Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 306.

• Ευχαριστώ, οκ με το το πως να κάνω επιλεκτική παράθεση. Πρόβλημα με το πως να κόψω στην επεξεργασία. Βρήκα όμως το κουμπάκι που γυρίζει σε bbcode και την έκανα από εκεί τη δουλειά Στο θέμα μας τώρα, συνεχίζω έχοντας δοκιμάσει τα πάντα αλλά το %*&*^&(&*(@* δεν κουνιέται. Με root explorer έσβησα και το /system/recovery-from-boot.p. Το φοβερό είναι ότι χθες τουλάχιστον προσπαθώντας να μπω TWRP με έβγαζε στο ασπρόμαυρο σκίτσο. Τώρα πατώντας το recovert combo, βγάζει το Mi logo, σβήνει και δονείται, …

• Παράθεση από MIUI_ART: “ Μόλις κάνεις Flash το TWRP Recovery, στο τέλος θα δώσεις την εντολή fatsboot reboot - πριν πατήσεις το Enter για να εκτελέσει την εντολή, θα κρατήσεις πατημένο σταθερά το Volume Up - δίνεις ΕΝΤΕR και συνεχίζεις να έχεις πατημένο το Volume Up μέχρι να σε βγάλει στην οθόνη του TWRP Recovery. ” Φίλε μου το έχω δοκιμάσει από τα πρώτα, μαζί με χορό βροχής, σφάξιμο σχεδόν παρθένων - δύσκολο να βρεις στις μέρες μας -, επίκληση του Κθούλου. Ακολούθησαν υποσχέσεις κοψίματος τσιγά…

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από endlessterror: “EDIT: Ωχ παναγία μου, πίσω έχει ένα λόγκο China Mobile 4G LTE... Λες να είναι άλλη έκδοση του 3; ” Το redmi note 3 το απλό βγαίνει σε μια μόνο έκδοση(όχι σαν το note 2 που έβγαινε σε 2 εκδόσεις)Αν εννοείς αυτό γιατί τώρα ξύπνησα και είμαι ζομπι ακόμα. ” Ναι, για το RN3 μιλάω. Έκανα και SP flash tool flash την 5.12 μπας και μπορέσω να κάνω το TWRP να παίξει: με τίποτα... Τι άλλο να δοκιμάσω με το ρημάδι;

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από endlessterror: “ ” Aκολούθησες 'ολο τον οδηγό; Και το fastboot flash recovery redminote3_twrp.img; Τι μήνυμα σου εμφάνισε το adb;Σίγουρα πέρασες σωστά το twrp; ” Ναι, το μήνυμα ήταν: Source Code (8 lines)EDIT: Ωχ παναγία μου, πίσω έχει ένα λόγκο China Mobile 4G LTE... Λες να είναι άλλη έκδοση του 3; EDIT2: Δε νομίζω, αν ήταν έτσι θα είχε στοκάρει όταν του έκανα miflash. Και είναι αγορασμένο από Vickmall από ό,τι βλέπω... ΥΓ: Πώς μπορώ να εξαφανίσω το εσωτερι…

• Μάλλον ο μεγαλοδύναμος με έχει φτύσει. Αφού μπόρεσα να φλασάρω ένα ξεκλειδωμένο Redmi Note 3 Pro για να το βάλω στα Ρωσσικά με Xiaomi.eu, σήμερα είχε σειρά ένα Redmi Note 3. To ξεκλείδωσα, φλάσαρα σύμφωνα με το 1ο post το TWRP προσέχοντας να σβύσω αμέσως μετά το κινητό και να το ξαναανάψω, αλλά μπριτς: προσπαθώντας να μπω TWRP με βγάζει στην κλασσική εικόνα του bootloader (λευκό σκίτσο του κινητού και καλωδίου σε μαύρο φόντο). Ό,τι και να έχω κάνει, δεν μπορώ να μπω στο TWRP. Δοκίμασα να βάλω κα…

• Παράθεση από sakasa: “Παιδιά έχω το redmi note3 pro. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader εδώ και 12 μέρες αλλά μήνυνμα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Επειδή κάπου διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να μην μου έρθει το μήνυμα λόγω παρόχου (wind) δοκίμασα να τρέξω την εφαρμογή του ξεκλειδώματος. Έκανα sign in μου ζήτησε να συνδέσω το κινητό και εφτασε στο 50% όπου μου έβγαλε μήνυμα σχετικό με verify του κινητού. Είναι αυτό σημάδι ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου ή όχι?Έχω την multi Rom. Περιμένω να…

• Παράθεση από Thracia: “@endlessterror Επειδη ειχα το ίδιο προβλημα με redmi note 3 tools,πέρασα το ζιπακι της ρομ στο τηλ φλασαρα το twrp και κατευθείαν χωρις να βγω απο recovery φλασαρα την GTV και ολα μια χαρα.Δεν το δοκιμαζεις? ” Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η xiaomi.eu stable με το dm-verity. Πραγματικά, φλασάροντας από fastboot του lallas το kernel crack όλα παίξανε ρολόι!!!

• (Πολλές οι σελίδες μάνα) Για να φλασάρεις ελληνική /xiaomi.eu κτλ, εκτός από το ξεκλείδωμα bootloader ο χρήστης θα πρέπει να έχει ενεργοποιήσει και το (ενσωματωμένο στο ΜIUI, αλλά αρχικά ανενεργό) root access ή δεν απαιτείται;

• Παράθεση από Bodai: “@endlessterror πολλές φορές η εντολή fastboot boot xxx xxxx.xx δεν δουλεύει όχι μονο στην συσκευη σου αλλα και σε άλλες συσκευές. Θα έλεγα να προχωρήσεις σε μόνιμο φλασάρισμα του TWRP (για να ξεκολλήσεις απο το συγκεκριμένο σημείο του οδηγού που ακολουθείς) ” Δεν ανέφερα ότι στον οδηγό του xiaomi.eu το φλασάρισμα του TWRP είναι μόνιμο (αλλά και πάλι δεν μου έπαιξε).

