το find phone. Δεν έπαιζε με τίποτα. Εκεί είχα την "ιδέα" να flashάρω σε fastboot το CN επίσημο image, kenzo_images_6.9.22_20160805.0000.29_6.0_cn_9d2e1e20d2.tgz. Και επειδή ήταν κλειδωμένο, φυσικά ο μόνος τρόπος για να το φλασάρω (σκέφτηκα ο τεράστιος) ήταν να το κάνω με ED…

• Mi4: σπασμένη οθόνη

endlessterror - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα, φίλη μου έφερε το σπασμένο της Mi4. Η ζημιά είναι στο digitizer εκ πρώτης, αλλά προφανώς θα αντικαταστήσω και το digitizer μαζί. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι. Πίσω αναφέρει TD-LTE 201476 (έτσι μου είπε). EDIT: Αναφέρει επίσης CMIIT ID 2015CP0397, μάλλον που παραπέμπει σε αυτό: CMIIT ID 2015CP0397 - GSM / cdma2000 / TD-LTE / LTE FDD / WLAN (WAPI) / Bluetooth mobile phone 99% είναι το FDD-LTE μοντέλο, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος... Το κακό είναι ότι στον τομέα ανταλλακ…

• Άκυρη η θεωρία, γιατί ... μια χαρά εγκατέστησα και το TWRP. Δεν ξέρω τι έκανα λάθος, αλλά στην 8η προσπάθεια μπήκα στο TWRP! Θα μείνει μυστήριο τι έπαιζε με το άλλο RN3.

• ΔΟΥΛΕΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό τελικά το κινητό ήταν εντάξει. Ο προκάτοχός του δεν ήταν (και δε θα μάθω ποτέ τι έφταιξε)...

• Ίσως... Στο 2/16 RN3 ενός φίλου τελικά πάλι το ίδιο device αναφέρεται, 2015617... Τι να πω ρε γμτ, περάσαν 4 RN3 από τα χέρια μου. 2 πήγαν μια χαρά και αυτό με τον αντικαταστάτη του πήγαν κατά διαόλου...

• @anestisleon: και κάτι άλλο. Μπόρεσες να εγκαταστήσεις TWRP; Την GTV; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Φίλε μου επιτέλους αρχίζω και καταλαβαίνω τι γίνεται. H Vickmall φοβάμαι ότι πήγε να με πιάσει κότσο. Μου έστειλε τηλέφωνο αντικατάστασης το οποίο δεν είναι για τα Ελληνικά δίκτυα. Αφού παιδευόμουν μέρες και αφού στο skype επικαλέστηκε ότι εγώ κάνω λάθος, όταν τελικά τους επέστρεψα το κινητό δεν μπορούσαν να στήσουν με τίποτα το xiaomi.eu firmware να παίξει... Ούτε και το TWRP. Τότε το σκάσαν το παραμύθι ότι θα στέλνουν ότι νάναι έκδοση κινητών, τα οποία όμως θα παίζουν γκαραντί ευρώπη μόνο με τ…

• Έχοντας ξεκλειδώσει αρκετά, το vickmall που έστειλε ένα RN3 που αν και ξεκλειδωνόταν οκ και έγραφα το TWRP εντάξει, δεν μπορούσα με τίποτα να μπουτάρω σε αυτό. Στο παρόν thread, είχα ζητήσει βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε κανείς με την περίπτωσή μου... Τέσπα, το έστειλα πίσω και δεν μπορούσαν ούτε και στο vickmall να φλασάρουν το TWRP. Φαίνεται ότι υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα. Μου στείλαν αντικατάσταση άλλο κινητό, χωρίς όμως το κουτί του. Ύποπτο λέω μέσα μου. Πίσω είχε αυτοκόλλητο που ανέφερ…

• Έχοντας ξεκλειδώσει αρκετά, το vickmall που έστειλε ένα RN3 που αν και ξεκλειδωνόταν οκ και έγραφα το TWRP εντάξει, δεν μπορούσα με τίποτα να μπουτάρω σε αυτό. Το έστειλα πίσω και δεν μπορούσαν ούτε και στο vickmall να φλασάρουν το TWRP. Φαίνεται ότι υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα

