Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 306.
-
Καλή χρονιά σε όλους αρχικά. Ξέρω ότι υπάρχει fastboot firmware, το οποίο καρφώνεται με SP Tools, το οποίο όμως είναι για global εκδόσεις του Redmi Note (το παλιό οκταπύρηνο). Υπάρχει και κάποιο ειδικό fastboot firmware, διαθέσιμο και στο forum εδώ, αλλά είχα κάποια προβλήματα δυστυχώς με αυτό. Ψάχνω λοιπόν: * developer Xiaomi Redmi Note WCDMA/3G fastboot (SP flash tools) firmware ή το αντίστοιχο 7.1 stable αλλά επίσης fastboot firmware * καθαρό official English/Chinese (χωρίς play store κτλ) * …
-
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Μπράβο παιδιά! Το δικό μου Miui forum name ήταν cosmik . Ψήφισε όμως και η κόρη μου ( gotziraki ).
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από softwareas: “Παράθεση από GR_Macedon: “Αν εχεις το ιδιο μενου τοτε το αφηνεις στο τραπέζι χωρις να το σκεπαζεις. Πατάς clear calibration. Μετά πατας calculate min value. Μετά σκεπαζεις το σενσορα και πατάς calculate max value. Τέλος ξεσκεπαζεις και πατάς Do calibration. Μόλις το πατήσεις σκεπαζεις και ξεσκεπαζεις γρήγορα τον σενσορα και θα σου βγαλει pass. Πριν το calibration η μεγαλύτερη τιμή είναι 1200 και κάτι και η μικρότερη 190 περίπου. Μετά το do calibration οτι βλέπεις στη φω…
-
Proximity sensor
Μήνυμαλυπάμαι φίλε μου, δε θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι για κάποιες τιμές srn έβγαζε pass=1
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΕπίσης αγνόησε το value. Σημασία είχε το SRN.
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΣορρυ για την καθυστερημένη απάντηση. Ήταν κάποια redmi 2 που είχαν περάσει από τα χέρια μου με no name γυαλιά.Στο do calibration απαντούσε αμέσως, αλλά και έκανα πριν ή μετά. Βασικά, δε με άφηνε να πατήσω το pass. Κάπως όμως είχα κάνει τη διαδικασία και μπόρεσα να το πατήσω...
-
Proximity sensor
Μήνυμαθεός για τα αγγλικά, ευχαριστώ!Κάνε το εξής: βάλε το χέρι σου πάνω από το sensor και μετά ξεκινά το calibration. Παίξε με την απόσταση του χεριού σου. Επιτυχία θα θεωρήσεις ότι έχεις μόνο αν δουλέψει το pass button.
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από softwareas: “Παράθεση από endlessterror: “μπες και κάνε το από το factory mode. Είναι στα κινέζικα ή επιλογή κάπου προς το τέλος. ” Το δοκίμασα και αυτό με vol+ powerup. Έχει επιλογή να αλλάξεις την γλώσσα σε English. Στο proximity sensor test μου δίνει συνεχώς τιμή 0 ” Πως το άλλαξες το factory mode σε Αγγλικά; Επίσης μπορείς να δώσεις καμία φωτογραφία από το συγκεκριμένο μενού του factory mode που μπήκες, για να σιγουρευτώ ότι μιλαμε για το ίδιο πράγμα;
-
Proximity sensor
Μήνυμαμπες και κάνε το από το factory mode. Είναι στα κινέζικα ή επιλογή κάπου προς το τέλος.
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από softwareas: “Στην προσπάθεια μου να κάνω calibration proximity sensor από engineering mode, παίρνω συνέχεια ένδειξη near. Προφανώς φταίει το tempered? Α, έκανα και αναβάθμιση την τελευταία gtv. Να περιμένω καμία μέρα μήπως στρώσει, ή το βγάζω. ” Ποιο εννοείς engineering mode; Αυτό στο οποίο έχεις προσπέλαση πατώντας 5 φορές στα kernel details ή το άλλο, πατώντας Vol+ και power στην εκκίνηση; Εγώ με το πρώτο είχα επιτυχία βασικά...
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από endlessterror: “Συνεχίζω το θέμα γιατί το θρίλερ συνεχίζεται Σήμερα μου ήρθε από το yeso η οθόνη/digitizer/frame. Ξεκάθαρα φαίνεται μεταχειρισμένη κατ'αρχήν και ας ισχυρίζονται ότι είναι καινούργια. Φαινόταν σχισμένες ετικέτες εσωτερικά. Τέσπα, το πρόβλημα είναι ότι αφού το ξεμόνταρα το ρημάδι, και το ξαναμόνταρα, λίγο πριν το ξανακλείσω τελείως είπα να δω αν παίζει η οθόνη. Βάζω τον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι power πάνω! Ρε να πάρει λέω... Αλλ…
-
Συνεχίζω το θέμα γιατί το θρίλερ συνεχίζεται Σήμερα μου ήρθε από το yeso η οθόνη/digitizer/frame. Ξεκάθαρα φαίνεται μεταχειρισμένη κατ'αρχήν και ας ισχυρίζονται ότι είναι καινούργια. Φαινόταν σχισμένες ετικέτες εσωτερικά. Τέσπα, το πρόβλημα είναι ότι αφού το ξεμόνταρα το ρημάδι, και το ξαναμόνταρα, λίγο πριν το ξανακλείσω τελείως είπα να δω αν παίζει η οθόνη. Βάζω τον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι power πάνω! Ρε να πάρει λέω... Αλλάζω φορτιστές, τίποτα για την ώρα. Πατώντας προσεκτ…
-
Φοβερή ιστορία άνοιξες στο άλλο θέμα. Μακάρι να μπορέσεις να το σώσεις, κατανοώ τον πόνο σου...
-
Η κάμερα αλλάζει πάντως εύκολα; Αν και έλπιζα να βρω στο yeso κανά module... Αν έχει κανά δεκάρικο, έλεγα να το δοκιμάσω.
-
Παράθεση από Bodai: “Αρχικά να σου πω ότι ο καπνός είναι κακό δείγμα. Μάλλον έσκασε κάποιος πυκνωτής. Τώρα που θα χτυπήσει αυτό και σε πόσο καιρό θα εμφανιστεί πρόβλημα δεν μπορώ να το ξέρω. Απλά ετοιμάσου (οικονομικά εννοώ). Οσον αφορά την κάμερα. Μάλλον πειράχτηκε η ευθυγράμμιση του φακού. ΔΙορθωνεται, αλλά από έμπειρο τεχνίτη φωτογραφικών μηχανών. Κόστος δεν ξέρω να σου πω, αλλά σε συνδυασμό με τον καπνό ... δεν ξέρω αν αξίζει πια ” Να πάρει ... Έλπιζα ο πυκνωτής να είναι από την οθόνη ή το m…
-
Αν και Χριστούγεννα, περνάω μήνα των παθών. Ο υιός έσπασε την οθόνη του Mi3. Ευτυχώς τα παιδιά εδώ πρότειναν σε άλλο θέμα site για να παραγγείλω νέα. Ας είστε καλά! Τώρα είχα μια φίλη με Redmi 1S που έκανε ... κατάδυση. Αν και το έβγαλε, έκανε το λάθος από ότι μου είπε να δοκιμάσει να το δουλέψει χωρίς να το βάλει στα ρύζια. Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται πλέον, δεν άναβε καν το Backlight. Όμως το κινητό κουδούνιζε κανονικά αν το άναβε κανείς. Πήρα λοιπόν το Redmi 1S της κόρης μου για δοκιμές. Έλυσα…