• Δοκίμασα να φλασάρω τη σταθερή xiaomi.eu 7.1.χ, πάλι χρησιμοποιώντας το TWRP του xiaomi.eu, αλλά με τρέξιμό του μόνο, χωρίς δλδ μόνιμο φλασάρισμα. Έχουν περάσει 3-4 λεπτά οπότε αρχίζω να απελπίζομαι ... Ίσως να δοκιμάσω μία εγκατάσταση της GTV, έτσι για να δω μήπως παίζει κάτι με την .eu...

• Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας παιδιά. Κάποιες ερωτήσεις: λόγω γλώσσας (Ρωσικά) σε RN3 Pro που ξεκλείδωσα (και το πρωτο Xiaomi που ξεκλειδώνω) και το root-αρα (μέσα από τις ρυθμίσεις του MIUI),πήγα με τις οδηγίες του xiaomi.eu για τα παρακάτω. Έβαλα το TWRP (_KENZO.IMG) που προτείνουν με φλασάρισμα όμως, με fastboot flash recovery. Επανεκκίνησα χεράτα σε recovery. Μπήκα σε κινέζικο TWRP, αλλά άλλαξα σε Αγγλικό. Ωραία λέω, έκανα και μια επανεκκίνηση σε system και πάπαλα... Κρέμασε στο Mi logo κα…

• $30 ή αλλαγή του digitizer, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους επιστροφής.Σε αυτά +το κόστος αποστολής από μένα.

• Παράθεση από endlessterror: “EDIT: Από το yeso προς τιμή τους μου ζήτησαν αν μπορώ να στείλω σκέτο το κινητό, να το αλλάξουν αυτοί το digitizer και να μου το ξαναστείλουν. Αν όντως έτσι είναι, τότε έχω εντυπωσιαστεί! ” Τελικά φυσικά και είναι επί πληρωμή η επισκευή tongue.png Φοβάμαι ότι η αλλαγή μόνο digitizer είναι μεγάλο μανίκι σε Mi3, έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία

• Παράθεση από maddoctor: “Εγώ στο δικό μου mi3, επειδή το παίρνει ο 4χρονος γιος μου (το έχω χωρίς sim), του έχω βάλει Η+ nilkin film και αυτή την θήκη -> amazon.co.uk/Bumblebee-Resista…Color-White/dp/B00T0TWLTU Έχει φάει πτώσεις πάμπολες...δεν έχει καταλάβει τίποτα! ” Και την προηγούμενη φορά και αυτήν με Nillkin το είχα Έχεις να προτείνεις κάτι σε παρόμοιο (σιλικόνη/καουτσούκ, με περιθώριο ασφαλείας - να εξέχει δλδ - από την πλευρά της οθόνης) μια που αυτό στο Amazon δεν υπάρχει πια; Μπορώ να π…

• Κανά τέτοιο πρέπει να του πάρω :p il_340x270.836705023_gkg6.jpg Ζόρικη η θήκη, αλλά το ασχημεύει να πάρει. Τι να τον κάνω τον γιο. Το είχε με fold δερμάτινη θήκη. Μία μέρα (ναι γμτ, ΜΙΑ) μόνο δεν το είχε μέσα και του έπεσε! Ε μα....

• Μετά από ένα "πεσιματάκι" (έτσι μου το περιέγραψε ο πιτσιρικάς), κλαίω και αυτόν τον digitizer... Έλεος δλδ. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα ειλικρινά δλδ. Το κινητό είναι άψογο κατά τα άλλα. Να ξαναπάρω κάτι ίδιο; Μήπως ήταν κακή η ποιότητα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά το Redmi 1S στα χέρια της κόρης μου (πως λέμε στα χέρια του Γκοτζίλα) είναι α-κα-τά-στρε-πτο! Τι Caterpillar κινητά και αηδίες! Ενώ με το Mi3 έχουμε φάει απίστευτο πόνο... Να πάρω πάλι από yeso; Μήπως μπορώ να βρω με καλύτερης ποιότητας digit…

• Καθόλου titanium, ούτε root. Η εγκατάσταση έγινε με ... πυρηνικά (όπως όλες μου οι εγκαταστάσεις). Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον

• Από τα τόσα Redmi 2 (HM2014811) που έχω φτιάξει με multilang xiaomi.eu stable firmware, δεν είχα γενικά προβλήματα. Εντάξει, το μοντέλο δεν είναι και κανάς πρωταθλητής ταχύτητας, το αντίθετο. Σε σχέση με το 1S μάλλον μούφα για να είμαι ειλικρινής, ευτυχώς μάλλον το Redmi 3 θα αλλάξει τα πράγματα. Έχω όμως έναν σατανά, ο οποίος από τις πρώτες βδομάδες (πριν μερικούς μήνες που αγοράστηκε) με το που στήθηκαν εφαρμογές ... έσερνε. Καλούσε κάποιος και η οθόνη άναβε μερικά δευτερόλεπτα μετά. Το πατούσ…

• Δυστυχώς αυτές είναι οι global fastboot που θέλω να αποφύγω... Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά την Αγγλοκινέζικη... Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια!

• (bump) Κάποιος; Μήπως δεν υπάρχουν fastboot images του τύπου που αναζητώ;