• Συνεχίζοντας να υποφέρω με το ρημάδι RN3 που έχω με την πλήρη αποτυχία να δω τι χρώμα έχει το TWRP, μία παράκληση από κάποιον/ους: αν μπορείτε κάντε paste εδώ screenshots από: * To CIT mode -> Software version (την πρώτη σελίδα μόνο, και σβήστε το IMEI και το serial number σας) * την πρώτη σελίδα του about phone, να φαίνεται όμως κάτω κάτω η γραμμλη Build number. Ποστάρω τα δικά μου εδώ...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από StathisSe: “παιδια καλησπερα. προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να βαλω την ελληνικη. το θεμα μου ειναι οτι ενω ηρθε κανονικα το μνμ απο χιαομι, κατεβασα το unlock tool 317.1 και οταν παω να κανω sign in με τους κωδικους μου, μου βγαζει network error και δεν συνδεεται. προσπαθησα με κλειστο firewall με ανοιχτο...τπτ.. το εχω τρεξει σα admin παλι τιποτα...πιο πριν ειχα κανει απενεργοποιηση για να βαλω τους driver..παιζει ρολο ??? Δωστε καμια ιδεα παιδι…

• Παράθεση από Johnniemouts: “Λοιπον αφου εχω φερει τη καταστροφη στο φορουμ θελω να σας πω οτι καταφερα να μπω σε twrp και να κανω install την ελληνικη ρομ , αλλα το κινητο ψιλοκολλαει....? ” Αμάν ρε φιλαράκι, ποια είναι η λύση; Είμασταν στην ίδια περίπτωση, οπότε ίσως να μπορέσω να κάνω και το δικό μου κινητό!

• Παράθεση από Johnniemouts: “Απο το κινητό μπορώ να το κάνω αυτό? Δε το έχω κ πολύ με τα chat! Anyway θα το ξανασκαλισω και βλέπουμε! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! ” Οπ, νόμιζα ότι είσαι σε υπολογιστή Φαντάζομαι σε κινητό είναι δύσκολο...

• Παράθεση από Johnniemouts: “Με miflash πως γίνεται? Από το mi suite? ” Υπάρχουν άπειροι οδηγοί για miflash, ψάξε και εδώ. Στο μυαλό άμεσα μου έρχεται το Xiaomi MIUI Official Forum Θα χρησιμοποιήσεις όμως ως fastboot αρχεία τα ίδια που είχες και για το SP flash tools.

• Παράθεση από Johnniemouts: “Ναι με sp flash το έκανα! Ξέρω γω θα ξαναδοκιμασω τι να πω?! Αν και βλέπω να τρώω άκυρο! Δηλαδή no need to unlock κ τέτοια.... :confused ” Αν πρέπει να το ξαναφλασάρεις, προτίμησε το miflash, δεν το ξανακλειδώνει. Ελπίζω να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη. Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι ίσως το δικό μας RN3 είναι κάποια παραλλαγή. Κάπου νομίζω είχα γράψει ότι στα επίσημα specs του RN3 στο 红米Note 3 参数 - 小米手机官网 αναφέρεται (από αυτόματο μεταφραστή τα παρακάτω): Παράθεση: “Π…

• Παράθεση από Johnniemouts: “Πάντως αυτό που πρόσεξα είναι ότι τώρα δε μου δίνει την επιλογή να κάνω ροοτ όπως την πρώτη φορά! ” Μάλλον το ξαναφλάσαρες με SP flash tools. Έτσι θα το ξανακλειδώσεις. Αλλά επειδή έχεις ήδη την έγκριση για ξεκλείδωμα, ξανατρέξε το εργαλείο ξεκλειδώματος.

• Παράθεση από Johnniemouts: “MiuiArt όπως έχω αναφέρει κ σε προηγούμενα σχόλια έχω ξεκλειδωσει τον bootloader, μου έχει έρθει μήνυμα απο χιαομι κ τα σχετικά.... Προσπαθώντας να το ξανακάνω μου εμφανίζει μήνυμα στο 50% no need to unlock this phone! Εκτός αν ξανακλειδωσε δε ξέρω κάτι άλλο από κει και πέρα! Μπορεί να φταίει κάτι άλλο? ” Ίδια ακριβώς περίπτωση έχουμε φίλε μου. @MIUI_ART για του λόγου το αληθές, δίνω κάποιες εικόνες. Στην πρώτη εικόνα φαίνεται ότι μπορώ να επιλέξω να μπω root (και κάν…

• Παράθεση από Johnniemouts: “Kalispera k syggnomi Gia ta greeklish eimai ekso k grafo APO to kinito! Distixos oxi den katafera na tin peraso akolouthisa ton odigo kai stis Dio periptoseis k tipota! Mexri pou ksanaflasara to kinito me tin dev ROM APO tin arxi ekana reinstall tous drivers Sto PC ksanadokimasa unlock ton bootloader kai Sto 50% mou egrapse no need to unlock this phone! Ekana APO tin arxi ta vimata tou odigou ena pros ena k telika exo meinei me tin dev ROM .... den ksero ti na Kano ” …